Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm ben korktuğum için cesaret edemiyorum inşallah olumlu sonuçlar alirizMerhaba 30 ekimde transfer oldum. Çok az kramplar hissediyorum. Bide dayanamadım test yaptım. Çok az silik duruyor. Aklım karıştı. Sizde var mı belirtiler?
Benim 11nde kan tahlili yaptircam adet olacak gibi ağrılarım var inşallah adet olmayizBende 30 ekimde transfer oldum ptesi kan verdim 115 çıktı. Kimyasal olmasından korkuyorum. Belim ağrıyor. Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Bence seninde pozitif canım. Allah yardımcımız olsun.
Merhaba 30 ekimde transfer oldum. Çok az kramplar hissediyorum. Bide dayanamadım test yaptım. Çok az silik duruyor. Aklım karıştı. Sizde var mı belirtiler?
Benim adet olacak mis gibi ağrılarım var silik çizgi var inşallah tutunmusturMerhaba 30 ekimde transfer oldum. Çok az kramplar hissediyorum. Bide dayanamadım test yaptım. Çok az silik duruyor. Aklım karıştı. Sizde var mı belirtiler?
Değeriniz gayet iyi ben tahlil günümü bekliyorum aslında daha da erken yapılırsa çıkıyor galiba siz doktorunuzla görüştünüz muBende 30 ekimde transfer oldum ptesi kan verdim 115 çıktı. Kimyasal olmasından korkuyorum. Belim ağrıyor. Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Bence seninde pozitif canım. Allah yardımcımız olsun.
Canım ayni gün öğreneceğiz mutlaka yazalım benimde aynı belirtiler var inşallah pozitif görürüzMerhaba, bende 30 ekimde çift embriyo transfer oldum. İlk günler ağrım kasıkta hafif batma vardı ama şuan hiç biri kalmadı. 8 günümdeyim (transfer gününü de sayıyorum) sadece göğüs ağrım arttı arada bir adet sancısı giriyor gidiyor hemen. Bu sabah erkn gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken olduğunu düşünüyorum benimki sanırsam 3.gün embriyosu. Test günüm normalde 11 kasım.
Tamam İnşallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımCanım ayni gün öğreneceğiz mutlaka yazalım benimde aynı belirtiler var inşallah pozitif görürüz
Amin canım iyi düşünelim iyi olsun insallahBende 30 ekimde transfer oldum ptesi kan verdim 115 çıktı. Kimyasal olmasından korkuyorum. Belim ağrıyor. Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Bence seninde pozitif canım. Allah yardımcımız olsun.
Benimde 11 Kasım insallah hepimiz pozitif görürüzMerhaba, bende 30 ekimde çift embriyo transfer oldum. İlk günler ağrım kasıkta hafif batma vardı ama şuan hiç biri kalmadı. 8 günümdeyim (transfer gününü de sayıyorum) sadece göğüs ağrım arttı arada bir adet sancısı giriyor gidiyor hemen. Bu sabah erkn gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken olduğunu düşünüyorum benimki sanırsam 3.gün embriyosu. Test günüm normalde 11 kasım.
Bence bekle valla bende pişman oldum zatenMrb cnm ben korktuğum için cesaret edemiyorum inşallah olumlu sonuçlar aliriz
Benimki de 31 bende bugün karın ağrısı var sabah ishalden dolayı ağrıyordu şimdi normal regl sancısı gibi ağrı var ara ara belime de giriyor regl belirtilerini hissediyorum aynı ve birde göğüslerim aşırı hassaslaştı progesterondan dolayı. Yerleşme kanaması falan da olmadı zaten herkeste de olmuyormuş bu bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun pazartesi bekliyorum şimdi test içinTup bebek 30 Ekim embriyo transfer arkadaşlar belirti hisseden var mi
Evet ya benimde olmadı yerleşme kanaması inşallah tutunmuştur bi arkadaşımda tup bebek gebe kaldı demişti adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu olmadı die çok üzüldüm ama pozitif çıktı die belki bizim de oyledirBenimki de 31 bende bugün karın ağrısı var sabah ishalden dolayı ağrıyordu şimdi normal regl sancısı gibi ağrı var ara ara belime de giriyor regl belirtilerini hissediyorum aynı ve birde göğüslerim aşırı hassaslaştı progesterondan dolayı. Yerleşme kanaması falan da olmadı zaten herkeste de olmuyormuş bu bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun pazartesi bekliyorum şimdi test için
Tamam cnm sende üzülme idrarda çıkmıyor hemen çok erken dahaBence bekle valla bende pişman oldum zaten
İnşallah öyledir ya benimki bir de iki embriyo tutmazda diye endişelerim var. Hakkımızda hayırlısı olsunEvet ya benimde olmadı yerleşme kanaması inşallah tutunmuştur bi arkadaşımda tup bebek gebe kaldı demişti adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu olmadı die çok üzüldüm ama pozitif çıktı die belki bizim de oyledir
Bende bugün yaptım negatif çıktı brnce çizgiyi sanki görüyor gibiyim ama emin olamadım aşırı dikkatli baktım çünkü ama pişman oldum keşke test yapmasaydım dedim.Bence bekle valla bende pişman oldum zaten
İki embriyoda tutma ihtimal daha çok inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizİnşallah öyledir ya benimki bir de iki embriyo tutmazda diye endişelerim var. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah öyledir bakalım günler geçmiyor ya bir an önce pazartesi gelse keşke sabırsızım ama o güne kadar beklemeyi istiyorumİki embriyoda tutma ihtimal daha çok inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz