tatlım kaçlık ve kaç fıs kullanıyorsun. monkside en önemli şey miktar. miktar arttıkça yan etki artıyor. kitbi bilgi olarak sabah akşam 6 fıs kullnın yazar. 5 lik olanda emilim riski daha yüksek dolayısı ile de yan etki riski yüksek. baş ağrısı minoksilin yan etkilerinden biri ama doz ve yüzde çok öenmli. sevgiler...
Merhaba sevsevil burun kanamasi minoxun yan etkisi bir kac forumdada okumustum minox kullanip burnu kanamaya baslayanlari bence doktoruna danis sagligin herseyden en onemlisi cunku bana kalirsa ciiddi bir yan etki bu. Bu arada benimde ereklik hormonum olmasi gerekenin biraz ustunde cikti sanirim birazda bu tetikliyor dokulmemi digum kontrol hapi kullandam belki yariycak ama biliyorsun bebek dusundugim icin malesef kullanamiyorum. Benim erkeklik hormonum cok yuksek degil ama olmasi gereknin cok az ustunde ama tinede etki ediyordur diye dusunuyorum inanki gecicek tek sorunun hormonlarin hormonlarin duzeldiginde eski saglikli savlarina tekrardan kavusucaksin gorucekain moralini yuksek tutL
Pericim canim benim, %2 lik sabah aksam 5 fis kullanıyorum. Sıkıyorum aşağı doğru akmasını bekliyorum sonra masaj yapıyorum. Ama burnum kanadı peri eminim Minoxilden, hiç böyle birşey duymuş muydun? Nymanhattan evet bir suru yan etkisi var fakat kim ister kafasına ilaç sıkmayı hem de hayat boyu, fakat gittiğim tüm drlar bundan başka çözüm sunmadılar arkadaşların da kullansın dediler aldığınız vitaminler minoxil sayesinde yerine ulaşacak dediler. Benim isim tamamen görsellik uzerine kurulu sacim yoksa isim de yok. Diana, roler, minoxil, tablet, ozel sampuan, karanfil hepsini uyguluyorum dökülmem devam ediyor. Diana da 3. Gunumdeyim, gecen bir ay alaksız bir dogum kontrol hapi kullanmışim. Arada acıyorum naz ve perinin hormonların düzelsin yine saclarin gür çıkacak yazılarını okuyup umudumu yesertiyorum. Fakat biliyorum ki d kontrol haplarını hayat boyu kullanmam gerekecek onun da binlerce yan etkisi var. Evet iyi seyler duymaya yasamaya cok ihtiyacımız var.
Merhaba sevsevil burun kanamasi minoxun yan etkisi bir kac forumdada okumustum minox kullanip burnu kanamaya baslayanlari bence doktoruna danis sagligin herseyden en onemlisi cunku bana kalirsa ciiddi bir yan etki bu. Bu arada benimde ereklik hormonum olmasi gerekenin biraz ustunde cikti sanirim birazda bu tetikliyor dokulmemi digum kontrol hapi kullandam belki yariycak ama biliyorsun bebek dusundugim icin malesef kullanamiyorum. Benim erkeklik hormonum cok yuksek degil ama olmasi gereknin cok az ustunde ama tinede etki ediyordur diye dusunuyorum inanki gecicek tek sorunun hormonlarin hormonlarin duzeldiginde eski saglikli savlarina tekrardan kavusucaksin gorucekain moralini yuksek tut
L
Pericim canim benim, %2 lik sabah aksam 5 fis kullanıyorum. Sıkıyorum aşağı doğru akmasını bekliyorum sonra masaj yapıyorum. Ama burnum kanadı peri eminim Minoxilden, hiç böyle birşey duymuş muydun? Nymanhattan evet bir suru yan etkisi var fakat kim ister kafasına ilaç sıkmayı hem de hayat boyu, fakat gittiğim tüm drlar bundan başka çözüm sunmadılar arkadaşların da kullansın dediler aldığınız vitaminler minoxil sayesinde yerine ulaşacak dediler. Benim isim tamamen görsellik uzerine kurulu sacim yoksa isim de yok. Diana, roler, minoxil, tablet, ozel sampuan, karanfil hepsini uyguluyorum dökülmem devam ediyor. Diana da 3. Gunumdeyim, gecen bir ay alaksız bir dogum kontrol hapi kullanmışim. Arada acıyorum naz ve perinin hormonların düzelsin yine saclarin gür çıkacak yazılarını okuyup umudumu yesertiyorum. Fakat biliyorum ki d kontrol haplarını hayat boyu kullanmam gerekecek onun da binlerce yan etkisi var. Evet iyi seyler duymaya yasamaya cok ihtiyacımız var.
cosmodeepin titanyumunu kullanıyorum ben rengi turuncu.
kurumuş içerde kan yani öle gördüm. bekleteyim kaynar suda. ya çıkmazsa ? : )
ya evet benim tenim aşırı hassastır. misal bi yerimi kaşıyim kıpkırmızı kesilirim hemen ki iğneyle girişiyoruz bi de :) on kere de geçiyorum üzerinden azalttım da yine kanıyo yine kanıyo. sabahları kafamda kurumuş kan lekeleriyle uyanıyorum.aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bi ses etsinler bana.
kızlar ben size bişi sorcam. benim baya baya kanama oluyor 1,5luk kullanıyorum. sizde de oluyo mu? yani böle foşur foşur kan akmıyo ama minik mini baya bi kanıyo rollerın geçtiği yerler. nymanhattan ve baobab senin eşinde oluyo muydu?
temizliğini ise dün şöyle yaptım önce kaynar su döktüm üstüne temiz bir diş fırçasıyla sildim fırçaladım. sonra spreyini sıktım beklettim. kan lekesi oluyo çünkü üzeri. bir de kanın iğne deliklerinden geçerek içine girme ihtimali var mı rollerın bende öyle bişi oldu gibi? bi sakıncası var mı acaba. valla 15 dakka roller uygulıyosam yarım saat temizlik yapıyorum. amma pimpirikliyim arkadaş.
kanamam olduğundan sarımsak yapmak henüz yemedi. düzenli bi şekilde bi iki hafta daha devam edeyim cesaret toğpluyorum sarımsağa da..
cosmodeepin titanyumunu kullanıyorum ben rengi turuncu.
kurumuş içerde kan yani öle gördüm. bekleteyim kaynar suda. ya çıkmazsa ? : )
ya evet benim tenim aşırı hassastır. misal bi yerimi kaşıyim kıpkırmızı kesilirim hemen ki iğneyle girişiyoruz bi de :) on kere de geçiyorum üzerinden azalttım da yine kanıyo yine kanıyo. sabahları kafamda kurumuş kan lekeleriyle uyanıyorum.aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bi ses etsinler bana.
oh ii bari rahatladım ya. bi an tırsmadım değil.
evet pericim inşallah gelip buralarda saçlarını savurcan. ben de sana şarkı sölicem saçlarıını dağıtıırsııın rüzgrlara bırakırsıııın diye :)
hatta beraber savurcaz topikcene
Selamlar Bugünden itibaren artık bende derma roller kullanıcısıyım bakalım inşallah işe yarar
Arkadaşlar bir sorum var Rollerdan sonra banyoya girdiğinizde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
kızlar soruma cevap vermediniz sizce dermarollerden sonra doğumkontrolhapı + badem yağı sürülmesi zararlı olur mu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?