3 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışırken yakalandı

tüylerim diken diken oldu... allahım ne gunlere kaldık boyle ınsanların uckurunu koparacaksın bakalım bı daha zevk alabılıyor mu ? nefret edıyorum boyle pıslıklerden

Rahmetli Uğur Mumcu'nun klişe kabul edilen çok sevdiğim hitabı " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar . " size gelsin.

Bizim gibiler de giderse, iyice foseptik çukuruna donecek ülke haberiniz yok.

Son üç yıldır İstanbul'un suç oranı hesaplanamayan düzeylerde seyrediyor. Hesaplanan değerler de bariz sümen altı ediliyor pembiş gözlüklü bürokratlar ve devlet adamları tarafından .. Birileri keyfinden el koymuyor basına, emniyet teşkilatına, yargıya..

office ben de ortaya attım. Böylesi daha mı eğlenceli oluyor acaba diye deneme yapıyorum :)

sorun şu catharsis, biz gerçekleri yazarız onlar ise görmek istediklerini.. neyse ya, sapıklık insani bir duygu.. bize laf atan arkadaşın seçtiği kişi böyle diyor :)

Kakao'dan inciler
Yaptığın kek kabarmayınca gelip hıncını burdan mı alıyorsun nedir?
KİB

Dinini,haricindeki leri gene beğeniyorum.
Yavaş gel kuzum şurda güzel güzel beğeniyorum seni yesillenecen şimdi

ha bu arada, arkadaş neyin ezikliğini yaşıyorsun demiş.. Banlanacaksam da yazayım da banlanayım..

neyin ezikliğini yaşıyorum biliyor musun kakao? üçüncü dünya ülkesinde olmanın verdiği ezikliği yaşıyorum.. daha kendi ülkesindeki topraklara sahip çıkamazken Şam da namaz kılmaya kalkan zekayla aynı ülkede olmanın ezikliğini yaşıyorum.. başını örtüp sapıklığı insani bir duygu ve tecavüzün sebebinin "ailesi tarafından sahip çıkılmayan çocuklar" gösterilmesinin ezikliğini yaşıyorum.. ve bunları seçen "aşırı dindar" insanlarla aynı yerde nefes almanın azabını yaşıyorum.. daha sayayım mı yoksa yeterli mi kakao?

sorun şu catharsis, biz gerçekleri yazarız onlar ise görmek istediklerini.. neyse ya, sapıklık insani bir duygu.. bize laf atan arkadaşın seçtiği kişi böyle diyor :)
Vay be diyorum :) nasıl oluyor da her tartışmada sırf ucundan başından sistemi ve sistemin yarattığı suç toplumunu eleştiriyoruz diye vatan haini ilan ediliyoruz belli kesim tarafından çözemedim .
Halbuki genel hatlarıyla siyasilerinki de dahil olmak üzere her türlü hırsızlık, riya, yalan beyan, tecavüz, istismar, cinayet,ekonomik haksızlıklar, siyasi istikrarsızlıklar, çarpık eğitim sistemi, sosyal adaletsizlik vs burda eleştirdiğimiz..

Kimin kuyruğuna basıyoruz bu kadar? Dinen bunlar sevap da biz mi yanlış biliyoruz?

eleştirmeyeceksin.. aynı onlar gibi "kesin bir bildiği var" diyeceksin.. bu kafaya alışık değiller de ondan..

eleştirmeyeceksin.. aynı onlar gibi "kesin bir bildiği var" diyeceksin.. bu kafaya alışık değiller de ondan..
Çalıyorsa veriyor da, ama adamlar çalışıyor da dersen 10 numero patriot olursun. Ne de olsa vatanseverlik de artık bunların tekelinde..
Egolarını padişahlarından alıyorlar .

Kakao'dan inciler
Yaptığın kek kabarmayınca gelip hıncını burdan mı alıyorsun nedir?
KİB
Kek le bel altı olmaz yalnız. Yemediginiz bişeyle yapın.
hayırdır efide, senin yazamadıklarını yazan birini bulmanın haklı gururunu mu yaşıyorsun :)
Bir kisminizlada ben uğraşıp ban yiyorum sürekli. Diğer kısımları da begeniyoruz. Sizinde yaptığınız gibi. Yazamadiklarim neymiş size karşı? Bilemedim. Bu kadar ciddiye almayın kendinizi.
senin kafanda mesela.. rabbim saklasın mevlam..
Neymiski benim kafa ?
Yoksa Müslümanları öldürenlere hayranlık duymamak mi suçum ?

Dinini,haricindeki leri gene beğeniyorum.
Yavaş gel kuzum şurda güzel güzel beğeniyorum seni yesillenecen şimdi
Ben Müslümanım efide amel yönünden sıfırı çeken bir Müslüman ama hiç bir zaman bir tecavüzcüye hey dindarlar ne oluyor size diyen birilerini desteklemedim.elimden geldiğince dinimi muslumanligi savundum ,İnancsizlari anlarım ama dini bilen kişiyi anlamam mümkün değildir.... banla beni Mune yoksa çenenim ayarı olmayacak ..dolusmuslar buraya vatani ,milleti dini kotulemekten başka bir şey göremiyorum bu güruhta

hayır, Müslümanları öldüren/ ölümüne göz yuman Müslümanlara hayranlık duymak.. sadece prim yaptığı için başkalarının ölümüne salya-sümük ağlarken kendi ülkesindekilere "fıtrat" demek.. gerçekten şebeke suyuna mı bir şey katıyorlar bunları görmemek için onu bilemiyorum..

dipsiz not: ha kim diye sorarsanız söyleyeyim, Kilis hakkında, ölenler hakkında tek kelam duydun mu devlet büyüklerimizden? kınamak ve "misli ile karşılık vermek" tehtidinden ten başka?

bu arada yazacaklarımı sürekli düzenlemek zorunda kalıyorum telefondan yazdığım için.. ne oluyor demeyin..

Bir çok kere seviyede yanıldım kakao bu defa değil sağlıcakla kal

Kaldı ki burada MÜSLÜMANLIĞA edilmiş tek lafımı duyamazsınız, her zaman yazıyorum kusursuz olan dinim, ona inandığını söyleyenler değil.. bu şekilde yandaş toplayamazsın yani kakao, yazdıklarım ortada.. kilise rahibinden de örnek verdim keza.. pes yahu, bu derece çevirme..

Hepsini görüyoruz ama sizin baktığınız yer farklı. Esma darbe ile öldürulen haksizliga simge olan bir ölüm. Yani esma aynı zamanda bir filisitinli bir Türkiyeli çünki müslüman. Esma sizin hayran olduklarınızin darbesiyle öldu.Bizim sehitlerimizde bizim bu mucadelemizde esmanin başka versiyonları. Çünki insansız hava araçlarıyla, hangi millete belli olamayn ajanlarla savasiyiruz doğuda. Acaba hayran olduklarinizin.bu işte parmağı varmi?Biz hepsine üzülüyoruz . Simge olmuş bir ölüm mu sizi rahatsız ediyor. O ölüme ağlamak arksindakilere kafa tutmak baskaldirmak demek. Hayranlik duymamakta diyebilirsin.
Gene dis mehtaplara bağladım gördün mü :)
Hep Çeşme suyundan : p

son cümlene katılıyorum, çeşme suyundan.. ne sisi yi severim ne de mursiyi yani yine yanlış yerdesin efide.. sizin sorununuz bu işte, karşıdakinin neyi savunduğunu bilmeden etiketlemek.. kaldı ki sevdiğimi varsayalım, bu sizin zihniyete ters değil ki.. Düne kadar "one minute, eyyy İsrail" olan İsrail bugün müttefiğimiz değil mi? var mı tek kelime filistin haberi? ne oldu savaş mı bitti? yarın seninkiler sisi ile de görüşmeye başlarsa ne olacak?

evet hayran olduklarımızın bu işte parmağı var, neden biliyor musun? biz ve bizim gibi ülkeler onlar için sömürülecek ülkeler.. ağzımıza bir parmak bal çalıp istedikleri her şeyi alabileceklerini biliyorlar.. ve biz de şu an yazdığın klavye dahil olmak üzere onların teknolojilerini kullanıyoruz.. evet hayranım, teknolojilerine, insana verdikleri değere hayranım efide.. keşke bizimkiler de sana bana değer verse.. sen-ben onlar için bir sayıdan ibaret olmasak efide..

Esma beni rahatsız etmiyor efide, 300 muhtelif akp li nin enkaz altında kalmasından sonra 1800 yıllarda İngiltere örneği verilmesi ağırıma gidiyor.. Darbede ölmedikleri için mi "fıtrat" oldu efide? o zaman darbenin fıtratında ölüm de var diyebilir miyiz efide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…