- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.581
200 daha eklermisin.ben hesaplamiyorum.sana biraktim.simdi yine basliyacamBelki de kizdir digerleri erkekti kiz erkek belirtileri farkli olur kiz yoksa hakkaten hamilemiyim inanmamki
kadın doğumDevlet hastanelerinde adam akilli ilgilenmiyorlar.evet onceden yasak degildi artik yasak.radyoloji drumu bakti kadin dogumcumu
Hizlanmistir kizum belli olmaz bidaha gidersin 3 gun geride der sana bu degerler ortalama hep her bebek kendi hizinda buyur bazen boyu uzar bazen kilosu artar hersey nirmal merak etme
allah iyiliğini versin
Tmm devlet hastanelerindeki kadin dogumcularin cinsiyet soylemeleri yasakkadın doğum
gitmedim canım bekliyorum öylesinekitapseverim ablacim sende ne var ne yok? doktora gittin mi?
Ne bileyim canim o kadar kotuydumki simdi turp gibiyim.korkuyorum.oglak_kadini kuzum insallah senin icinde bir mucize gerceklesir, Rabbim hayirlisi neyse onu versin.
blgsdr ablam sende telaslanma icini ferah tut, Allah ikinizide korur, sen bol bol dua et.
tuncer82 ablacim birde bakiyormussun bebis size sürpriz yapiyormus, erkek beklerken kiz geliyormus :))
kitapseverim ablacim sende ne var ne yok? doktora gittin mi?
Gitmeyede pek niyetin yok gibi sankigitmedim canım bekliyorum öylesine
Bencede Fatmanin dedigi gibi vücut alisiyor olabilir, doktora gidince icin rahatlar insallah ablam.Ne bileyim canim o kadar kotuydumki simdi turp gibiyim.korkuyorum.
Yokk kuzummm korkma uyudum uyandim geldim 200 ekledim kuzumNe bileyim canim o kadar kotuydumki simdi turp gibiyim.korkuyorum.
Sag kasigimdaki agri olmasa kendimi hamile gibi hissetmiyecem vucut bu kadar cabuk alisirmi hamileligeYokk kuzummm korkma uyudum uyandim geldim 200 ekledim kuzum
Alisabilir cnm merak etme lutfen eger cok stres yapiyorsan kan ver bi 100bin falan olmustur betan kuzum lutfen merak etmeSag kasigimdaki agri olmasa kendimi hamile gibi hissetmiyecem vucut bu kadar cabuk alisirmi hamilelige
Yarin olmazsa gidip bi druma danisayim.kadin insallah bana gulmez.Alisabilir cnm merak etme lutfen eger cok stres yapiyorsan kan ver bi 100bin falan olmustur betan kuzum lutfen merak etme
Gulebilir cnm ama endiseli olmani anliyorum ne kadar zor dimi kaybetme korkusu bile titremeye yetiyor rabbim sana bagislasin tam vaktinde ne erken ne gec kucaginda olsun kuzumYarin olmazsa gidip bi druma danisayim.kadin insallah bana gulmez.
tamam canım persembe okursun bız yarın yenı lısteye gecerızben perşembe okuyabılırım arkadaşlar...
öyle olur dersenız bana uyartamam canım persembe okursun bız yarın yenı lısteye gecerız
madem sen persembe musaıtsın sıra sende zaten persembe gecerız senın lısteye sen hem betul ıcın hem kendın ıcın okursunöyle olur dersenız bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?