- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ablacım geçen de demiştim ya senden yada Kitapseverim ablamdan haber gelecek diye hissediyorum. Hanginiz olursa olsun, buna Fatma, Betül, babamın kızı abla ve diğerleri de dahil, çok sevineceğim. Yalnız bence test konusunda biraz daha bekle.HİSSEDİYONMU CANIM
onun fsh ıyıydı aman kuzum benım fsh 3.75 dı ne ıse yaradı allasenBANA BENZİYOR.AMA BENDEDE SORUN VAR YUMURTA REZERVLERİM AZ
hasdı bakalım haber beklıycm sendenYARINA KADAR ADET OLMAZSAM CUMA SAATLERİNDE YAPAYIM TESTİMİ
HADİ YA DEMEKKİ SENİNLE TANISTIGIMIZDA YENİ DÜŞÜK YAPMIŞINmıneden ıkı hafta once ben de hamıle kalmıstım 8 gun gunum gecctı ogrendıkten ıkı gun sonra dustu mine 4 aylığı gectı 3 ay olmustur
BENİMDE 9.80 SINIRDAonun fsh ıyıydı aman kuzum benım fsh 3.75 dı ne ıse yaradı allasen
bosver o rakamları Allah ne ısterse o olurBENİMDE 9.80 SINIRDA
ewet oyleydı maalesef o tutunsaydı 21 haftalık olcktımHADİ YA DEMEKKİ SENİNLE TANISTIGIMIZDA YENİ DÜŞÜK YAPMIŞIN
NEGATİF CIKARSA HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLECEGİZ POZİTİF CIKARSA ARTIK DÜŞÜNEMİYORUM NE YAPACAGIMIhasdı bakalım haber beklıycm senden
bu rakamlar degısıyor en son ne zaman olçturduun kıBENİMDE 9.80 SINIRDA
AYNI ZAMANLARDA DOGURACAGIZ İNSALLAHewet oyleydı maalesef o tutunsaydı 21 haftalık olcktım
EYLÜLDE İLK VE SON ÖÇTÜRÜŞÜMbu rakamlar degısıyor en son ne zaman olçturduun kı
ben mal gıbıyım yaaaa hanı oluyo ya bırının en yakını ölüyo da sakınlestırıcı verıyolar mal maL ETRAFINA BAKIO OYLEYIM BENNEGATİF CIKARSA HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLECEGİZ POZİTİF CIKARSA ARTIK DÜŞÜNEMİYORUM NE YAPACAGIMI
YOK CNM HAYAL KURMUYRUM ARTIK BENIM ÇOK ZOR HAMILELIKAYNI ZAMANLARDA DOGURACAGIZ İNSALLAH
IYIDE ONLAR DEGISIYOR INIP ÇIKABILIYORYA BEN Bİ DAHA Bİ DAHA DR GİTMEDİM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK GEREKİYOR GİDİP NE YAPTIRACAMKİ
AY ÇOK GÜLDÜM.BEN HİÇ POZİTİFİ GÖRMEDİM NE OLACAGINI BİLMİYORUMben mal gıbıyım yaaaa hanı oluyo ya bırının en yakını ölüyo da sakınlestırıcı verıyolar mal maL ETRAFINA BAKIO OYLEYIM BEN
BENİMDE COK ZOR HAMİLE KALMAM YİNEDE KURUYORUMYOK CNM HAYAL KURMUYRUM ARTIK BENIM ÇOK ZOR HAMILELIK
EŞİMİN SPERMLERİ AZMIŞ HAREKETLERİ YAVAŞ TÜP BEBEK DIŞINDA HAMİLE KALAMAZMIŞIM YASIMDA OLDUGUNDAN COK ZORMUŞIYIDE ONLAR DEGISIYOR INIP ÇIKABILIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?