- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
YOK CANIM OLURSA SÖYLERİM ZATEN LEKEM GELİNCE SONRA SÖKÜLÜYORUMSimdi leke de yok demi leken olursa soyle bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK CANIM OLURSA SÖYLERİM ZATEN LEKEM GELİNCE SONRA SÖKÜLÜYORUMSimdi leke de yok demi leken olursa soyle bana
Cuma gittim cnm 8mm yumurta vardi aslinda gelismis de olabilir benim hizli buyuyo gunde 3 4 mm buyudugu oluyordu bilmiyorum dr gelisip de catlamis da olabilir dediSEN DRA CUMAMI GİTMİŞTİN CUMARTESİMİ
DUR BAKALIM UMUDUNU KIRMA.PKOLU OLDUGUN İÇİN AYDA BİRDEN FAZLA YUMURTLAYABİLİRSİN ASLINDA COK ŞANSLISINInsallah hamilesin cnm benim umudum kalmadi
Tamam cnm gelmesin o leke senin olsun bu ay benim bidahaki ay da olurYOK CANIM OLURSA SÖYLERİM ZATEN LEKEM GELİNCE SONRA SÖKÜLÜYORUM
BENİMDE AKLIMA OYLE GELDİ PEKİ SON BİR İKİ GÜNDE DEGERLENDİRMİYDİNİZCuma gittim cnm 8mm yumurta vardi aslinda gelismis de olabilir benim hizli buyuyo gunde 3 4 mm buyudugu oluyordu bilmiyorum dr gelisip de catlamis da olabilir dedi
CUMARTESİ 14 OLSA PAZAR 18 OLSA BUGUNDE CATLAMASI COK NORMAL.Cuma gittim cnm 8mm yumurta vardi aslinda gelismis de olabilir benim hizli buyuyo gunde 3 4 mm buyudugu oluyordu bilmiyorum dr gelisip de catlamis da olabilir dedi
İNSALLAH İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR ARKADAŞİM.YÜCE RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNTamam cnm gelmesin o leke senin olsun bu ay benim bidahaki ay da olur
Canim gelismis olabilir dedi buyuk ihtimal gelismeden catladiBAK NE GÜZEL BİR YUMURTAN BÜYÜMÜŞ CATLAMIŞ İKİNCİDE YOLDA İKİZLER GELİYOR ARKADAŞİM
Sen hamilesin galiba cnm ama bekleyelim biraz daha cikar ortaya batma sanci celan yok mu kasiklardaİNSALLAH İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR ARKADAŞİM.YÜCE RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN
BUNU BİLMİYORUZ RABBİM COK BÜYÜK EGER VERECEK OLURSA BİR GECEDE BÜYÜTÜRCanim gelismis olabilir dedi buyuk ihtimal gelismeden catladi
SAG KASIGIMDA VARLA YOK GİBİ AMA ÖNCEKİ AYLARDA CİDDİ CİDDİ BATMA OLUYORDUSen hamilesin galiba cnm ama bekleyelim biraz daha cikar ortaya batma sanci celan yok mu kasiklarda
Normal mi diyosun cnm bide folikul sivizi az degildi yani eger kucuk olsaydi sivi da az olmaz miydi baya sivi vardiCUMARTESİ 14 OLSA PAZAR 18 OLSA BUGUNDE CATLAMASI COK NORMAL.
HAMİLE OLURSAM EŞİMDEN ÖNCE SİZE HABER VERECEMSen hamilesin galiba cnm ama bekleyelim biraz daha cikar ortaya batma sanci celan yok mu kasiklarda
AHHH CANIM BENİM RABBİM NELERE KADİR.SADECE OL DESİN.Normal mi diyosun cnm bide folikul sivizi az degildi yani eger kucuk olsaydi sivi da az olmaz miydi baya sivi vardi
Bilmiyorum cnm ama yaslar gozumde yani dustu dusecekler bu aydan cok umutluydum ben hormonlarim superdi ama olmayinca olmuyo iste cuma tekrar bakacak yumurta var mi diyeBUNU BİLMİYORUZ RABBİM COK BÜYÜK EGER VERECEK OLURSA BİR GECEDE BÜYÜTÜR
SEN DEGERLENDİRMİŞMİYDİN ONU SÖYLE BANANormal mi diyosun cnm bide folikul sivizi az degildi yani eger kucuk olsaydi sivi da az olmaz miydi baya sivi vardi
Ben ne zaman vercem bilmiyom ama bende ilk size soyliycem olursaHAMİLE OLURSAM EŞİMDEN ÖNCE SİZE HABER VERECEM
NE KADAR ŞANSLI OLDUGUNUN FARKINDA BİLE DEGİLSİNBilmiyorum cnm ama yaslar gozumde yani dustu dusecekler bu aydan cok umutluydum ben hormonlarim superdi ama olmayinca olmuyo iste cuma tekrar bakacak yumurta var mi diye
Ya biz cumartesi yapmistik birde bugun biraz once oldu oda esimin zoruyla hic keycim kalmadi dedim istemiyordum olsun ya tutarsa diye yani bana kalsa yapmiycaktim galiba vazgeciyorum eskiden boyle. VazgecemezdimSEN DEGERLENDİRMİŞMİYDİN ONU SÖYLE BANA