accessdenied Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye 15 Şubat 2013 24.953 94.400 8 Kasım 2015 Konu Sahibi _AYNURA_ #41 _AYNURA_ .!.: Mutlaka denemelisiniz bence...ilk 2 gün çok zor ama sonrası super.. yok bizim hiç sorunumuz olmadı...ama yazmlştım ya son 2 3 ayda kötü hale gelmişti..neyseki düzeldi sonunda Genişletmek için tıkla... darısı başıma başlarsam yazarım ben de buraya fikir almak için :)
_AYNURA_ .!.: Mutlaka denemelisiniz bence...ilk 2 gün çok zor ama sonrası super.. yok bizim hiç sorunumuz olmadı...ama yazmlştım ya son 2 3 ayda kötü hale gelmişti..neyseki düzeldi sonunda Genişletmek için tıkla... darısı başıma başlarsam yazarım ben de buraya fikir almak için :)
_AYNURA_ Nirvana Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 21.116 28.158 36 8 Kasım 2015 Konu Sahibi _AYNURA_ #42 accessdenied .!.: darısı başıma başlarsam yazarım ben de buraya fikir almak için :) Genişletmek için tıkla... Tamam mutlaka...ben zaten herdaim buralardayım...her zaman destek olurum sana.birlikte başarırız..
accessdenied .!.: darısı başıma başlarsam yazarım ben de buraya fikir almak için :) Genişletmek için tıkla... Tamam mutlaka...ben zaten herdaim buralardayım...her zaman destek olurum sana.birlikte başarırız..
accessdenied Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye 15 Şubat 2013 24.953 94.400 8 Kasım 2015 Konu Sahibi _AYNURA_ #43 _AYNURA_ .!.: Tamam mutlaka...ben zaten herdaim buralardayım...her zaman destek olurum sana.birlikte başarırız.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim süpersin :)
_AYNURA_ .!.: Tamam mutlaka...ben zaten herdaim buralardayım...her zaman destek olurum sana.birlikte başarırız.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim süpersin :)