- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.961
İYİYM CANIM SEN NASILSIN ERKEK CANIM ÖMERİM GELİYOR İNŞ:)Kizlar ne yapiyonuz nasilsiniz.ben iyiyim Allaha sukur.minecim cinsiyeti belli oldumu?fatmacim bence tefriciye agir olur.yasinler bile zor bitti.ayetel kursu yada ihlas okusak nasil olur?
düzenleyemiyorum caniiimcanım ismi silebilirmisin.
değişik bir isim olduğu için direk googlede üst sırada çıkıyor. ben o yüzden boşluk bırakarak yazdım
güzel isim. hissetmek anlamı. benimkide değişik:)
Cok sükür ablacim, saglicakla kucagina alirsin insallahGÜNAYDIN GÜZELLER DR GİTTİM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
Tamam cnm ebrunun listesi bitince insallah onlar icin de okuyacagizm e n a l kardeşimin adı
Cinsiyet kesinlesmedi mi daha kuzuGÜNAYDIN GÜZELLER DR GİTTİM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
Öylemiydiki
bana mahallenin manyak veledleri teyze topu at dediler.. çok ağlamıştım ogün.. yaşlanmaktan çok korkuyom...Katre teyze topumuzu verseneeee diye bagircaklar sanaaa
gözün aydın canımİYİYM CANIM SEN NASILSIN ERKEK CANIM ÖMERİM GELİYOR İNŞ:)
KESİNLEŞTİ ŞEKER ERKEKCinsiyet kesinlesmedi mi daha kuzu
SĞL CANIM AMİNNNNgözün aydın canım
allah adı gibi adaletli olmasını nasip etsin
İYİYM CANIM SEN NASILSIN ERKEK CANIM ÖMERİM GELİYOR İNŞ:)
Allah'ım hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.GÜNAYDIN GÜZELLER DR GİTTİM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
Ne gerek vardi ki ben 5. Haftanda soylemistim kuzum benimKESİNLEŞTİ ŞEKER ERKEK
VAY VAY VAY PAŞAMIZ GELİYOR DEMEK.BEBİŞİN İSMİ GİBİ HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAHİYİYM CANIM SEN NASILSIN ERKEK CANIM ÖMERİM GELİYOR İNŞ:)
CANIM TEFRİCİYE OKUYACAGIZ HERKES İSTEDİĞİ KADARMI OKUYACAKNe gerek vardi ki ben 5. Haftanda soylemistim kuzum benim
AMİN CANIM BENİMVAY VAY VAY PAŞAMIZ GELİYOR DEMEK.BEBİŞİN İSMİ GİBİ HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH
Okumak isteyen le okuyalim cnm mesela ben bana bisey okuyalim istiyorum yumurta gunumde listeler bir bitsin ne istersek kim ne onerirse okuyalim zincirimiz bozulmasinCANIM TEFRİCİYE OKUYACAGIZ HERKES İSTEDİĞİ KADARMI OKUYACAK
Yarin gecelim di mi cabuk bitsindiğer listeye nezaman geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?