Merhaba,Sizin konunuzu görüp araştırdım ben de ve o gazla başladım.
5. günü yaptım bugün. İlk 3 gün süründüm de süründüm.
Araştırırken forumlarda, sözlükte falan "Allahsız Jillian" yazanları görmüştüm, katılıyorum
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama evdeki obur ve yemediğinde huysuzlaşan eşimle biraz zor oluyor.
Sizin nasıl gidiyor?
Garip bir çalışma aslında, yaptıktan sonra gün boyu dinç hissediyorum kendimi. Zaten adı batasıca jumper Jack ha bitti ha bitecek derken bitiveriyor, o bitince rahatlıyor insanMerhaba,
Benimde evde ha bire yiyen bir eşim ve 2 de çocuğum var :) çok iyi gelmişsiniz 5. güne kadar tebrik ederim. ilk 2 gün pes etmeyince devamı geliyor zaten :)
gerçekten Jillian harika bir kadın ,forumlarda yazılanları okudum bende ne espiriler yapılmış :)
Salı günü tartılacağım ve ölçü alacağım ,heyecanlıyım. 2.level da bugün 3. günüm.
Kendimi çok iyi hissediyorum. ilk level da merdiven çıkamamıştım ilk günler siz nasılsınız?Kesinlikle pes etmeyin gerçekten tartıya yansıdı mı bilmiyorum ama yansımadıysa da görüntü olarak değiştiğimi düşünüyorum,incelme daha doğrusu sıkılaşma oldu :)
ay maşallah size :)))Garip bir çalışma aslında, yaptıktan sonra gün boyu dinç hissediyorum kendimi. Zaten adı batasıca jumper Jack ha bitti ha bitecek derken bitiveriyor, o bitince rahatlıyor insan
Ölçü almak aklıma gelmedi ama 5 günde dahi inceldiğimi düşünüyorum, eşim de söylüyor. Ah, bir de ben o hareketleri yaparken beyefendi koltukta uzanıyor
İlk 3 gün yürüyemiyordum bile, daha doğrusu yürümek istemiyordum, klozete oturmak göz korkutucuydu, şimdi yaldır yaldırım
Aralıklı oruç denilen şeyi yapıyorum, zaten geç kalıyorum, kalktıktan yaklaşık 1 saat sonra öğle yemeği saatine denk gelen kahvaltıyı yapıyorumay maşallah size :)))
aynen benim eşimde oturduğu yerden ''ne var ki o hareketlerde pehhhh ''diyerek kahvesini yudumluyor :)
dinç olmak konusunda katılıyorum müthiş iyi hissettiriyor. yediklerinize n eölçüde dikkat ediyorsunuz? ben bazen akşamları kuruyemişi kaçırıyorum :)
bi de ölçü almasanızda hissediliyor zaten
çok iyi besleniyorsunuz tebrik ederim... ekmeksiz hemde :)Aralıklı oruç denilen şeyi yapıyorum, zaten geç kalıyorum, kalktıktan yaklaşık 1 saat sonra öğle yemeği saatine denk gelen kahvaltıyı yapıyorumEkmek tüketmiyorum. Klasik peynir, zeytin, salatalık, arada yumurta ya da Nesfit gevreklerinden yiyorum. Fazla fazla stok yapmışız onu, bittiklerinde bir daha almam çünkü şeker ilaveliymiş.
Eti çıkarmış yeni 2 ayrı çeşidi var, biri elmalı, biri de vişneli, bunlarda şeker yok. Ara öğün olarak bunları yiyoruz eşimle, bazen badem-hurma yiyoruz.
Akşam yemeğini 6 gibi yiyoruz, yine ekmek yok. Hamur işi yok. Hem 2 öğün hem un olmadığı için açıkçası 2 kaşık 3 kaşık olarak koymuyorum yemeği, doyacak kadar, normal koyuyorum. Salata ve yoğurtla tamamlıyorum.
Haftada bir bozmaya karar verdik, verdiğimiz gibi bozdukLahmacun yaptım, yedik. 1 hafta bozmayız artık.
Biz çok abur cubur yiyorduk. Onları bırakmak bizim için mucize.
bu kadar yiyebilmeyi ne çok isterimmmmm :))Ben de yazayım yediklerimi.
Yoğurtu Nestle Nesfit kırmızı meyveli.
Bir ara yeşil çay.
Akşam yemek yapmadım, kahvaltı yaptık. Peynir, zeytin, salatalık, sucuk, yeşillik.
Filtre kahve.
3 hurma, 1 kaşık yoğurt. Yoğurt yeni mayaladım, yoktu diye 1 kaşık, normalde 1 kase.