- 30 Haziran 2013
- 21.769
- 1
- 17.684
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.501
1000 ya latif cekelim bunlari yapariz rahatlikla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi vucudun alisiyo cnm bi haftays alisirsin kustun mu hicOlsun okurum yeterki iyi olayim
Hic kusmadim.korkutuyorlar beni daha yeni simdi bulaniyorsa sonrada kusmaya baskayacaksin diyorlarSimdi vucudun alisiyo cnm bi haftays alisirsin kustun mu hic
Olur1000 ya latif cekelim bunlari yapariz rahatlikla
Yok cnm kussan kusardin simdiye kadar miden bulancak ama kusmuycn sanirimHic kusmadim.korkutuyorlar beni daha yeni simdi bulaniyorsa sonrada kusmaya baskayacaksin diyorlar
NEDEN PEKİ TATLIM.Esim evimizi satiliga cikardi cok uzgunummm.
Oyle. Hevesliydim ki kursagimda kaldi bi dugum yine off cok uzuldum yhaa nasip olmuycakmis oturmak aylardir neyi nereye koysam diye hamgi odami nasil duzsem diye hayal kuruyordum
AA BURSA OLURSA ÇOK GÜZEL ÖZEL HASTANELERİ VAR. BAHAR GİBİ MEDİCABİL GİBİBen de bursaya tasinabilirim cnm merkez nilufer mi oluyor
BENİM ANNEMLER NİLÜFER BEŞEVLERDE OUTURUYO. 600 DEN BAŞLIYOR KİRALAR . SATILIK EVLER 180 BİNDENKuzuuum cok sagol insallah olur dun biraz daire fiyatlarina baktim uygun geldiler tokattan sonra
BEN AFYONDA OKUDUM, BAZEN OKADAR ÖZLÜYOMKİ. AFYON KOCATEPE DERSHANESİNDE FİZİK ÖĞRETMENİ OLARAK ÇALIŞTIM.Yok canim ben Afyonluyum ama hep Eskisehirli gibi hissetmisimdir kendimi biraz karmasik
Halam bursada yasiyor, o da yildirimda ondan sordum :)
canim gunaydin hosgeldin yeni evin huzur ve mutluluk getirsin ben okumussundur diye dusunerek seninkileri kimseye vermedim asmu icin 4 ebru icin 4 kaldi okumak istersen okuyabilirsin vaktim yok dersen tamamlanir onlarasmunikal e-brulim berree BU ARKADAŞLARA OKUYAMADIM KUSURA BAKMAYIN.. EV TAŞIMASI BENİ MAHVETTİ.. ÇOK RAHATSIZLANDIM.
HAMD OLSUN İYİYİM ŞUAN.
asmunikal e-brulim berree BU ARKADAŞLAR İSTERLERSE BANA OKUMAYABİLİRLER HAK GEÇMESİN.
Ah cnm o fiyatlar bana ucuz geliyo burdakilerden soraBENİM ANNEMLER NİLÜFER BEŞEVLERDE OUTURUYO. 600 DEN BAŞLIYOR KİRALAR . SATILIK EVLER 180 BİNDEN
Bakalim kuzum ev bi satilsin tayin isi hallolursa olucakAA BURSA OLURSA ÇOK GÜZEL ÖZEL HASTANELERİ VAR. BAHAR GİBİ MEDİCABİL GİBİ
Suan gulucukgs icin okuycaz 4 tane hemen okuyabilorsinselam kızlar.
hafta sonu sınavım vardı.
dua edermisiniz iyi puan alalyım?
liste eskisi gibi duruyor. şuan kimdeyiz?
ben en son berreye okudum.
başka biri var ise hemen okuyayım?