Gunaydin kizlar garip ruyalarimdan birini daha gordum yorum yapamaycaginizi biliyorum ama olsun
Ruyamda bir takimin icindeyim 5 6 kisiyiz cok becerikli ajan takimi gibi bisey cok yuksek bir binaya tirmandik ama cok hizli bir sekilde icerde onemli bi adam var onu alicaz neyse askerler falan geliyo elimizde bi buton gibi bisey var olecegimizi anladigimizda o butona basiyoruz baska bir paralel evrende uyaniyoruz ikinci uyanisim karadenizli bi evde oluyo sofraya oturuyoruz falan bir kac sefer daha evren degistirip tabi arada olaylar var ben hatirlayamiyorum su anda en son su an kendi yasadigim evrende toplaniyoruz servise biniyorum oluldan arkadaslar orda bi kiz var kapali onu goruyorum saclari sapsari siyah tokalar takmis ama bu kapaliydi niye basini acmis diyorum cantamdan bir sigara cikariyorum yakmiyorum ama esim biniyo arabaya dugun kurulmus sozde orda iniyoruz bakiniyoruz bi inek orta buyuklukte kesecekler de yemek yapacaklar oyle ama kesildigini gormedim uyandim
Not yuksek fizik uzay gezegenler aynstayn rolarivite karadelikler solucan delikleri paralel evrenler bunlar hakkinda okumaya ogrenmeye bayilirim
Bir keresindede ruyamda jupiterin halkasi varmis kucuk taslardan olusan o taslari ben donduruyirdum falan
Nasil bir bilincaltim var benim yaa