3 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışırken yakalandı

Katılıyorum size ancak gene de abartı ve gerçeğe dayanmayan asparagas haberler olduğu cok belli..
Gercek bir istatistik yansıtmıyor.

Şasirdinmi sen dindar olduğunu nerden uydurdun şu yazıyı yazmandaki maksat nee

Kakao ne dememi bekliyorsan onu dedim say her zamanki gibi kendinizi kaldırın uğraşamam sizinle ortalıkta dönen olayları görmemezlikten gelen birine diyecek lafım yok

Amerika 1. sırada iken Etiyopya sonuncu sırada mı? ha o yüzden Etiyopya akın akın göçmen alıyor evet Bizim millet insan haklarının tavan yaptığı ülkeleri eziklemeye bayılır, artık bu ne tür bir eziklik bilemiyorum Mabadından istatistik uydurmuşlar yine.. Arkadaşın dediği gibi bizim tecavüzler kayıtlara geçme lütfu bile görmediği için bizi hiçbir listede bulamazsınız mesela, ama her kadın aşağı yukarı bir kere tacize uğramıştır güzel yurdumda.. neyse..

Yayınladığı linkler dışında N nscckts haklısın.. Berbat bir yerde yaşadığımız için okula bile göndermek istemeyeceksin.. Kimseye güvenmeyeceksin, en sonunda doktor bir tane antidepresan kakalayacak ve sana "ne yazık ki senin şikayetçi olduğun şeyler bizim ülkenin temel taşları, al bu ilacı kendini kurtarana kadar idare et" diyecek.. Çünkü zaman içinde tacizi bir kenara bırak yolda zombi gibi yürüyen insanlardan tut da kaldırıma araba park eden geri....lar bile sana batmaya başlayacak..

Kakao ne dememi bekliyorsan onu dedim say her zamanki gibi kendinizi kaldırın uğraşamam sizinle ortalıkta dönen olayları görmemezlikten gelen birine diyecek lafım yok
Niye öyle sayayim ..vedebu dindar başka ,dindarcik başka hangi Müslüman evladıni tecavüzcü, katıl,adam öldüren,Gordun .Yusuf islamin bir sözünü söylemek isterim ...Müslümanları tanımadan önce Kur'an'ı tanıdım. Eğer önce müslümanları tanımış olsaydım asla müslüman olamazdım...!yüzlerce kere yazıldı burada müslümanlık kuranda yazılandır ve ne mutluki onu birebir yaşayan kullara.benim onun ,bunun, şunun yaşadığı müslümanlığı islamla bağdaştırma diye defalarca konuşuldu burada ama gene ve gene aynı kelimeleri söyleyip duruyorsunuz ben artık pes diyorum başkada bişi demiyorum ..

offf
kaldırıma park eden araclar bıle batıyor gozume cok fena zaten
cıldırmamın son demlerındemıyım yanı

oyle seylerden rahatsız oluyorum kı sımdı dusununce farkettım ...
coook uzun zaman sonra ılk kez dun aksam dısarı cıkmısım ,balkona bıle cıkmıyorum o derece,kendımı bu dunyaya aıt hıssetmıyor ıyıce soyutlar olmusum...gercekden anlayamıyorum mesela dun sınyalsız bı sekılde bırden bıre arac onumuze kırdı reflexle kornaya basınca ana avrat küfretti...
ınsanlar bana artık cok garıp gelıyor,sankı heran bırınden bı zarra gorucekmısım gıbı hıssedıyorum bırak tokadını tekmesını pis yedım bu hayatın

hıcbı doktora ogretmene hıc kımseye guvenmıyorum...su dunyada esımden baska cocugumu emanet ederım dıyebılecegım hıc kımse olmadıgını farkettım kı allahtan en azından esıme guvenebılıyorum nerdeyse buna sukreder olduk
cok acı...

bız eskıden mahallede oynardık aksam gec saate kadar... hıc bısey olmazdı
hayat,zaman cok kotu oldu dunya cok kotu oldu

yalnız ...
dinciklere laf soyleyecegım dıye muslumanlara dırek tecavuzcu dıyerek kendı soyunuzu ıcıne katıyorsunuz
oyuzden yazdıgınız cumlelere dıkkat edın
herkesın ayılıp bayıldıgı medenıyet fıskıran kanada da bıle cıddı bı kadın cınayetı oranı yasanırken kımse dini ele almaz

din ıle konunun alakası yok bı kere...

zencıler en cok suc ısleyen tecavuz eden desem bana ırkcı der ustume yurursunuz ama tecavuzculer dıncıler de dersınız

hafız bı dedenın kuranı ezbere okuyan bı buyukannenın torunuyum ! en medenı ınsanın medenıyet gorecegı bı aılede buyudum
o sebeple bu denlı futursuz lafı kabul edemem genellemeyın !

şu ülkeme de laf ecen eziklere de bi sinir bi sinir oluyorumkii .de git be kardeşim tutanmı var sizi iki kelimelerin ikiside memleketini beğenmemek..ayy kusucam artık
Laf etmek, iyilesmeye kapi acar.
Kotulugun sirtini ne kadar sivazlarsan, o kadar guclenir.

Sandiginin aksine elestiriler kotulemek icin degil, yanlislarin anlasilmasini ve bu sayede refahin artmasini saglamak amaciyla yapiliyor.

Laf etmek, iyilesmeye kapi acar.
Kotulugun sirtini ne kadar sivazlarsan, o kadar guclenir.

Sandiginin aksine elestiriler kotulemek icin degil, yanlislarin anlasilmasini ve bu sayede refahin artmasini saglamak amaciyla yapiliyor.
Refahın artması kötülemek değildir memleketi,,,,Nesili,çocukları eğitmektir,Devamlı kendini yenilemektir .yenilenirken etrafinada yeniliklerini gösterebilmektir,,

şu ülkeme de laf ecen eziklere de bi sinir bi sinir oluyorumkii .de git be kardeşim tutanmı var sizi iki kelimelerin ikiside memleketini beğenmemek..ayy kusucam artık

Niye gideyim arkadaşım ? Memleketin ahlakını erozyona uğratan, çalıp çırpan, kötülük tohumlarını eken ve besleyenler teek etsin.

bana laf atacağın zaman alıntı yap.. bıdı bıdı yapma kakao, beni yalanla.. Hayır yok öyle bir şey de mesela.. Ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğimizi sana mı soracağız pardon? ülkeyi öyle bir hale getirdiniz ki gitmek isteyenler de gidemiyor artık, vize kuyruğunda millet..

kusursuz olan dindir nscckts, dindar görünenler değil.. Çocuklara tecavüz eden rahipler de var ve sırf bu yüzden çocuklarını kiliseye göndermeyenler var mesela.. Burada eleştirilen Müslümanlık değil, Müslümanlar.. Kanada nın bir çok yerinde kapılarını kilitlemiyor millet, hatta bir belgesel vardı konu ile ilgili.. Neden New York da alarmlar varken Toronto da millet kapısını kilitlemiyor diye.. Suç oranlarına bakabileceğin siteler var.. evet suç var, bunun yanında suçun cezası da var.. Medeni olmaları suç olmasından değil, hak ettikleri cezayı almalarından kaynaklanıyor..

kim eğitecek nesli? sen ve seni beğenenler mi? rabbime sığınırım..
Ay hele sen ,,ay hele sen başörtülü olupta dinini,vatanını kotuluyen sen evet seni kastetdim .neyin ezikliğini yaşıyorsun bilmemki .sen seni begenenlerle Rabbine sığın cicim.ve kotulemeye devam et vatanını,milletini,insanlarını,o ozendiklerini övv sen İki arada kalmış ve hangi safı seçmeyi bilemeyen sen evet sana dedim Sendende senin tayfandanda gına geldi şu vatanı kotulemenden gına geldi şu guzelim ülkeye bok atmandan iftira etmenden gına geldi..

seni sadece kibliyorum, bu seviyenin altı yok zira.. benim safım belli, senin gibi yüzde 60'a yüzde 40 değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…