Rahmetli Uğur Mumcu'nun klişe kabul edilen çok sevdiğim hitabı " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar . " size gelsin.
Bizim gibiler de giderse, iyice foseptik çukuruna donecek ülke haberiniz yok.
Son üç yıldır İstanbul'un suç oranı hesaplanamayan düzeylerde seyrediyor. Hesaplanan değerler de bariz sümen altı ediliyor pembiş gözlüklü bürokratlar ve devlet adamları tarafından .. Birileri keyfinden el koymuyor basına, emniyet teşkilatına, yargıya..
office ben de ortaya attım. Böylesi daha mı eğlenceli oluyor acaba diye deneme yapıyorum :)
Kakao'dan incilerAy hele sen ,,ay hele sen başörtülü olupta dinini,vatanını kotuluyen sen evet seni kastetdim .neyin ezikliğini yaşıyorsun bilmemki .sen seni begenenlerle Rabbine sığın cicim.ve kotulemeye devam et vatanını,milletini,insanlarını,o ozendiklerini övv sen İki arada kalmış ve hangi safı seçmeyi bilemeyen sen evet sana dedim Sendende senin tayfandanda gına geldi şu vatanı kotulemenden gına geldi şu guzelim ülkeye bok atmandan iftira etmenden gına geldi..
Dinini,haricindeki leri gene beğeniyorum.Ay hele sen ,,ay hele sen başörtülü olupta dinini,vatanını kotuluyen sen evet seni kastetdim .neyin ezikliğini yaşıyorsun bilmemki .sen seni begenenlerle Rabbine sığın cicim.ve kotulemeye devam et vatanını,milletini,insanlarını,o ozendiklerini övv sen İki arada kalmış ve hangi safı seçmeyi bilemeyen sen evet sana dedim Sendende senin tayfandanda gına geldi şu vatanı kotulemenden gına geldi şu guzelim ülkeye bok atmandan iftira etmenden gına geldi..
Nasıl egitecegimizden korkuyorsun ?kim eğitecek nesli? sen ve seni beğenenler mi? rabbime sığınırım..
Dinini,haricindeki leri gene beğeniyorum.
Yavaş gel kuzum şurda güzel güzel beğeniyorum seni yesillenecen şimdi
Vay be diyorum :) nasıl oluyor da her tartışmada sırf ucundan başından sistemi ve sistemin yarattığı suç toplumunu eleştiriyoruz diye vatan haini ilan ediliyoruz belli kesim tarafından çözemedim .sorun şu catharsis, biz gerçekleri yazarız onlar ise görmek istediklerini.. neyse ya, sapıklık insani bir duygu.. bize laf atan arkadaşın seçtiği kişi böyle diyor :)
Nasıl egitecegimizden korkuyorsun ?
Gerçekten garip
Vay be diyorum :) nasıl oluyor da her tartışmada sırf ucundan başından sistemi ve sistemin yarattığı suç toplumunu eleştiriyoruz diye vatan haini ilan ediliyoruz belli kesim tarafından çözemedim .
Halbuki genel hatlarıyla siyasilerinki de dahil olmak üzere her türlü hırsızlık, riya, yalan beyan, tecavüz, istismar, cinayet,ekonomik haksızlıklar, siyasi istikrarsızlıklar, çarpık eğitim sistemi, sosyal adaletsizlik vs burda eleştirdiğimiz..
Kimin kuyruğuna basıyoruz bu kadar? Dinen bunlar sevap da biz mi yanlış biliyoruz?
Çalıyorsa veriyor da, ama adamlar çalışıyor da dersen 10 numero patriot olursun. Ne de olsa vatanseverlik de artık bunların tekelinde..eleştirmeyeceksin.. aynı onlar gibi "kesin bir bildiği var" diyeceksin.. bu kafaya alışık değiller de ondan..
Kek le bel altı olmaz yalnız. Yemediginiz bişeyle yapın.Kakao'dan inciler
Yaptığın kek kabarmayınca gelip hıncını burdan mı alıyorsun nedir?
KİB
Bir kisminizlada ben uğraşıp ban yiyorum sürekli. Diğer kısımları da begeniyoruz. Sizinde yaptığınız gibi. Yazamadiklarim neymiş size karşı? Bilemedim. Bu kadar ciddiye almayın kendinizi.hayırdır efide, senin yazamadıklarını yazan birini bulmanın haklı gururunu mu yaşıyorsun :)
Neymiski benim kafa ?senin kafanda mesela.. rabbim saklasın mevlam..
Ben Müslümanım efide amel yönünden sıfırı çeken bir Müslüman ama hiç bir zaman bir tecavüzcüye hey dindarlar ne oluyor size diyen birilerini desteklemedim.elimden geldiğince dinimi muslumanligi savundum ,İnancsizlari anlarım ama dini bilen kişiyi anlamam mümkün değildir.... banla beniDinini,haricindeki leri gene beğeniyorum.
Yavaş gel kuzum şurda güzel güzel beğeniyorum seni yesillenecen şimdi
Kek le bel altı olmaz yalnız. Yemediginiz bişeyle yapın.
Bir kisminizlada ben uğraşıp ban yiyorum sürekli. Diğer kısımları da begeniyoruz. Sizinde yaptığınız gibi. Yazamadiklarim neymiş size karşı? Bilemedim. Bu kadar ciddiye almayın kendinizi.
Neymiski benim kafa ?
Yoksa Müslümanları öldürenlere hayranlık duymamak mi suçum ?
Bir çok kere seviyede yanıldım kakao bu defa değil sağlıcakla kalNiye öyle sayayim ..vedebu dindar başka ,dindarcik başka hangi Müslüman evladıni tecavüzcü, katıl,adam öldüren,Gordun .Yusuf islamin bir sözünü söylemek isterim ...Müslümanları tanımadan önce Kur'an'ı tanıdım. Eğer önce müslümanları tanımış olsaydım asla müslüman olamazdım...!yüzlerce kere yazıldı burada müslümanlık kuranda yazılandır ve ne mutluki onu birebir yaşayan kullara.benim onun ,bunun, şunun yaşadığı müslümanlığı islamla bağdaştırma diye defalarca konuşuldu burada ama gene ve gene aynı kelimeleri söyleyip duruyorsunuz ben artık pes diyorum başkada bişi demiyorum ..
Hepsini görüyoruz ama sizin baktığınız yer farklı. Esma darbe ile öldürulen haksizliga simge olan bir ölüm. Yani esma aynı zamanda bir filisitinli bir Türkiyeli çünki müslüman. Esma sizin hayran olduklarınızin darbesiyle öldu.Bizim sehitlerimizde bizim bu mucadelemizde esmanin başka versiyonları. Çünki insansız hava araçlarıyla, hangi millete belli olamayn ajanlarla savasiyiruz doğuda. Acaba hayran olduklarinizin.bu işte parmağı varmi?Biz hepsine üzülüyoruz . Simge olmuş bir ölüm mu sizi rahatsız ediyor. O ölüme ağlamak arksindakilere kafa tutmak baskaldirmak demek. Hayranlik duymamakta diyebilirsin.hayır, Müslümanları öldüren/ ölümüne göz yuman Müslümanlara hayranlık duymak.. sadece prim yaptığı için başkalarının ölümüne salya-sümük ağlarken kendi ülkesindekilere "fıtrat" demek.. gerçekten şebeke suyuna mı bir şey katıyorlar bunları görmemek için onu bilemiyorum..
Hepsini görüyoruz ama sizin baktığınız yer farklı. Esma darbe ile öldürulen haksizliga simge olan bir ölüm. Yani esma aynı zamanda bir filisitinli bir Türkiyeli çünki müslüman. Esma sizin hayran olduklarınızin darbesiyle öldu.Bizim sehitlerimizde bizim bu mucadelemizde esmanin başka versiyonları. Çünki insansız hava araçlarıyla, hangi millete belli olamayn ajanlarla savasiyiruz doğuda. Acaba hayran olduklarinizin.bu işte parmağı varmi?Biz hepsine üzülüyorum. Simge olmuş bir ölüm mu sizi rahatsız ediyor. O ölüme ağlamak arksindakilere kafa tutmak baskaldirmak demek. Hayranlik duymamakta diyebilirsin.
Gene dis mehtaplara bağladım gördün mü :)
Hep Çeşme suyundan : p