3 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışırken yakalandı

Bilgece nin ne demek istedini anlıyoruz
Benim demek istediğim dinin bir çeşit Aklayıcı olduğu toplumun dindar kimliğine duyduğu saygının bunu istismar etmek isteyen her kesin işine yaradığıdır
İnsanlar kimlikleriyle değil kişilikleriyle ortaya çıksın göreceksiniz görüntü daha şeffaf olacaktır
Ve son dönemde insanlara giydirilmeye çalışılan dindar kimliğini kulanları görüyoruz

size bir sey anlatayim.

arkadasimin annesi62 yasinda evlerine koyden akrabalari gelmiş. kadin ve esi yedirmis icirmis . adam arkadasin babasinin yaninda abi ben de hergun1-2 cuz kuran okurum demis. kuran okumus bitirmem lazim deyip . ...

Arkadasin babasi da abdest almak için lavaboya gitmis. . .

O ben dindarim diyen misafir amca arkadasin annesine cullanmis opeyim ne olur diye....

Ne yazik ki insanlar güvenilir olmak için dindarlik maskesi takiyor bu bi gercek.

Ama kimse kimsenin kalbini bilmeyecegi icin de hemen olumsuz is yapanlari bunu yapsa yapsa dindarlar yapmistir demek de yanlis...

Herkesin ibadeti kendine . . . Dunyadayiz ve hepimiz kuluz . kimsenin kimsye ustunlugu yok .

Ay ben anlamadım evlenen şeyine kilit vurur kadınlar bdv'ye konu açar, bekarlar ayrı azmış, azmışda çocuktan ne ister bunların ibreti alem için kessinler şöyle bir iki kişinin lüllüğünü bak gör cesaret ederler mi ...

Birde zevk için diyor pislik, aslında bunu alıcaksın tenhaya elini ayağını bağlayıp zevk için öyle yapılmaz, böyle yapılır diye diye...........

Bir yandan da 3 yaşındaki çocugu parka tek başına yollayan o sorumsuz anneyi bağlayacaksın aynı seyi ona da uygulayacaksın.

Dini bütün insanlar muhafazakardır...
Yasaklar vardır kurallar yoktur..
Tercihler yoktur..
Doğru bir tanedir oda Malum.
Helal vardır haram vardır..
Bu aileler çocuklarını bastırır ve belli kalıplar içene yerleştirir..
En azından belli bir kısmı diyeyim.
Çocukların ne düşündüğü ne hissettiği önemli değildir..
Bu her din için geçerlidir..
Sonuç olarak belli kalıplara uyması gerektiği zorla kafalara kazınır kimi çocuk benimser bu yolda ilerler kimi çocuk baş kaldırır..
Bu yüzden çocuklarımıza dini öğretmek yerine araştırmasını aklını kullanmasını ve en önemlisi" insan" olmasını aşılamamız gerekiyor diye düşünüyorum..
Bunu yapmayıp aksıne zorlarsak o çocuk özgürlüğü bilmez...Nasıl yaşaması gerektiğini seçemez duygularını her yönden bastırır ve sokaktaki çocuklara hatta tüm canlılara göz koyar zarar verir 2 2 daha 4 ....
Belki bu hunharca eleştirdiğimiz "çocuk" bir eşcinsel..
Bu onun ailesi ve çevresi tarafından bilinemiyor çünkü yasak.
Zevk için diyebilecek kadar bastırılmış..Sokaklara yönlendirilmiş...
Bu benim cinsel kimliğim sorgulamayın diyememiş ve kapı suçlara doğru açılmış.
Çevresi büyük ihtimal kör sağır..
Ne kadar kötü bireyler yetiştirdiğimizi farkedemiyoruz...
Evlatlarımızı "kötü" insan olmaya sevk ediyoruz..
Çocuklarımız düşse koluna bacağını yaralasa koşa koşa doktorlardayız..Yada zeka geriliği var diye psikologlarda...
Karşımıza alıp konuşamıyoruz anlamaya çalışmıyoruz..
Sıkı bir takipçi değiliz öz eleştirimizi yapamıyoruz...
Adeta bir çuval geçiriyoruz kafalarına ipini sıkıca bağlıyoruz...
Geleni gideni göremiyor en önemlisi hissedemiyor..
Kendini tanımıyor...
Ailesini ve kurallarını tanıyor..
Unutmayalımki her yasak empati yapmadan ortaya atıldığında beraberinde suçu getirir.

Belki bunları yazdım diye eleştireleceğim ama hiç önemi yok.
Kimseyi yargılamayalım içinde bulunduğu aileyi tanımıyoruz..
Yaşadığı hayatı bilemiyoruz...
Büyük ihtimalle iyi yönlendirilmediğinde daha büyük suçlara doğru yol alıp başka insanların canını yakmaya devam edecek..
Ailesine büyük bir görev düşüyor..
Hayata getirmek arkasında durmak iyiye yönlendirmek demek..

Son düzenleme:
Her tecavüz konusu nasıl gelip dine dindara dayanıyor anlamıyorum ben.. tartismasiz her tecavüz haberinin altında bu tarz yorumlar. Ensar vakfinda yaşananları one surerek karalamaya çalışanlar. Mesela bu haberde pisligin diniyle ilgili hiçbir ayrinti bulunmazken bir uye gelip eyy dindar nesill minvalinde yorum yapiyor. Amac ortalığı karıştırmak değil de ne?

Ben bu durumdan gerçekten rahatsizim artik Mune Mune

Dini bütün insanlar muhafazakardır...
Yasaklar vardır kurallar yoktur..
Tercihler yoktur..
Doğru bir tanedir oda Malum.
Helal vardır haram vardır..
Bu aileler çocuklarını bastırır ve belli kalıplar içene yerleştirir..
En azından belli bir kısmı diyeyim.
Çocukların ne düşündüğü ne hissettiği önemli değildir..
Bu her din için geçerlidir..
Sonuç olarak belli kalıplara uyması gerektiği zorla kafalara kazınır kimi çocuk benimser bu yolda ilerler kimi çocuk baş kaldırır..
Bu yüzden çocuklarımıza dini öğretmek yerine araştırmasını aklını kullanmasını ve en önemlisi" insan" olmasını aşılamamız gerekiyor diye düşünüyorum..
Bunu yapmayıp aksıne zorlarsak o çocuk özgürlüğü bilmez...Nasıl yaşaması gerektiğini seçemez duygularını her yönden bastırır ve sokaktaki çocuklara hatta tüm canlılara göz koyar zarar verir 2 2 daha 4 ....
Belki bu hunharca eleştirdiğimiz "çocuk" bir eşcinsel..
Bu onun ailesi ve çevresi tarafından bilinemiyor çünkü yasak.
Zevk için diyebilecek kadar bastırılmış..Sokaklara yönlendirilmiş...
Bu benim cinsel kimliğim sorgulamayın diyememiş ve kapı suçlara doğru açılmış.
Çevresi büyük ihtimal kör sağır..
Ne kadar kötü bireyler yetiştirdiğimizi farkedemiyoruz...
Evlatlarımızı "kötü" insan olmaya sevk ediyoruz..
Çocuklarımız düşse koluna bacağını yaralasa koşa koşa doktorlardayız..Yada zeka geriliği var diye psikologlarda...
Karşımıza alıp konuşamıyoruz anlamaya çalışmıyoruz..
Sıkı bir takipçi değiliz öz eleştirimizi yapamıyoruz...
Adeta bir çuval geçiriyoruz kafalarına ipini sıkıca bağlıyoruz...
Geleni gideni göremiyor en önemlisi hissedemiyor..
Kendini tanımıyor...
Ailesini ve kurallarını tanıyor..
Unutmayalımki her yasak empati yapmadan ortaya atıldığında beraberinde suçu getirir.

Belki bunları yazdım diye eleştireleceğim ama hiç önemi yok.
Kimseyi yargılamayalım içinde bulunduğu aileyi tanımıyoruz..
Yaşadığı hayatı bilemiyoruz...
Büyük ihtimalle iyi yönlendirilmediğinde daha büyük suçlara doğru yol alıp başka insanların canını yakmaya devam edecek..
Ailesine büyük bir görev düşüyor..
Hayata getirmek arkasında durmak iyiye yönlendirmek demek..

Biz de dini eğitim alarak buyuduk ama tecavüzcu olmadik çok şükür. Ayrıca bu haberdeki pisligin dindar olduğunu ne biliyorsunuz. Belki ateist belki Hristiyan belki yahudi. Şu ezbere yorumlariniz sıktı artık gerçekten.

Her tecavüz konusu nasıl gelip dine dindara dayanıyor anlamıyorum ben.. tartismasiz her tecavüz haberinin altında bu tarz yorumlar. Ensar vakfinda yaşananları one surerek karalamaya çalışanlar. Mesela bu haberde pisligin diniyle ilgili hiçbir ayrinti bulunmazken bir uye gelip eyy dindar nesill minvalinde yorum yapiyor. Amac ortalığı karıştırmak değil de ne?

Mune ne yapacak ? Tüm Siyaset forumuna gelen ve sizlerle aynı fikirde olmayanları forumdan mı atacak ?

Sadece ensar vakfı mı ayrıca ? Daha on gün olmadı cami hocası, kuran kursu hocası. Ama hepsi iftira değil mi ?

O zaman şöyle bir bakalım mı haberlere ?

5 Haziran 2009 - Kuran kursunda 4 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz
7 Ağustos 2012 - Din öğretmeni tecavüz etti
8 Temmuz 2013 - Kuran kursunda tecavüz
6 Ağustos 2015 - Dindar başkan çocuk tecavüzünden tutuklandı
12 Mart 2016 - Karaman' da tarikat evinde 45 ! Ööğrenciye tecavüz & Ensar vakfı olayı
5 Nisan 2016 - Cami hocası dede 3 yaşındaki torununu taciz etti

Bunlar ilk aramalarda önümüze düşenler. Ha ama pardon bunlar münferit olaylar değil mi ? Türkiye'deki din yozlaşmasını bağlamaz!

Herkes çocuğuna sahip çıksa bunlar olmaz değil mi? Bir çocuk parkta ailesi daima peşinde olursa oynayabilir. Hem parka da gitmesin çocuklar sapıklar olur.
En iyisi mi bu tarz sapıklara karşı çocuklarımızı evden çıkarmayalım.

Bir şey olursa da artık napalım "bir kereden bir şey olmaz" !

Bu cocuklari yetistirirken napiyolarda bu kadar vahsi, duygusuz bir yaratiga donusturuyorlar?

Biz de dini eğitim alarak buyuduk ama tecavüzcu olmadik çok şükür. Ayrıca bu haberdeki pisligin dindar olduğunu ne biliyorsunuz. Belki ateist belki Hristiyan belki yahudi. Şu ezbere yorumlariniz sıktı artık gerçekten.
Ben gayet acik yazdigimi düsünüyorum.
Din egitimi alarak buyuyen herkes sapik olmaz elbette fakat tercihleri size göre anormal olabilir..
Bahsedilen kisinin dini umrumda degil cünku önemsemem.
İnsanmi ona bakarim.
Yani dinsiz olmasida sapik olmasini gerektirmiyor :)
Burda bahsettigimde sapiklik degil zaten.
Önemi yok herkesin algisi farkli.
Ezbere konusmayi algisi kapali neye inandirildiginin onemi olmayan sadece sorgusuz inandirilmis insanlar yapar.

Ben diger yazilan yorumlara istinaden yazdim fikirlerimi..
Lutfen sizinle ayni fikirde olmayan insanlari dislamayin suru psikolojisinden uzaklasmaya calisin..
Herkes fikirlerini paylasabilir tipki sizin gbi..
Ortalik karistirmak benim hayatimda yok cok sukur maneviyati kimseden ogrenmeye gereksinim duymuyorum..
Ortalik karistiran bu durumda yaptiginiz hareketle siz yapmis oluyorsunuz..
Kib e basin olsun bitsin adminleri cagirmak cok gerekli bi davranis olmus, kutluyorum.

Dindar olan kisiler zaten kendi maneviyatlarina donmus durumda olurlar insanlari yargilamaz oturdugunda din konusunda farkli fikirlere bile sahip olsan kaliteli sohbet edebilirsin ve insanlari cehenneme gondermezler:) hadleri olmadigini bilirler kucukken bizim apartmanimizda boyle bir aile vardi asiri muhafazakarlardi ama oyle iyi insanlardi ki yasam tarzlari farklida olsa herkese mukemmel davranirlardi hala aklimda o aile yani isin asli su bu ulkede boyle insanlarin sayisi az cogunlukla insanlar dini kendilerine paravan olarak kullaniyorlar sorun boyle kisiler

Polisleri çağırana kadar koparıverselermiş kuytuda bi tarafını aklı başına gelirdi bence !!!
Dayak cennetten çıkma lafı bunun gibiler için söylenmiş. Uslanmaz akıllanmaz bunun gibiler...
Allahım sen çocuklarımızı koru dünya nereye gidiyo...

X