3 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışırken yakalandı

Kızlar bi sakin olun.

Lütfen kişilerin yaptıklarını dine mal etmeyin. İslamda çocuğa tecavüz edebilirsin demez. Zina edebilirsin demez. Tersine zinaya yaklaşmayın der.

Takılan maskeler bir anlam ifade etmez kişinin içindeki önemlidir ve eğer içinde Allah korkusu varsa bir insanın böyle iğrenç eylemler yapamaz.

Yapıp edip ama ben müslümanım diyorsa bunu sadece kalkan olarak kullanıyordur.

e tabi, bir olay olunca "yurt dışında da oluyor" ama oradaki adaleti, insana verilen değeri, hukuk sistemini söyleyince "burası Amerika mı" bunlar güzel kafalar hayyalim

Ne kafası olduğınu şimdi gene yazıcam banlanıcam o yüzden sus vive sus

müslümanım diyeni biz de çocuklara tecavüz de etse koruyorlar çünkü o maskeler ondan. işte ensar rezaleti olduğu yerde duruyor...

müslümanım diyeni biz de çocuklara tecavüz de etse koruyorlar çünkü o maskeler ondan. işte ensar rezaleti olduğu yerde duruyor...

Malesef öyle. Keşke kapatılsa o vakıf. Ama islamı suçlamak neden? Ben bunu anlayamıyorum.

Din kisvesi altında insanlar türlü sapıklıklar yapıyorlar. Olan bu.

derken ?

dinsiz nesil ahlak bakımından nasıl cok merak ettim
Dinle bir sorun yok dini dayatmayla sorun
hiç tartışmak istemiyorum
Dindarı da dinsizide kim olursa olsun insani değerlere göre değer görsün toplumda yer edinsin bir dile dine etnik kimliğe göre değil
Neye kime anlatıyorsam siz boş verim

derken ?

dinsiz nesil ahlak bakımından nasıl cok merak ettim

Valla hiç tecavüz eden ateist duymuyoruz hepsi hacı hoca ne hikmetse

Ya da şöyle diyim dindar nesilden dinsiz nesile fırsat kalmıyor sapkınlığa

Tartışılması gereken konu dindarın ,dinsizin yapması değil,neden bu tür eylemleri yaptıkları konusudur bence.Çocuklarımıza ne tür önlemler almalıyız korumak için veya sorsan yapanın ailesine evlatları asla öyle birşey yapmaz.Evlatlarında o tür bir yatkınlık olduğu nasıl anlaşılır,sebepleri nelerdir,halkın bilgilendirilmesi lazım.Mesela ben interneti bu konuda çok etken görüyorum.Biz bile masum bir siteye girsek bir sürü uygunsuz görüntü burnumuza sokuluyor.Geçen gün bir oyunda bile 9 yaşındaki çocuğa taciz vakası haberi vardı,kontrolü elden bırakmamak gerekiyor

olamaz demek istiyorum ama diyemiyorum.
kadıncağız ne olduğunu şaşırmıştır,
aman allahım.

sanırım ben kızımı hıc okula gondermeyecegım
cezası neyse oderım
evlendırmem
ıse de gondermem
dunya okadar çırkın okadar pislesmıs kı cok korkuyorum
sizofren olmamak elde degıl

sanırım ben kızımı hıc okula gondermeyecegım
cezası neyse oderım
evlendırmem
ıse de gondermem
dunya okadar çırkın okadar pislesmıs kı cok korkuyorum
sizofren olmamak elde degıl
Mutlu ve sağlıklı büyümesi dileğiyle

O listenin son sirasinda Suudi Arabistan"in yer almasinin sebebi sence ne?
Kadina ve haklarina verdikleri asiri onem mi?
Yoksa saldiriya ugrayan kadinlari hemen evlendirmeleri hatta kiz cocuklarina saldiriya ugrama firsati bile vermeden 50 yasinda ki insanlara satmalari mi?
Hadi, listede Arabistan olmasa neyse, komedi cidden...

Afganistan da cennet zaten, simdi orada yasamak vardi. Tabi, dogar dogmaz kiz oldugumuz icin gomulmeyi saymazsak.

Suudiler bile sasirmistir buna.

Bu nedir ya..

Bir bak birşey yayınlarken; İsveç'te her 4 kadından 1'i tecavüze uğruyormuş. Kadın haklarının en gelişmiş olduğu ülkelerden biri, belki de birincisidir bu ülke. Hangi bilimsel araştırmanın istatiski sonuçlarıdır bunlar?

İskandinav ülkelerindeki hayvan hakları dahi Türkiye'deki kadın ve çocuk haklarından çok daha gelişmiş düzeydedir.

Şimdi gelişmiş ülkelerde hemen her taciz/tecavüz vakası adli vaka olduğundan , bizim gibi muz cumhuriyetlerinde kadınların/ çocukların pek çoğu sustuğundan/ susturulduğundan kayıtlara gecemediğinden ben de ilk sıralarda beklememiştim Suudi, Türkiye gibi ülkeleri ama .. Bu sonuçlar bariz komik olmuş . Yalan dolan oluşları o kadar net ki!

Aslında şöyle bir durum var.Gelişmiş ülkelerde tecavüz oranı genelde daha yüksek gözükür.Çünkü orda eşin tecavüz etmesi tecavüz olarak görülür,kocan o senin demez kimse veya tutup tecavüzcüsüyle evlendirilmez hiçbir kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…