• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yada 4.sınıfta olanlar bakabilir mi??

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Geçtiğimiz yıl çalışamadım hala 3.sınıftayım 2.sınıftan dersim var ticaret hukuku..
Sistemde değişti.Sorum şu okul kitaplarına baktım iktisat 3.sınıfım evde çalışarak geçebilecek miyim?
kursa gitmeli miyim?ve hangi derslerden zorlanmıştınız?
evde çalışmak için hangi kaynağı alsam?..
ilk iki yıl ders çalışıyordum tek ders hariç bitti ama bu yılda takılı kalırsa dersler(( 2007 de kayıt olmuştum düşünün bıraksam olmadı devam etsem çalışamamıştım... fikre ihtiyacım var kısacası 3 sınıf olan yada geçmiş arkadaslardan..

geçtiğimiz yıl çalışamadım hala 3.sınıftayım 2.sınıftan dersim var ticaret hukuku..
Sistemde değişti.sorum şu okul kitaplarına baktım iktisat 3.sınıfım evde çalışarak geçebilecek miyim?
Kursa gitmeli miyim?ve hangi derslerden zorlanmıştınız?
Evde çalışmak için hangi kaynağı alsam?..
Ilk iki yıl ders çalışıyordum tek ders hariç bitti ama bu yılda takılı kalırsa dersler(( 2007 de kayıt olmuştum düşünün bıraksam olmadı devam etsem çalışamamıştım... Fikre ihtiyacım var kısacası 3 sınıf olan yada geçmiş arkadaslardan..

canım benim eşim işletmeyi bitirdi.evde geçmiş soruları çözerek.hiç bir dersten kalmadı.kursa gerek yok dedi sınava 1 ay kala her gece soruları çözdü o kadar.

canım benim eşim işletmeyi bitirdi.evde geçmiş soruları çözerek.hiç bir dersten kalmadı.kursa gerek yok dedi sınava 1 ay kala her gece soruları çözdü o kadar.

teşekkür ederim cevap verdiğin için..eşiniz ne zaman mezun oldu?sistem değişti geçmiş yıl soruları çıkmaz diye biliyorum artık..yoksa geçmiş soruları çözerdim okurdum.

teşekkür ederim cevap verdiğin için..eşiniz ne zaman mezun oldu?sistem değişti geçmiş yıl soruları çıkmaz diye biliyorum artık..yoksa geçmiş soruları çözerdim okurdum.

bu sene mezun oldu.bize de öyle dediler korktuk.kredili sistem kalırız diye fakat gene geçmiş sorular çıktı

bu sene mezun oldu.bize de öyle dediler korktuk.kredili sistem kalırız diye fakat gene geçmiş sorular çıktı

saolasın bilgi verdiğin için..geçmiş yıl sorularınada bakarım..birde eşin kursa gitti mi yardımcı kitap kullandı mı ve hangisi?

Geçtiğimiz yıl çalışamadım hala 3.sınıftayım 2.sınıftan dersim var ticaret hukuku..
Sistemde değişti.Sorum şu okul kitaplarına baktım iktisat 3.sınıfım evde çalışarak geçebilecek miyim?
kursa gitmeli miyim?ve hangi derslerden zorlanmıştınız?
evde çalışmak için hangi kaynağı alsam?..
ilk iki yıl ders çalışıyordum tek ders hariç bitti ama bu yılda takılı kalırsa dersler(( 2007 de kayıt olmuştum düşünün bıraksam olmadı devam etsem çalışamamıştım... fikre ihtiyacım var kısacası 3 sınıf olan yada geçmiş arkadaslardan..

Canim yalniz cikmis sorular yalan oldu sistem degsti biliyrsun ben murTin kitabini aldim 1 sayfalik ozet var onu ezberledim arkasindada sorular ve cozumleri var o cozumleride not aldim guzelce mesela soruyu cevabiyla birlikte not.olarak tuttum bjnlara calstm cok.sukur dersim kalmadan gectm

Back