Bu arada her bebeğe her bez olmuyor doğdu mu bebek?Kız erkek bile değişir kilosuna göre alıyoruz vız.
Hesap yapıyoruz.
İlk 3 ay 750 gram almalı 4-5-6 aylarda 600 gram almalı literatüre göre.
Oma göre hesap yaptık atıyorum 3 no bez 5-8 kg arası oluyor. Benim bebeğim kız kızlar genelde minyon gidiyor hesapladık 3 no bizi baya götürecek diye indirime girince 8 paket aldık stokladık.
Hesabımız da tuttu. Çocuğun kilosuna göre daha açılmamış 1 paketim var belli ki biraz daha alacağım. Böyle hesaplıyoruz doğduğundan beri elimizde ziyan olan paket kalmadı hiç
Ilk cocugumda sadece bir paket 2 numara bez kullanip uzuunca bir sure 3 numara bez kullanmistim. Ikimci cocugumda ise uzunca bir aure 2 numara bez kullanip kisa bir sure 4 numara kullandik. Yani bu cok degisken bir soru olmakla beraber 2 yasina dogru 4 numara bez kullanmaya basladi. Yani ne kadar uzun soluklu bez stoklamak istiyorsunuz bilmiyorum ama 4 numara cok uzun vadeli bir yatirimMerhaba tecrübeli anneler 3 ve 4 numaralı bebek bezinden kaçar paket kullandınız ? Bir markette prima premium bezlerde 1 alana 1 bedava kampanyası var bez stoğumu yapayım diyorum ondan soruyorum
Saka mi yapiyorsunuz? 23 haftalik bebeginiz 9 kilo mu?İkiz bebeklerimden biri 4 numaraya geçti diğeri hala 3 numarada 23 haftalıklar. 1.192 (144 lü 8 koli) adet almışım belki 1-2 paket 70 li vardır fazladan yazmadığım. Son paketi kullanıyorum artık bu bitince ikisi de 4 numara kullanacak. Herkesin deneyimi farklı. Benim bebeklerim 2 kg civarı doğdular biri çok kilo aldı diğeri daha normal gidiyor o yüzden bez numaralarında farklı. Sizin bebeğiniz çok iri olur az kullanırsınız ya da zayıf minyon olur çok kullanırsınız.
Evet evet şu an 4 aylık kızım 6.5kg zaten daha yeni 3 numara beze geçtik doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum hiç değiştirmedimBu arada her bebeğe her bez olmuyor doğdu mu bebek?
Ben ilk önce baby turco ile başladım içeriği çok iyi geldi araştırdım.
Hafif kızarıklık vardı açık tenli kızım.
Sleepy al dediler kullananlar natural aldım yine kırmızı
Sleepy bio natural aldım. 4 aylık su an halen devam etmek zorundayım ve ara ara yine kızarıyor ama arkadaşlarım ilk 3 ay bunu kullandı sonra naturale geçti onların bebeklerinde pişik yapmadı mesela
Teşekkür ederim 3 numara beze yeni geçtik biz kızım 4 aylık 6.5kg çok kilo alan bir bebek değil 3750 doğmuştu orantılı bir şekilde 3 ve 4 ama çoğunlukla 4 alsam daha iyi olacak anladığım kadarıylaIlk cocugumda sadece bir paket 2 numara bez kullanip uzuunca bir sure 3 numara bez kullanmistim. Ikimci cocugumda ise uzunca bir aure 2 numara bez kullanip kisa bir sure 4 numara kullandik. Yani bu cok degisken bir soru olmakla beraber 2 yasina dogru 4 numara bez kullanmaya basladi. Yani ne kadar uzun soluklu bez stoklamak istiyorsunuz bilmiyorum ama 4 numara cok uzun vadeli bir yatirim
Mesaj attım sizeHangi market acaba mesaj atabilir misiniz. Stoğumuz bitti