- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.761
annem bir kez umreye, bir kez hacca gitti canımCANIM BEN HACCA GİTTİM KABEYİ İLK GÖRDÜĞÜNDE ETTİĞİN DUALAR KABUL OLUYOR.BUAY BENİM ARKADASIM UMREYE GİTTİ.ONA DEDİM KABEYİ İLK GÖRDÜĞÜNDE BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN COCUGUM OLMUYOR.KIZ EDERİM DEDİ.KIZ DAHA UMREDEN DÖNMEDEN GÜZEL HABERİ VERDİM.NE KADAR COK SEVİNDİ.ARKADASIMINDA 3 YILDIR COCUGU OLMUYOR KENDİNEDE DUA ET DEDİM.ANNEN KABEYİ İLK GÖRDÜĞÜNDE BİZİM HEPİMİZİN ADINI KULLANIP DUALARIMIZI AYRI AYRI YAPARSA DAHA İYİ OLUR.BİRAZ KALABALIĞIZ ZOR OLACAK AMA BEN BEBİŞİMİ SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAK İSTİYORUM.HERKES BİR DUA SÖYLERSE ANNENE ZOR GELMEZ BELKİ.BUARADA ANNEN KAÇ YAŞINDA
CANIM BEN AYRIYETEN EBRUYA 6 TANE OKUDUM.ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM EKSİK OLURSA BANADA YAZ OLURMUTatlim ebru ikinci turda katildi onun yasin hatmini tamamlamak icin bir kere daha okuyacagiz o yuzden oyle yaziyor kuzum ben okurum senin yerine bu aksam berirem icin 4 tane senin icin okuycam sen okuma tamam adetinin gelmesine sevindim iyice sokuldun mu
eder tabi canım neden etmesinkitap severim annen banada dua edebilirmi. kabe bakarken etmesede olur :) çocuk bekleyenler için etsin. dualarını uzun tuttuğu vakit banada edebilirmi. şu sınavda yerleşeyim diye
evet.. unutmamışın...kocasının kediciği :)
şebek biriyim çünkü... çok ağlarım çok gülermben senin yazıların açok gülüyorum :)
allah da seni güldürsün :)
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.İYİ ANNEN GENÇMİŞ.SEN Bİ ANNENE DANIŞ İSTERSEN EGER EDERİM DERSE HERKES BİR DUA OLMAK ŞARTIYLA ÖZ Bİ ŞEKİLDE DUALARIMIZI YAZARIZ.BEN O ARKADAŞIMIN DUASININ KABUL OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.YAZIN BASKA BİR ARKADAŞIM UMREYE GİTTİ ONDANDA İSTEDİM O ORALI BİLE OLMADI KIZ CVP BİLE YAZMAMISTI.annem bir kez umreye, bir kez hacca gitti canım
bu ikinci umresi olacak
can atıyor gitmek için orası beni çağırıyor diyor allah da kısmet etti çok şükür hacı da oldu
annem 53 yaşında
aynen bizimki de öyledir ama ben nazlı değilimevet.. unutmamışın...
çok nazlıyım. ama kaynanam hele bendende nazlı. bi ishal oluyo 4 çocukta başında....
İKİMİZİNDE GEZEGENİ VENÜS.AŞK GEZEGENİşebek biriyim çünkü... çok ağlarım çok gülerm
terazi burcuyum. yükselenim ikizler.... yaşıyom ikisinide...
eder canım seve seveALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.İYİ ANNEN GENÇMİŞ.SEN Bİ ANNENE DANIŞ İSTERSEN EGER EDERİM DERSE HERKES BİR DUA OLMAK ŞARTIYLA ÖZ Bİ ŞEKİLDE DUALARIMIZI YAZARIZ.BEN O ARKADAŞIMIN DUASININ KABUL OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.YAZIN BASKA BİR ARKADAŞIM UMREYE GİTTİ ONDANDA İSTEDİM O ORALI BİLE OLMADI KIZ CVP BİLE YAZMAMISTI.
kızım ol yoksa. eşin herşeyi sana yıkar..kolaymı okadar işin üstesinden gelmek...aynen bizimki de öyledir ama ben nazlı değilim
beceremedim gitti nazlı olmayı :)
AMİİİİNNNNay kucağına aldığın günleride görürüz inş
hiç anlamam.İKİMİZİNDE GEZEGENİ VENÜS.AŞK GEZEGENİ
bu saatten sonra olurmu dersinkızım ol yoksa. eşin herşeyi sana yıkar..kolaymı okadar işin üstesinden gelmek...
O ZAMAN ÇOK ZORLANIR.YAZIYI COK KISA YAZMAN LAZIM.MESALA ALLAHIM EBRUYA BEBEK VER.KISA CÜMLELEReder canım seve seve
ama dediğim gibi çok akıcı bir okuma yazması yok
HER BURCUN AYRI GEZEGENİ VARDIR SADECE TERAZİYLE BOGANIN GEZEGENİ VENÜSTÜR.VENÜS AŞK GEZEGENİ AŞKSIZ YAPAMIYORUZhiç anlamam.
özellikleri neki..
SENİN BURCUN NEYDİ CANIMbu saatten sonra olurmu dersin
kaçırdık sanki treni :)
AMİİİN CANIM.ALLAH RAZI OLSUNbiz inanıyorduk sen de inanmış oldun :)
allah sağlıkla huzurla kucaklamanı nasip etin canım
günaydın herkese
YOK CANIM ÖYLE OLUNCA ADET OLAMIYON YUMURTA CATLAMAMIŞ OLUYOR BU YÜZDEN YUMURTLAMA AKINTISI OLUYOROyle olunca adet mi oluyoz unuttum ben herseyi sanki ilk defa adet olcam
ALLAH RAZI OLSUN CANIMRabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim abla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?