insanlara neler oluyor ?????dindar nesil ne oluyor size?????
Peki son dönem bu kadar çok meydana gelen taciz tecavüzünde artık bu kadarıda olmaz dedirten insanların dinsizliği ve iman eksikliğidir değil miDindar oldugunu nerden biliyosun?
Dindar olsaydi bunu yapmazdi zaten.
Artik nerden satasacaginizi sasirdiniz..!!
Peki son dönem bu kadar çok meydana gelen taciz tecavüzünde artık bu kadarıda olmaz dedirten insanların dinsizliği ve iman eksikliğidir değil mi
Öfff bu konulara girmek istemiyorum
Dindar oldugunu nerden biliyosun?
Dindar olsaydi bunu yapmazdi zaten.
Artik nerden satasacaginizi sasirdiniz..!!
Dindar olsa yapmaz mıydı ? Geçtiğimiz haftalarda okuduğumuz tecavüzcü imam, hoca haberleride mi sataşma ? Ne olur kabul edin artık %99'u Müslüman olan bu ülke bir pislik yuvası. Dini yanlış yorumlama deyin ne derseniz deyin ama kabul edin.
Peki son dönem bu kadar çok meydana gelen taciz tecavüzünde artık bu kadarıda olmaz dedirten insanların dinsizliği ve iman eksikliğidir değil mi
Öfff bu konulara girmek istemiyorum
Bilgece nin ne demek istedini anlıyoruzBen Bilgece' nin demek istediğini anladım aslında. Dindar olanla "dinci" olan arasındaki farkı söylemiş. Dini alet eden, çıkarları uğruna kullananlar Müslüman olamaz demek istiyor. Tamam buna eyvallah ama sonuçta bu ülkemizde dinin yanlış yorumlandığını göstermez mi ? Beni diğer ülkelerdekiler de bağlamaz ben ülkemdeki erozyona bakarım.