- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
BU GÜZEL HABERİ DUYMAYI İLK SİZ HAKEDİYORSUNUZ BENİM KAHRIMI SİZDEN BASKA CEKEN YOKBen ne zaman vercem bilmiyom ama bende ilk size soyliycem olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU GÜZEL HABERİ DUYMAYI İLK SİZ HAKEDİYORSUNUZ BENİM KAHRIMI SİZDEN BASKA CEKEN YOKBen ne zaman vercem bilmiyom ama bende ilk size soyliycem olursa
Soyle cnm neden sansliyim ewet suan uzuntuden gormuyorumNE KADAR ŞANSLI OLDUGUNUN FARKINDA BİLE DEGİLSİN
AFERİM EŞİNEYa biz cumartesi yapmistik birde bugun biraz once oldu oda esimin zoruyla hic keycim kalmadi dedim istemiyordum olsun ya tutarsa diye yani bana kalsa yapmiycaktim galiba vazgeciyorum eskiden boyle. Vazgecemezdim
Canim hadi bakalim ben sana bi zaman sonra sorucam adet oldun mu diye o gun olmamissan test yaptirirsinSAG KASIGIMDA VARLA YOK GİBİ AMA ÖNCEKİ AYLARDA CİDDİ CİDDİ BATMA OLUYORDU
Ya ben agliom gitti maca da rahat rahat agliyim surda insanlar korunurken hamile kalio rabbim cok buyuk ben elimden ne gelirse yapiyorum ama vakti gelmedi bi turlu sabir lazimAFERİM EŞİNE
PKOLUSUN AYDA BİRDEN FAZLA YUMURTLAMA ŞANSIN VAR.4 KERE HAMİLE KALMİSSİN TÜPLERİN ACIK YASIN KÜÇÜK EŞİN SENDEN DAHA COK AZİMLİ HERKESİN DUASINI ALIYORSUNSoyle cnm neden sansliyim ewet suan uzuntuden gormuyorum
GÖZÜNÜ SEVDİĞİM GÜNÜM BİRGÜN GECERSE SORMA SAKIN ŞÖYLE 7_8 GÜN GECSİNCanim hadi bakalim ben sana bi zaman sonra sorucam adet oldun mu diye o gun olmamissan test yaptirirsin
PKOLUSUN AYDA BİRDEN FAZLA YUMURTLAMA ŞANSIN VAR.4 KERE HAMİLE KALMİSSİN TÜPLERİN ACIK YASIN KÜÇÜK EŞİN SENDEN DAHA COK AZİMLİ HERKESİN DUASINI ALIYORSUN
CANIM BENİM ERKEKLER AGLAYAN KADINA TAHAMMÜL EDEMEZLER BİZİM GİBİ DEGİLLER BİZ KADINLAR DAHA MERHAMETLİYİZ BENİM EŞİM HİÇ AGLAMAMI SEVMEZYa ben agliom gitti maca da rahat rahat agliyim surda insanlar korunurken hamile kalio rabbim cok buyuk ben elimden ne gelirse yapiyorum ama vakti gelmedi bi turlu sabir lazim
Bi hafta mi gecsin tamam o zaman ben arada sorarim yine sana ama test gununu soylerim cnmGÖZÜNÜ SEVDİĞİM GÜNÜM BİRGÜN GECERSE SORMA SAKIN ŞÖYLE 7_8 GÜN GECSİN
Buda hic sevmez aglamami kavga ederiz sinirden aglarim ona bile kizarCANIM BENİM ERKEKLER AGLAYAN KADINA TAHAMMÜL EDEMEZLER BİZİM GİBİ DEGİLLER BİZ KADINLAR DAHA MERHAMETLİYİZ BENİM EŞİM HİÇ AGLAMAMI SEVMEZ
TMM CANIMBi hafta mi gecsin tamam o zaman ben arada sorarim yine sana ama test gununu soylerim cnm
ERKEKLER NEDEN KIZAR BİLİYORMUSUN BENCE YANINDAKİ KADININ GÜÇLÜ OLMASINI İSTER.SEN AGLAMA ARKADASIM GÜÇLÜ OLBuda hic sevmez aglamami kavga ederiz sinirden aglarim ona bile kizar
Bencede oyle kiz cocugu gibi aglayanlar hoslarina gitmiyo tamam ben guclu olcam corek bal tarcin karisim yaptim bi kasik yedim yatmadan bi kasik daha yiycem insallah buyuycek yumurtaERKEKLER NEDEN KIZAR BİLİYORMUSUN BENCE YANINDAKİ KADININ GÜÇLÜ OLMASINI İSTER.SEN AGLAMA ARKADASIM GÜÇLÜ OL
Belirti oluyo da canim kendisini dinlememistir o yoksa afedersin yelleniosun acaba diyosunBUGÜN HAMİLE OLAN ARKADASLA KONUSTUKYA HİÇ BELİRTİSİ OLMAMIS BESGÜN GÜNÜ GECİNCE ACABAMI DEMİŞ
HA ŞÖYLE UMUDUNU KESME ARKADAŞIM BEBİŞLERİMİZ GÜÇLÜ ANNELER İSTİYORLARBencede oyle kiz cocugu gibi aglayanlar hoslarina gitmiyo tamam ben guclu olcam corek bal tarcin karisim yaptim bi kasik yedim yatmadan bi kasik daha yiycem insallah buyuycek yumurta
BENCEDE BEKLEMEDİĞİ İÇİN DİNLEMEMİŞTİRBelirti oluyo da canim kendisini dinlememistir o yoksa afedersin yelleniosun acaba diyosun
Benimki cok guclu istiyo demekki ya da Allah bana cok hayirli iyi bi evlat verecek bu kadar zamandir bekletiyor veriyor geri aliyor demekki sabrimi olcuyor en iyi sekilde mukafatlandiracak belki deHA ŞÖYLE UMUDUNU KESME ARKADAŞIM BEBİŞLERİMİZ GÜÇLÜ ANNELER İSTİYORLAR
Aynen beklenti icinde degilsen oran buran da agirmiyo agirsada anlamiyon 4 aylik dogan bebisim oyle olmustu tasinma arefesi telasi vardi hamileymisim ne belirti oldu ne biseyBENCEDE BEKLEMEDİĞİ İÇİN DİNLEMEMİŞTİR