- 30 Haziran 2013
- 21.773
- 1
- 17.693
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Tamam ama bence bekleme ilk gebeligin olacak vucudun nasil tepki verecek bilemessin bende tiroid firlamis 6 ya cikmisti boyle seyler olabilir onlemini erkenden alirsin ama yinede sen bilirsin cnmDEDİNYA 6.CI GÜNÜ SÖYLEYECEM DİYE O ZAMANI BEKLEYELİM CANIM BENİM
HİÇ BAKMADIM.DÜN DEGİL ONDAN ÖNCEKİ GÜN SIK İDRARA CIKTIMHamilelik boyunca kasikta hissediyosun idrarinin rengi limon sarisi gibi mi oyle oluyodu bende
Insallah cnm bugun test yapabilirsin ama yarin yaptir o zaman sen istedigin saatte verirsin zaten aksam saatlerine dogru yaptir yarinDÜN EŞİM DEDİKİ SENİN BU ARALAR ADET OLMAN GEREKMİYORMUYDU GÜNÜNMÜ GECTİ SENİN DEDİ.BİLMİYORUM DEDİM BU AYDAN İTİBAREN HESAPLAMAMAYA KARAR VERDİM DEDİM.NE ZAMAN GÖBEĞİM BÜYURSE O ZAMAN ANLARIZ HAMİLE OLDUGUMU DEDİM:)
Sabah idrar icin uyaniomusunHİÇ BAKMADIM.DÜN DEGİL ONDAN ÖNCEKİ GÜN SIK İDRARA CIKTIM
AMA BENİM AGRIM TEK TARAFLI SOL TARAFTA HİÇBİR SEY YOKHamilelik boyunca kasikta hissediyosun idrarinin rengi limon sarisi gibi mi oyle oluyodu bende
GECE UYANIYORUMSabah idrar icin uyaniomusun
İDRAR TESTİ DEMİInsallah cnm bugun test yapabilirsin ama yarin yaptir o zaman sen istedigin saatte verirsin zaten aksam saatlerine dogru yaptir yarin
NİYE AKŞAM SAATLERİNE DOĞRUInsallah cnm bugun test yapabilirsin ama yarin yaptir o zaman sen istedigin saatte verirsin zaten aksam saatlerine dogru yaptir yarin
Demekki sag taraftan atilmis yumurtaAMA BENİM AGRIM TEK TARAFLI SOL TARAFTA HİÇBİR SEY YOK
Vakit gecsin diye diyosun ya illa 6. Gun olsun sabah da yaptirabilirsinNİYE AKŞAM SAATLERİNE DOĞRU
SEN BANA 6.CI GÜN SÖYLERSİN TAMAMMI.BUGUN YAP DERSİN BENDE YAPARIMVakit gecsin diye diyosun ya illa 6. Gun olsun sabah da yaptirabilirsin
SAG TARAFAMI YERLEŞMİŞ DEMEK EGER HAMİLEYSEMDemekki sag taraftan atilmis yumurta
Ewet benimkiler hep sol tarafa yerlesirdi solda hissederdimSAG TARAFAMI YERLEŞMİŞ DEMEK EGER HAMİLEYSEM
Iste o gun yapamiosun hafta sonuna denk gelio neyse ya yarin yap aksama dogru kaybedecegin bisey yok korkmaSEN BANA 6.CI GÜN SÖYLERSİN TAMAMMI.BUGUN YAP DERSİN BENDE YAPARIM
Ilk tecruben istte bunlarBEN EBEYİM HERSEYİ BİLMEME RAGMEN SANA SORUYOM GÖRÜYONMU.EBEYİM AMA KENDİMLE ALAKALI HİÇ TECRÜBEM YOK
HADİ YA.SOLDA OLANLAR ERKEK OLUYORMUSEwet benimkiler hep sol tarafa yerlesirdi solda hissederdim
Benimkiler erkektiHADİ YA.SOLDA OLANLAR ERKEK OLUYORMUS
COK KORKUYORUM YA O ARKADAŞIM GİBİ BENİMDE YUMURTAM CATLAMAMISSA YA NEGATİF CIKARSA.O ARKADAŞTA ÖYLE BİR DURUM YAŞAMASAYDIK BEN KENDİME KESİN HAMİLEYİM DERDİM ÜSTELİK BU BULANTILARIM VARKEN HAYLİ HAYLİ DERDİMIste o gun yapamiosun hafta sonuna denk gelio neyse ya yarin yap aksama dogru kaybedecegin bisey yok korkma
KAÇ TANESİNİN CİNSİYETİNİ BİLİYONBenimkiler erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?