Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
L
Pericim canim benim, %2 lik sabah aksam 5 fis kullanıyorum. Sıkıyorum aşağı doğru akmasını bekliyorum sonra masaj yapıyorum. Ama burnum kanadı peri eminim Minoxilden, hiç böyle birşey duymuş muydun? Nymanhattan evet bir suru yan etkisi var fakat kim ister kafasına ilaç sıkmayı hem de hayat boyu, fakat gittiğim tüm drlar bundan başka çözüm sunmadılar arkadaşların da kullansın dediler aldığınız vitaminler minoxil sayesinde yerine ulaşacak dediler. Benim isim tamamen görsellik uzerine kurulu sacim yoksa isim de yok. Diana, roler, minoxil, tablet, ozel sampuan, karanfil hepsini uyguluyorum dökülmem devam ediyor. Diana da 3. Gunumdeyim, gecen bir ay alaksız bir dogum kontrol hapi kullanmışim. Arada acıyorum naz ve perinin hormonların düzelsin yine saclarin gür çıkacak yazılarını okuyup umudumu yesertiyorum. Fakat biliyorum ki d kontrol haplarını hayat boyu kullanmam gerekecek onun da binlerce yan etkisi var. Evet iyi seyler duymaya yasamaya cok ihtiyacımız var.

Merhaba sevsevil burun kanamasi minoxun yan etkisi bir kac forumdada okumustum minox kullanip burnu kanamaya baslayanlari bence doktoruna danis sagligin herseyden en onemlisi cunku bana kalirsa ciiddi bir yan etki bu. Bu arada benimde ereklik hormonum olmasi gerekenin biraz ustunde cikti sanirim birazda bu tetikliyor dokulmemi digum kontrol hapi kullandam belki yariycak ama biliyorsun bebek dusundugim icin malesef kullanamiyorum. Benim erkeklik hormonum cok yuksek degil ama olmasi gereknin cok az ustunde ama tinede etki ediyordur diye dusunuyorum inanki gecicek tek sorunun hormonlarin hormonlarin duzeldiginde eski saglikli savlarina tekrardan kavusucaksin gorucekain moralini yuksek tut

Canim tabiki erkeklik hormonun etkiliyor olabilir, cok az bir sapmanın senin vücudunda nasıl tepki verdigini bilemezsin, benim de tıroid hormonum cok az sapmasına rağmen birçok klinik bulgusunu yasıyorum. Dogum kontrol hapi kullanmana gerek yok su donemde çünkü zaten hamile kaldığında ostrojen tavan yapacak saclarin cok guzel olacak emzirme döneminden sonra kullanırsın. İnşallah düzelir benimki de (hepimizin inşallah) bir suru sivri uclu ve kut uclu kısa saclarim var. Fakat bakıyorum birçok insanın sivri uclu kısa sacları var sadece bizim degil. Hastalık oldu bende herkesin sacını incelemek.

merhaba kızlar saç dökülmem de eskiye oranla çok az bir azalma oldu doktor kullandığım priorini ,propecıa ya çevirdi diğer verdiklerine devam ediyorum bu arada dermarollerim elime ulaştı kısmet olursa bugün uygulamaya başlıyorum size şunu sormak istiyorum toz haline getirilmiş doğum kontrol hapı ve badem yağını rolleri uyguladıktan sonra saçıma sürsem bir zararı olur mu acaba ?

naz seninle tartışmam söz konusu bile değil,sen kavga etmek istiyorsun oda bana göre değil.kavga edersem de eşit şartlarda olduğum biriyle kavga ederim ki adaletli olan da budur.sen benden çok küçüksün.lise öğrencisi ilkokul öğrencisiyle kavga ederse adaletli olmaz.bu seni küçümsediğim anlamına gelmesin lütfen dikkatli oku.

105.sayfa da tarih 25/09/2012 aynen şunları yazdığın için hala kullandığını düşünmem sanırım çok doğal.
sevsevile cevap olarak yazmışsın.

''hayır canım sana yanlış bısey gelmedı gayet doğru:) saclarını ayırarak 1 er cm ignelerinin derine ulasmasını saglıycaksın ve arkaya dogru uyguluycaksın rollerı youtube da nasıl yapıldıgı var zaten ama bıraz bastıra bastıra yap ki ıgneler derine ulassın.nasıl temızlendıgı gecmıs forum sayfalarında yazıyor benım rollerımın yanında temızleme solusyonu hediye gelmıstı bende o solusyonla temızlıyorum.canım sana bırde bır sorum olucak sen pco luydun ve tedavı olup bebegın olmustu dımı? esımle bana test yaptılar bebek ıcın ama gozle gorulen bır sey yok sonuclar normaller şimdi gebelı kalmayı kolaylastırak ılac tedavısı uygulanıcak 3 ay eger hamıle kalmazsan hsg cekılıcek sana cekılmısmıydı bıraz korkuyorumda belki bılıyorsun dıye sormak ıstedım bırde anestezı verıyolarmıs az derece acıkcası cokta korkuyorum azda olsa anestezı almaya benım narkozdan sonra dokulmeye baslamıstı saclarım cunku napıcamı bılmıyorum''

101.sayfa da tarih 24/09/2012 aşağıdaki yazıyı da maritsaya cevap olarak yazmışsın.
bu yazında da hala kullandığını düşünmek sanırım yanlış değil.

''çok teşekkür ederim maritsam :) tabıkıde sukredelım aynen oyle neleri var umarım o durumları bızde yaşamayız benım zaten oncelıgım sac cıkısı degılde sac dokulmesını durdurmak kalan saclarımı korumaktı maritsam Allaha sukurler olsun kı onlarda saspasam perim ve sizler sayesinde eskıye göre azaldı suan rglim bu donemlerde dahada artardı ama hala öyle bır artma soz konsu degıl umarım dahada azalır dokulmem oyle olmasını umut edıyorum maritsam :) ben 10 kez gecıyorum arka tarflarada zorda olsa yapıyorum biraz yorucu oluyor :) benımde olmuyor kanamalrım ztan oncesındede bır kac yerde olmustu sadec canım''

110.sayfa da tarih 01/10/2012 aşağıda ki yazıyı da periye yazmışsın.
buraya giremediğin ve uzun süre de roller yapamadığın yazıyor.üstte ki yazıyla altta ki yazı arasında 1 hafta var.ortalama 1,5 ay roller uyguladığın düşünülürse 1 hafta kullanmamış olman rollerı çok az kullandığın anlamına gelmiyor.en uzun uygulama süresi peri de ve o 2 aydır kullanıyor.

''perim uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı giremedım ınternete uzak kaldım ve rollerimide uygulayamadım açıkcası... ama şuan saclarım çok az dokuluyor sadece dusta desem yeridir ıananamıyorum bazen de korkuyorum ya artarsa dıye bır ayı gectı ama hıc boyle uzun bır donem sac kaybımın yavasladıgı bır durum yasamamıstım.ama yınede emın degılım beklıyorum artıcakmı yada aynımı gıdıcek dıye zaman gösterıcek rollerıde bayadır uygulamıorum.merak ettiğim şu cok az sure roller kullnmam dokulmemı bu kadar cok engellemıs olabılır mı dıye dusunuorum halada kullanmıorum rolleri zaten roller sac cıkısını saglamakta etkısı daha çok dıye konusulmustu benımkıyse dokulmenın onune gecmektı amacım dusunduğum su ben bu dokulmenın azaldıgı bu durumu zaten yasıycakmısım gıbı hıssedıyorum yanı roller bu kadar etkı edebılırmı bılmıyorum zaten suan kullanmıorumda perim''

bu 3 yazında çelişki yoksa ben tüm arkadaşlar önünde senden özür diliyorum.

maritsa ara ara baştan beri yola birlikte çıktığı arkadaşlarına yani sen de dahilsin soruyor nasıl gidiyor diye neden bıraktığını yazmadın?bi söz verdiniz tüm ayrıntıları tüm gelişmeleri yazıcaz diye. rollerı bırakman ve arkadaşlarına söylememen bana tuhaf geldi.istediğin zaman bırakır istediğin zaman başlarsın kimseye de hesap vermen gerekmez ama sayfanın en çok ağlayanı ve en çok da teselli edileni olarak verdiğin sözü tutmaman bana ters geldi.böyle yarı yolda bırakma huyun var madem bu kadar insanı niye helak ettin?

minoxilin yan etkilerinden dolayı ben kullanmak istediğimde doktorlarım kesinlikle mümkün değil dediler.baobabın eşine de doktor verdi kullanmadan yan etkilerini okumuş ve vaz geçti.daha sonra burda bi arkadaş tek çözüm minoxil dediğinde neymiş bu minoxil diye iyice bi ayrıntıya girdim.

en güvendiğim bilgiyi burda paylaştım, 2 adet kullanan yorumu ekledim biri tüm yan etkilerine rağmen kullanıyor ve minoxile laf söyleyeni kıracağını yazıyordu.diğer arkadaş ta kullanmadan döktüğünü ve olanları anlatıyordu.şeffaf olmak için 2 uç örnek verdim bende.kullanan yada başlamak üzere olan dikkatli olsun en azından kullanmakta kararlıysa bile dozunu azaltsın diye uyardım.

sen sevsevile yan etkilerin, ki burun kanaması yaptığını da biliyormuşsun, söylemedin.arkadaşım ben şu sebeplerden kullanmıyorum sen kullanacaksan hele bi de rollerdan sonra kullanacaksan hemen kana karışır lütfen yan etkilerini bir daha incele yazabilirdin.bi gün benim de canıma tak ederse bende başlarım minoxile yazmışsın.buna ben inanmadım naz sen inandın mı? minoxili asla kullanmayacaksın ben bundan adım kadar eminim:))

gene tekrar ediyorum yukardaki nazın mesajlarında çelişki olmadığını düşünüyorsanız ben nazdan yazdıklarım için özür diliyorum.tamamen benim kötü niyetim.

daha fazla cevap vermiycem naz sana. ben düşüncemi senin yazdıklarından dolayı yazdım.okuyanların takdirine kalmış.herkesin derdi saçlarıyken bu tip bi konunun fazlası da onların canını sıkar diye düşünüyorum.

kızlar ben size bişi sorcam. benim baya baya kanama oluyor 1,5luk kullanıyorum. sizde de oluyo mu? yani böle foşur foşur kan akmıyo ama minik mini baya bi kanıyo rollerın geçtiği yerler. nymanhattan ve baobab senin eşinde oluyo muydu?

temizliğini ise dün şöyle yaptım önce kaynar su döktüm üstüne temiz bir diş fırçasıyla sildim fırçaladım. sonra spreyini sıktım beklettim. kan lekesi oluyo çünkü üzeri. bir de kanın iğne deliklerinden geçerek içine girme ihtimali var mı rollerın bende öyle bişi oldu gibi? bi sakıncası var mı acaba. valla 15 dakka roller uygulıyosam yarım saat temizlik yapıyorum. amma pimpirikliyim arkadaş.

kanamam olduğundan sarımsak yapmak henüz yemedi. düzenli bi şekilde bi iki hafta daha devam edeyim cesaret toğpluyorum sarımsağa da..

iğne boyu aynı oluyor ama iğnenin tombikliği markadan markaya değişiyor galiba. nokta nokta kanama özellikle alnımın 2 yanında hep olurdu ama başka yerlerde hiç o nokta kanama olmadı.hassas bi cildin olabilir belki ben kalın kafalıyımdır:))
sen gene de abartma istersen.zamanla da alışıyor aslında.daha az tepki veriyor.en azından bende ve ağbimde öyle oldu.yada iğnelerimiz seninkinden dediğim gibi daha ince olabilir.
bizimkilerde iğne uçları senin dediğin gibi değil tamamen kapalı.öyle bi durum söz konusuysa bi kaba kaynar su koyup bekletirsen de oraya giren kan akar.kabın cam bi kase olsun.

Son düzenleme:
sarımsağı da ayrıca deli gibi tavsiye ediyorum ayda 2-3 dayanıp yapsanız süper olacak.ama çok hoplatacak işte.

cosmodeepin titanyumunu kullanıyorum ben rengi turuncu.

kurumuş içerde kan yani öle gördüm. bekleteyim kaynar suda. ya çıkmazsa ? : )

ya evet benim tenim aşırı hassastır. misal bi yerimi kaşıyim kıpkırmızı kesilirim hemen ki iğneyle girişiyoruz bi de :) on kere de geçiyorum üzerinden azalttım da yine kanıyo yine kanıyo. sabahları kafamda kurumuş kan lekeleriyle uyanıyorum.aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bi ses etsinler bana.

sevsevilim sadece akşama düşür. rollerle birlikte kullanma. emiliminin artmasıyan etksinin de artması anlamına geliyor... zamanla azalabilir ama eğer azalmazsa bence kesmelisin. rabbim hepimize acilllllllllll şifa versin ....((

mrb..bende de az saç olan yerlerde nokta nokta kanama oluyor..ki kanasın die çok uğraşıyorum..kanaması daha iyi bence..
ben sadece oksijenli suyla temizliyorum yeterli deil midir sizce?

kızlarrr biraz önce rolleri uyguladım çok acıdı açılma olan yerlerde kanama bile oldu şimdi üstüne 3 ampül karışımını sürdüm bekliyorum yıkamak için umarım sonuçları bu acıya katlanmaya değer:18:

canım bence fırca ile temizlik yapma. iğnelerin keskinliği azalabilir. yada şekli bozulabilir. benim en son rollerim nasıl olduysa iğne şekli değişmiş(muhtemel çocukların elinden geçmiş. nasıl olmuşsa). saçımı yolunca anladım. baktımki iğneler asimetrik. hemen attım. bence güç gerektiren müdahale lerde bulunma. bende de kanama oluyor. ama zaten amaçta bu ki. yani minik kanamalar iğnenin istenen derinliğe indiğini gösteriyor. benim yaşım 34 olmak üzere 2 ay oldu rahat halen bekliyorum rollerin etkisini(( inşallah görecem. sonrada burdan sevinç çığlıkları atacammmm

ben ben ben... beti bende de noktasal kanamalar oluyor. tek fark ben hemen sonrasında (en fazla 30 dk) banyo yapıyorum....

oh ii bari rahatladım ya. bi an tırsmadım değil.

evet pericim inşallah gelip buralarda saçlarını savurcan. ben de sana şarkı sölicem saçlarıını dağıtıırsııın rüzgrlara bırakırsıııın diye :)

hatta beraber savurcaz topikcene

canım benim inşallah. hepinizi çok seviyorummmm

kızlar soruma cevap vermediniz sizce dermarollerden sonra doğumkontrolhapı + badem yağı sürülmesi zararlı olur mu ?????

Selamlar Bugünden itibaren artık bende derma roller kullanıcısıyım bakalım inşallah işe yarar
Arkadaşlar bir sorum var Rollerdan sonra banyoya girdiğinizde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

Selamlar Bugünden itibaren artık bende derma roller kullanıcısıyım bakalım inşallah işe yarar
Arkadaşlar bir sorum var Rollerdan sonra banyoya girdiğinizde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

hoş geldiniz..ben defne sabunuyla yıkıyorum saçlarımı..

kızlar soruma cevap vermediniz sizce dermarollerden sonra doğumkontrolhapı + badem yağı sürülmesi zararlı olur mu ?????

tatlım ben sürülmesi taraftarı değilim. gözenekler kapanabilir. ama henüz tam cevap alamamış biri olarak sözlerim ne kadar etkili olur bilmemm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…