Bizzat anneden başka kimseyi rahatsız etmemesi gereken bir şey bu "siz"e noluyo ki?yiğenim 3 yaşında kız çocuğu annesinin mesleği olmasına rağmen çocuk yüzünden çalışamıyor annesine çok düşkün bu hepimizi çok rahatsız ediyor annesi erken diyor sütten memeden kesilmesine rağmen hala düşkünlüğü devam ediyor nasıl bir formül uygulamak lazim tecrübeli anneler fikirlerinizi yazarmisiniz
annesi çocuk yüzünden çalışamıyor çok çalışmak istiyor ama kreşe başlamak icin yaş kaç olmalı fikir için açtım konuyu gene hakimler yargıladı burda bni halasıyım tabiki ilgilendirir bni çocuğum o ayrı konuAnnesi çocuk yüzünden çalışamadığı için sizden yardım mı istedi ne yapması gerektigi konusunda. Yoksa çalışması için bi baskı mı kuruyosunuz üstünde? Annesine düşkün olmasından daha doğal ne var cocugun 3 yasında daha. Sizi niye rahatsız etti?
Size ne? Annesini bağlayan bir konu bu sizi değil. Bir de annesi çok istiyor çalışmayı yazmışsınız bi yorumda kadın iddianızın aksine henüz erken olduğunu düşünüyor (bakın öyle yazmışsınız). Ayrıca annesine çok düşkün hepimizi rahatsız ediyor ne yahu? Size ne kardeşim?yiğenim 3 yaşında kız çocuğu annesinin mesleği olmasına rağmen çocuk yüzünden çalışamıyor annesine çok düşkün bu hepimizi çok rahatsız ediyor annesi erken diyor sütten memeden kesilmesine rağmen hala düşkünlüğü devam ediyor nasıl bir formül uygulamak lazim tecrübeli anneler fikirlerinizi yazarmisiniz
çocuğu kreşe yazdırmak erken diyor iş için erken değilSize ne? Annesini bağlayan bir konu bu sizi değil. Bir de annesi çok istiyor çalışmayı yazmışsınız bi yorumda kadın iddianızın aksine henüz erken olduğunu düşünüyor (bakın öyle yazmışsınız). Ayrıca annesine çok düşkün hepimizi rahatsız ediyor ne yahu? Size ne kardeşim?
Halası olduğunuzu bence hepimiz tahmin ettik, hiç acaba teyzesi mi diye aklıma bile gelmedi şahsen.arkadaşlar annesi yanım da fikir almak için yazdık kafası karışık bi konuda annesi çok çalışmak istiyor ama önce çocuğun okula başlaması gerekiyor düşüncelerinizi yazarmisiniz eleştirmeden halasıyım bn tabi ki bnde ilgilendirir yeğenim o ayrı konu
insanların aile işlerine (kardeşinizin ailesi de olsa sizi ilgilendirmez siz onların çekirdek ailesinden değilsiniz) bu kadar burnunuzu sokamazsınız. çünkü.çok acımasızca yorumlar yapılıyor anlamış değilim sadece yazmanız gereken şu yaştan sonra kreşe gitmesi daha uygun yazacaksınız konuyu actigimdan annesinin haberi var size derdi niye düştü anlamadım bnde halası olarak çok seviyorum ve iyiligini düşünüyoruz ailecek
Yazdıgınızdan böyle anlaşılmıyor çünkü.annesi çocuk yüzünden çalışamıyor çok çalışmak istiyor ama kreşe başlamak icin yaş kaç olmalı fikir için açtım konuyu gene hakimler yargıladı burda bni halasıyım tabiki ilgilendirir bni çocuğum o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?