Azeri olduğum için yalnışlar ola bilir...kusura bakmayın lütfen...Offf okumadim. Turkce katlolmus başlıktan belli.
1yaşında. Evet emziriyorum, muhtemelen o yüzden bu kadar sık uyanıyor.Ooo biz geceleri hiç uyanmıyoruz . gece emzirmediyim için böyle bir alışkanlık olmadı . siz her halde emziriyorsunuz...kaç aylık bebiş?
Kesinlikle canım o yüzden...1yaşında. Evet emziriyorum, muhtemelen o yüzden bu kadar sık uyanıyor.
İyi canım.çok şükür...yatağına bırakıp çıkıyorum konuşup konuşup uyuyor...ağlamıyor sızlamıyor çok şükür...yatağının ön kısmını çıkarmıştım geri takdım yataktan inme problemini hall ettim...sabahları da geç kalkarsa yatırmıyorum öylenleri...iyiyiz çok şükürmerak ettim nasıl gidiyor uyku düzeniniz
Mutlaka denemelisiniz bence...ilk 2 gün çok zor ama sonrası super.. yok bizim hiç sorunumuz olmadı...ama yazmlştım ya son 2 3 ayda kötü hale gelmişti..neyseki düzeldi sonundabenim 22 aylık kızım var 16 aylık olana kadar emzirdim hep benle uyudu, şimdi hala benle uyuo, odası var ama sadece oynamaya giriyoruz
sizi okuyunca heves ettim ben de denesem mi acaba diye