- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
TÜP BEBEKMİben sana dedım bak ben kımınle tanıssam konussam bı kaç ay ıcınde hamıle kalıo esra vardı bıtane 8 yıldır olmuyodu bız tanıstık 6 ay sonra hamıle kaldı dogurdu bı kızı oldu
ewetHADİ CANIM
yokTÜP BEBEKMİ
İDRARDA CİZGİ CIKMIYOR AMA EN AZINDAN SIFIR YAZMIYOR.BİRDE 0.01 YAZIYOR YA O BİR NE OLUYORSAbende kan yaptırmayı ıstemıyorum sonuc veren adamdan utanıyorum artık
1 degıl o kucuktur ısaretı var ordaİDRARDA CİZGİ CIKMIYOR AMA EN AZINDAN SIFIR YAZMIYOR.BİRDE 0.01 YAZIYOR YA O BİR NE OLUYORSA
SIFIR RAKAMINI SEVMİYORUM1 degıl o kucuktur ısaretı var orda
bekelemıyodu kı umudu yoktu yanı tup de yaptırmıstı zamanınnda 34 yasındaNASIL OLDUKİ
ESİNDE KENDİNDE SORUN VARMIYDIbekelemıyodu kı umudu yoktu yanı tup de yaptırmıstı zamanınnda 34 yasında
ınsallah canım ınsallahBENDE SENİN NASİBİNİ ACACAM İNSALLAH ARKADASİM
HİSSEDİYONMU CANIM
yasın gurubu 3.5 aydır var sen hemen gelmemıstın ama olmustur 3 aySENİNLE TANIŞALI 3 AY OLMUSMUDUR
esının spermlerı yavastı kendınde yoktu sebepsiz ınfertıldıESİNDE KENDİNDE SORUN VARMIYDI
ınsallah canım ınsallah
BEN MİNE HAMİLE KALDIGINDA GELMİŞTİM.yasın gurubu 3.5 aydır var sen hemen gelmemıstın ama olmustur 3 ay
BANA BENZİYOR.AMA BENDEDE SORUN VAR YUMURTA REZERVLERİM AZesının spermlerı yavastı kendınde yoktu sebepsiz ınfertıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?