- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
NE HİSSEDİYORSUN GERCEKTEN HAMİLEMİYİMmıde bulantı zamanın da geldı cnm hmılesın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NE HİSSEDİYORSUN GERCEKTEN HAMİLEMİYİMmıde bulantı zamanın da geldı cnm hmılesın bence
bence hamılesın ama bunu boyle soylemek de ıstemıyorum degılsen senı umutlandırmıs olacagım o yuzden cekımserım yarın sabah yaotır test cnmNE HİSSEDİYORSUN GERCEKTEN HAMİLEMİYİM
PROGESTAN KULLANMANA SEVİNDİM HAMİLEYSEN DAHA GÜZEL TUTUNACAKben de progestana başladım 12 gun kullanacagım adet olurum sonrasında adetımın gecıkmesını ıstemıyorum
Mide bulantısı ne zamandan itibaren başlar gülüm?mıde bulantı zamanın da geldı cnm hmılesın bence
yha çok kucuk bı ıhtımsl de olsa pazartesı folıkul sıvısı vardı baya belkı o yumurta olgunlaşmıstır dıye bı cocuk varsa da mındar etmeyelım dedım yok ama ıste ufak bı ıhtımalı de gozden çıkarmamalıyım hormonlarım guzel cıkarsa belkı bır kereye mahsus ıgne teedavısı olursun ama sanmıyorum dedı bılmıyorumPROGESTAN KULLANMANA SEVİNDİM HAMİLEYSEN DAHA GÜZEL TUTUNACAK
CANIM ARTIK İDRARDA CIKMADIGI SÜRECE KAN YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.KAN TAHLİLİNDE O SIFIRI GÖRMEK BENİ ÇOK YIKIYOR.İDRARDA O KADAR YIKILMIYORUM.BİRDE İDRARDA HEMEN SONUCU GÖRÜYON KENDİN YAPIYON.KAN DA O SIFIRI HEMŞİRE COK RAHAT BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORYA İYİCE SİNİR OLUYORUMbence hamılesın ama bunu boyle soylemek de ıstemıyorum degılsen senı umutlandırmıs olacagım o yuzden cekımserım yarın sabah yaotır test cnm
adet gecıkmesınden takrıben 3 4 gun sonra baslar cnm oncesınde olan psıkolojık oluyo
BENDE ZATEN O YUMURTADAN UMUTLUYUMyha çok kucuk bı ıhtımsl de olsa pazartesı folıkul sıvısı vardı baya belkı o yumurta olgunlaşmıstır dıye bı cocuk varsa da mındar etmeyelım dedım yok ama ıste ufak bı ıhtımalı de gozden çıkarmamalıyım hormonlarım guzel cıkarsa belkı bır kereye mahsus ıgne teedavısı olursun ama sanmıyorum dedı bılmıyorum
haklısın cnm ewet sınırın bozuluyor oyle olunca ama bekledıgın zaman da bu durum degısmıyorCANIM ARTIK İDRARDA CIKMADIGI SÜRECE KAN YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.KAN TAHLİLİNDE O SIFIRI GÖRMEK BENİ ÇOK YIKIYOR.İDRARDA O KADAR YIKILMIYORUM.BİRDE İDRARDA HEMEN SONUCU GÖRÜYON KENDİN YAPIYON.KAN DA O SIFIRI HEMŞİRE COK RAHAT BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORYA İYİCE SİNİR OLUYORUM
HADİ YAadet gecıkmesınden takrıben 3 4 gun sonra baslar cnm oncesınde olan psıkolojık oluyo
bu kaybolanlarda hıc sıvı falan yok ama ponda sıvı vardı hem ıyıce catlama agrısı cektım hızlı buyumuz olabılır bellı olmaz bakalımBENDE ZATEN O YUMURTADAN UMUTLUYUM
adet gecıkmesınden takrıben 3 4 gun sonra baslar cnm oncesınde olan psıkolojık oluyo
merak etme senın daha cok gectı gununHADİ YA
İDRARDA YAPARIM CIKMAZSA BİR BEŞ GÜN SONRA YİNE İDRARDA YAPARIM ARTIK YİNE CIKMAZSA DR YOLU GÖZÜKECEKhaklısın cnm ewet sınırın bozuluyor oyle olunca ama bekledıgın zaman da bu durum degısmıyor
çıkar ıdrarda merak etme yumurtladıgın gunu bılıyo musunİDRARDA YAPARIM CIKMAZSA BİR BEŞ GÜN SONRA YİNE İDRARDA YAPARIM ARTIK YİNE CIKMAZSA DR YOLU GÖZÜKECEK
BİLMİYORUM BU AY HİÇBİRSEYİ TAKİP ETMEDİM.YUMURTLAMA AKINTIM OLDUMU ONU BİLE BİLMİYORUMçıkar ıdrarda merak etme yumurtladıgın gunu bılıyo musun
HADİ CANIMben sana dedım bak ben kımınle tanıssam konussam bı kaç ay ıcınde hamıle kalıo esra vardı bıtane 8 yıldır olmuyodu bız tanıstık 6 ay sonra hamıle kaldı dogurdu bı kızı oldu
bende kan yaptırmayı ıstemıyorum sonuc veren adamdan utanıyorum artıkİDRARDA YAPARSAM CIKARSA KANDA BAKTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.KAN DA BAKTIRMAYA İYİCE UYUZ OLMUŞUM