Galiba eyitim sözünü yalnış yazmışım...azeriyim ben yalnış yazmış ola bilirim mazur görüneYitiminiz (!) hayırlı olsun
Benimki de öylen uyumadığında 9da hemen uykuya dalıyor.ama öylen uyuduğunda da 9dan bırakıyordum yatağına ne zaman uyuduğunu bilmiyordum ama geç uyuyordu.sabah da 8 9 arası kalkar hep...keşke yazın öylen uyumadığında zorlamayıp kabul etseydim...öylen uykusunu uyumamasını kabul edemiyorum...acaba 2.5yaşında bi çocuk kaç saat uyumalı?benimkisi öylen uykusu olmazsa 11-12saat uyuyor...aslında size yazarken aklıma geldi de ya öylen uykusundan vaz geçmeliyiz ya da akşam uyku saatini çekmeliyim.ama onu da çekmek istemiyorum ki.normalde çocuklar 9da yatar yaaa...offf kafamda deli sorular...Kızım 30 aylık öğlen uykusunu bıraktı.
Hiç zorlamadim. İyiki de bıraktı.
Gece 21de uyuyor sabah 9da kalkiyor öğlen uykusunu bıraktığından beri.
Gece uyku saatini geciktiriyorsa öğlen uyumanin manası yok.
Önceden öğlen uyuduğu için 12 de yatiyordu uykusu gelmiyordu çünkü..
Benimki de öylen uyumadığında 9da hemen uykuya dalıyor.ama öylen uyuduğunda da 9dan bırakıyordum yatağına ne zaman uyuduğunu bilmiyordum ama geç uyuyordu.sabah da 8 9 arası kalkar hep...keşke yazın öylen uyumadığında zorlamayıp kabul etseydim...öylen uykusunu uyumamasını kabul edemiyorum...acaba 2.5yaşında bi çocuk kaç saat uyumalı?benimkisi öylen uykusu olmazsa 11-12saat uyuyor...aslında size yazarken aklıma geldi de ya öylen uykusundan vaz geçmeliyiz ya da akşam uyku saatini çekmeliyim.ama onu da çekmek istemiyorum ki.normalde çocuklar 9da yatar yaaa...offf kafamda deli sorular...
Ooo biz geceleri hiç uyanmıyoruz . gece emzirmediyim için böyle bir alışkanlık olmadı . siz her halde emziriyorsunuz...kaç aylık bebiş?Biz geceleri ortalama 10kere uyanıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?