- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.601
Bu bakis kiskanc elti bakisi kuzummm.Günaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben bu aksam okuyacagim betülünkileri.
oglak_kadini kedinin masallahi var
Bu bakis kiskanc elti bakisi kuzummm.
Amin kuzum ah benim keyfim olsa hep guldururum sizi dehic gülesim yoktu gülüm
Allah da seni güldürsün
Yok kuzum gelecekte insallah kaynim kriterlerimi biliyo bakimli olacak alcak gonullu olacak kaprisli kiskanc olmayacak
eltin varmıydı
yazık iki kaynanası olacak deseneYok kuzum gelecekte insallah kaynim kriterlerimi biliyo bakimli olacak alcak gonullu olacak kaprisli kiskanc olmayacak
Amin kuzum ah benim keyfim olsa hep guldururum sizi de
ebru nasılsın kuzumDiyet nasil gidiyor canim? Bugün test yapacakmisin?
Tefriciye biterse yarin sabah yapicam amaaan testlik bisey yokki aslinda yapmasam da olur yani sonuc belli ama biseye basladik bitirelim istiyorum bugun de 9 saat dersim var nasil 500 tane daha var bakalimDiyet nasil gidiyor canim? Bugün test yapacakmisin?
Valla benimle iyi gecinirse kazanir gecinmesse kendi biliryazık iki kaynanası olacak desene
ben biraz okuyayım şimdiTefriciye biterse yarin sabah yapicam amaaan testlik bisey yokki aslinda yapmasam da olur yani sonuc belli ama biseye basladik bitirelim istiyorum bugun de 9 saat dersim var nasil 500 tane daha var bakalim
AMİİİİİNNNNNNNNNNGulebilir cnm ama endiseli olmani anliyorum ne kadar zor dimi kaybetme korkusu bile titremeye yetiyor rabbim sana bagislasin tam vaktinde ne erken ne gec kucaginda olsun kuzum
ebru nasılsın kuzum
sessiz sakinsin iyimisin
Tefriciye biterse yarin sabah yapicam amaaan testlik bisey yokki aslinda yapmasam da olur yani sonuc belli ama biseye basladik bitirelim istiyorum bugun de 9 saat dersim var nasil 500 tane daha var bakalim
Diyet iyi gidio kuzum tartiyi kaldirdim 23 martta tartilicam hergun dakka basi cikiom ustune olmuyo ole hafta sonu yedigim dolmalari saymassak tabi ama o kadar olur kasinca diyete devam edemiyosun
CANIM SEN OKU BENDE OKUYACAM BUGUN BİTİRELİM FATMACIM HESAPLARMISIN Bİ NE KADAR KALDI PAYLASALIM HEMENben biraz okuyayım şimdi
sağol tatlım. taşındım ama bende bittimgünaydın canım. evine taşındın sanırım yoktun. Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?