- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.021
Hic bilmiyorum dra gittigimde vereyim diyorum drada ne zaman gidecegim belli degil daha dr ayarlamadimne zaman kan vereceksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bilmiyorum dra gittigimde vereyim diyorum drada ne zaman gidecegim belli degil daha dr ayarlamadimne zaman kan vereceksin?
AYY YERİM SENİ BUGÜN OKADAR MUTLUYUM Kİ İNANAMAZSIN İNŞ BURDA HEP GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞALIM.GÜNDE BİR TOK KARNA İÇ CANIM 3 AY DEVAMMinecim soru sorma sirasi bana geldi folbiol aldim gunde kac tane iceyim
CANIM İNŞ ÇIKMAZ AMA KANI ÇOK UZATMA DEĞERİNİ KONTROL ETTİR.KAÇ HAFTALIK ÇIKAR 5.HAFTA KESE ÇIKIYOR.BAKSIN DR KESE VAR MI CANIMKizlar dua edin bana ne olursunuz.endiseliyim biraz.insallah normal bir gebeliktir.insallah bir sorun cikmaz
Tmm canim sen folbiolmu kullanmistin folic plusmiAYY YERİM SENİ BUGÜN OKADAR MUTLUYUM Kİ İNANAMAZSIN İNŞ BURDA HEP GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞALIM.GÜNDE BİR TOK KARNA İÇ CANIM 3 AY DEVAM
FOLBİOL CANIM DR ONU VERMİŞTİ DEVAM ETTİMTmm canim sen folbiolmu kullanmistin folic plusmi
Soylemedim aksama surpriz yapacam.emzik aldim.icine not yazdim.babacim seni gormek icin cok heyecanliyim yazdim.benimki sok olacak.adamin spermleri az ve hareketleri yavasti cok uzuluyordu bosanalim baska biriyle evlen diyorduEŞİNE SÖYLEDİNMİ TATLIM
Kan tahlilini keseyi gormek icinmi yaptiriyozCANIM İNŞ ÇIKMAZ AMA KANI ÇOK UZATMA DEĞERİNİ KONTROL ETTİR.KAÇ HAFTALIK ÇIKAR 5.HAFTA KESE ÇIKIYOR.BAKSIN DR KESE VAR MI CANIM
RABBİM DİLERSE OLMAYACAK ŞEYMİ VAR HERŞEY ONUN ELİNDE ÇOK YAYMAYIN CANIM BEN HERKESE SÖYLEDİM İLKİNDE SONRA ÇOK PİŞMAN OLDUM BUNDA 2 AY SÖYLEMEDİM AİLELERE 3 AY DAN SONRA HERKES ÖĞRENDİ DİKAKT ETSoylemedim aksama surpriz yapacam.emzik aldim.icine not yazdim.babacim seni gormek icin cok heyecanliyim yazdim.benimki sok olacak.adamin spermleri az ve hareketleri yavasti cok uzuluyordu bosanalim baska biriyle evlen diyordu
Sen gunun kac gun gectikten sonra dra gitmistinCANIM SENDE BİLİRSİN İYİ BESLEN YUMURTA BALIK VE CEVİZ YE CANIM SÜT İÇ BUNLAR HERGÜN YEMELİSİN.BOL SU İÇ İYİ BESLE BEBİŞİ
YOK KIZ KAÇ HAFTALIK DEĞER DİYE ALLAH KORUSUN DIŞ GEBELİKTE FALAN FARKLI DEĞER ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM.BENİM DÜŞÜK ÇIKMIŞTI ADETTEN BİR GÜN SONRA BİR HAFTA SONRA ENİLEDİM YĞKSELDİ.SENİN BAYA GEÇTİ YÜKSEK ÇIKMASI LAZIM CANIM.ORDA HAFTASIDA YAZAR ZATENKan tahlilini keseyi gormek icinmi yaptiriyoz
CANIM BEN 6 HAFTALIKKEN GİTTİM KESE GÖRDÜ 8.HAFTA BİTTİ KALP SESİ İÇİN GİTTİMSen gunun kac gun gectikten sonra dra gitmistin
Cok kararsizim nobetten cikmam icin hastanedeki arkadaslara soylemem gerekiyor.hicte soylemek istemiyorumRABBİM DİLERSE OLMAYACAK ŞEYMİ VAR HERŞEY ONUN ELİNDE ÇOK YAYMAYIN CANIM BEN HERKESE SÖYLEDİM İLKİNDE SONRA ÇOK PİŞMAN OLDUM BUNDA 2 AY SÖYLEMEDİM AİLELERE 3 AY DAN SONRA HERKES ÖĞRENDİ DİKAKT ET
Tahminim şu an 4-1 rim.arti isaretini bulamadimHAFTAYA GİT BENCE KESE GÖRÜNMESİ GEREK 6 OLMUYORMU 5.HAFTADA GÖRÜNÜYOR AMA ÇOK NET OLMUYOR
Bugun adetimin 29 cu gunu.daha 4 haftaligimYOK KIZ KAÇ HAFTALIK DEĞER DİYE ALLAH KORUSUN DIŞ GEBELİKTE FALAN FARKLI DEĞER ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM.BENİM DÜŞÜK ÇIKMIŞTI ADETTEN BİR GÜN SONRA BİR HAFTA SONRA ENİLEDİM YĞKSELDİ.SENİN BAYA GEÇTİ YÜKSEK ÇIKMASI LAZIM CANIM.ORDA HAFTASIDA YAZAR ZATEN
Dış gebelikte nasil cikiyorki bthcgYOK KIZ KAÇ HAFTALIK DEĞER DİYE ALLAH KORUSUN DIŞ GEBELİKTE FALAN FARKLI DEĞER ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM.BENİM DÜŞÜK ÇIKMIŞTI ADETTEN BİR GÜN SONRA BİR HAFTA SONRA ENİLEDİM YĞKSELDİ.SENİN BAYA GEÇTİ YÜKSEK ÇIKMASI LAZIM CANIM.ORDA HAFTASIDA YAZAR ZATEN
canım burdaokumuştum da hatırlamıyorum.kötü şeyler düşünme bir hafta sonra dr gitsende olur kese varsa çıkarDış gebelikte nasil cikiyorki bthcg
canım biraz idare et kap sesini duy çok zorlamıyorsa öyle söyle derim yinde senin tercihinCok kararsizim nobetten cikmam icin hastanedeki arkadaslara soylemem gerekiyor.hicte soylemek istemiyorum