- 30 Haziran 2013
- 21.772
- 1
- 17.689
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.461
Hee watsaptan konusuyoruzNE GÜZEL DRUNLA İLETİŞİME GECEBİLİYORSUN
Henuz sismedim yuzugum bol ama gelecek az kaldiBENİMDE PARMAKLARIM ŞİSERDİ.BUAY ŞİŞMEDİ YÜZÜGÜM BOLLAŞMIŞTI ONU BİLE HAMİLELİĞE YORMADIM BUAY COK LİMONLU ÇAY İÇMİŞTİM LİMON İDRAR SÖKTÜRÜR LİMONA YORMUŞTUM
HİÇ PROGESTAN KULLANDINMI BİTİNCE KAÇ GÜN İÇİNDE OLUYONHenuz sismedim yuzugum bol ama gelecek az kaldi
Iki gun snra oluyon bakalim yarin bitiyo bugun 25. Gunum 26 da bitiyo 28 de adet oluyosun iste ama bana belli olmaz gecikebilirim bilmiom demiHİÇ PROGESTAN KULLANDINMI BİTİNCE KAÇ GÜN İÇİNDE OLUYON
KANI YARINMI VERECEN DİGER GÜNMÜ.BİRDE KAN VERMEDEN ÖNCE EVDE İDRAR TESTİ YAPSANA.Iki gun snra oluyon bakalim yarin bitiyo bugun 25. Gunum 26 da bitiyo 28 de adet oluyosun iste ama bana belli olmaz gecikebilirim bilmiom demi
O zaman yarin isten gelirken test yaptirayim yaa progestan yuzunden yaptircam bi beklentim yok cnm keske olsa beraber hamile olurduk ne guzel olurdu ama temmuzda yetisecem sana kuzumKANI YARINMI VERECEN DİGER GÜNMÜ.BİRDE KAN VERMEDEN ÖNCE EVDE İDRAR TESTİ YAPSANA.
VALLAHA COK GÜZEL OLURDU BERABER BULANIRDIK BENİ YALNIZ BIRAKMA.BERABER ÖGÜRELİM:))))))O zaman yarin isten gelirken test yaptirayim yaa progestan yuzunden yaptircam bi beklentim yok cnm keske olsa beraber hamile olurduk ne guzel olurdu ama temmuzda yetisecem sana kuzum
Benim bulanmaz ki.VALLAHA COK GÜZEL OLURDU BERABER BULANIRDIK BENİ YALNIZ BIRAKMA.BERABER ÖGÜRELİM:))))))
Canim benim yhaaaa senin icin oyle mutluyum ki senin mucizen oldu benimki de olir belkiSÖYLERKEN BİLE MİDEM BULANIYOR
BAKALIM SEN NE HİSSEDECEN MERAK EDİYORUMBenim bulanmaz ki.Kiz cok bulanti olanlarin kizi oluyomus kizmi ki acaba kiz demiyorum bak henuz hissetmedim ama hissedersem soyliycem sana
YARIN ÇOK GÜZEL HABER VERECEN İNSALLAH.TEFRİCİYE NE KADAR KALDI BİTMEDEN TEST YAPMACanim benim yhaaaa senin icin oyle mutluyum ki senin mucizen oldu benimki de olir belki
Tamam kv gil deyim 1000i gecmedim kitapseverim de okuyCak ya kac okudugunu bilmiyorum onun sayisina gore tamamliycam fazla olmussa olmustur artik zaten kuzumYARIN ÇOK GÜZEL HABER VERECEN İNSALLAH.TEFRİCİYE NE KADAR KALDI BİTMEDEN TEST YAPMA
Tamam kv gil deyim 1000i gecmedim kitapseverim de okuyCak ya kac okudugunu bilmiyorum onun sayisina gore tamamliycam fazla olmussa olmustur artik zaten kuzum[/QUOTETMM TMM SORBİ TAMAMLANSIN ÖYLE YAPARSIN İDRAR TESTİNİ
YÜCE RABBİM SEN BENİ YALNIZ BIRAKMAZaten yarin aksam anca yaparim ki sabha birakirim yani sali sabah ama kuzum bel baglama bana
Oyyy kuzum benden cok istiyosun resmen insallah senin duan kabul olur kitapseveriminki kabul olur insallah Allah istese bi anda yaratir ordaYÜCE RABBİM SEN BENİ YALNIZ BIRAKMA
VALLAHA COK İSTİYOMOyyy kuzum benden cok istiyosun resmen insallah senin duan kabul olur kitapseveriminki kabul olur insallah Allah istese bi anda yaratir orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?