- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
dua ısterım senden arkadasım :)HANİ ESKİDEN ŞÖYLE YAPARDIK.BİRİNE KENDİSİYLE ALAKALI GÜZEL BİR HABER VERECEGİMİZ ZAMAN MÜJDEMİ İSTERİM DERDİK.KENDİMİ ÖYLE HİSSETTİM.SANKİ BENİMLE ALAKALI BANA GÜZEL HABER VERECEKSİN MÜJDEMİ İSTERİM DEMİYORSUN AMA BEN SORAYIM ARKADASIM NE İSTERSİN
melek kalplı arkadasım benım tefrıcıye agır gelır tek basına beraber okuruz benım ıcın de :) yarısını okursunEGER HAMİLEYSEM SENİN İÇİN 4444 TANE TEFRİCİYE OKUYACAM YADA SEN NE İSTERSEN ONU OKURUM ARKADSIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.YÜCE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNSALLAHKızlar birtanede yine hepimiz için okudum, Rabbim dertlilere deva, hastalara şifa versin. Başta efendimiz (s.a.v.) olmak üzere tüm ölmüşlerimizin ruhuna okudum. Yüce Allah'ım hepimizin gönlünden geçen dualara ses versin ve kabul etsin. Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın. Günahlarımızı affetsin, tövbelerimizi kabul etsin. Âmin...
YETİŞTİREMEZSEM SANA HABER VERİRİMmelek kalplı arkadasım benım tefrıcıye agır gelır tek basına beraber okuruz benım ıcın de :) yarısını okursun
MELEK KALPLİ DİYORSUNYA BEBİŞLERİMİZ OLDUKTAN SONRA DAHA YUMUSAK KALPLİ OLACAGIZmelek kalplı arkadasım benım tefrıcıye agır gelır tek basına beraber okuruz benım ıcın de :) yarısını okursun
HAYATA BAKIŞ AÇIMIZ DEGİŞECEK.BASKALARINI DAHA İYİ ANLAYABİLECEGİZMELEK KALPLİ DİYORSUNYA BEBİŞLERİMİZ OLDUKTAN SONRA DAHA YUMUSAK KALPLİ OLACAGIZ
yıne de beraber okuyalım canım benım adete cok varYA HAMİLE DEĞİLSEM ADET OLURSAMDA ADETİM BİTTİKTEN SONRA BİR HAFTA DA TEFRİCİYEYİ OKUYACAM RABBİMİN İZNİYLE
ayy ınsallah canım Allah kalplerımızı yumusatsın sevgıyle baglanalımMELEK KALPLİ DİYORSUNYA BEBİŞLERİMİZ OLDUKTAN SONRA DAHA YUMUSAK KALPLİ OLACAGIZ
inşallah canım yakın mı o gunler acabaHAYATA BAKIŞ AÇIMIZ DEGİŞECEK.BASKALARINI DAHA İYİ ANLAYABİLECEGİZ
TMM CANIM BERABER OKURUZ.yıne de beraber okuyalım canım benım adete cok var
BEBİŞLERİMİZ OLUNCA BİZLER MELEK OLACAGIZayy ınsallah canım Allah kalplerımızı yumusatsın sevgıyle baglanalım
RABBİMİN İZNİYLE DAHA İKİNCİLERİ DOGURACAGIZinşallah canım yakın mı o gunler acaba
sen ıyı kı varsın yhaaaa cnm benım sen olmasan bu gecem kapkara olacaktı bak benı aydınlattın cok buyuk sevap aldın gıdıp yasınlerımı okuyum ıkı dakkada gelıyım abdesım varkenBEBİŞLERİMİZ OLUNCA BİZLER MELEK OLACAGIZ
SIKINTI YAPMA ARKADASIM YUMURTAN VAR SIRAYLA GELİYORLAR.banyo yaptım hazırlandım 2 yasın okuycam 2sınıde yarın okurum bas agrım var bıraz aglayınca boyle basım agrıyo gececek dımı canım yhaa yumurtam olmasa da uzulmemelıyım bılıyorum herseyde bır hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?