- 30 Haziran 2013
- 21.722
- 1
- 17.623
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Cok yakinda diycez bunu burda bagircaz canim inaniyorum ben sen bana inanBenim hayalim hani baska birsey icin dra gidiyonda hamile oldugunu ogreniyorlarya.kendim disinda herkesten umudum var
Ozelden mesaj atayim olmassa musait olana kadar yazmayalim onaNerdeyse senin liste bitecek mineye gececegiz daha asmu benimkileri okumadi.bari okumadiysa haber versede ben kendim okusam
Tamam bu aksam minenin listesini yapacagim ama hafta sonu kimse girmiyo ne yapsakben sıradaki kişilerin adlarını söyleyip müsaitsem okuyom kenara not alıyom bu kişiye bu kadar okudum diye. ama elimdekiler bitti. artık pazartesiden sonra okur bildiririm.
Allah razi olsun kuzummm bebegine hayirlisiyla kavusursun insallahadre kuzum Rabbim dualrını kabul etsin ekudum sana 4 tane
asmunun kalanlar
blgsdr..............3
-adre-..............3
bunu yzdı bende okundu yazdım ama okudum yazmadıselam kızlar katre için 4tane yarın okuyacan. okundu yazabilirsiniz.
bunu yzdı bende okundu yazdım ama okudum yazmadı
GERCEKTENMİCok yakinda diycez bunu burda bagircaz canim inaniyorum ben sen bana inan
KAÇ GÜN BEKLEYELİM ASMUYU SENCEasmunun kalanlar
blgsdr..............3
-adre-..............3
CANIM MİNENİN YASİNLERİNİ OKUDUM.İNSALLAH SAGLIKLI BİR SEKİLDE BEBİŞİ KUCAGINA ALIRcanlarrrrr yenı lısteyı yapıyorum gırebılen okuyabılıen okusun hafta sonu gelmıyorsunuz yaramazlar betul cok sevındım ıslerın rast gıdıyor o ev bebıs getırsın huzur mutlulugunuzu arttırsın nazardan uzak olun ama
Canim mesaj attim ona hafta sonu bekleyelim pazartesi gelip okudum demesse okuyalim katreye de okudu mu kesin bilmiyoruzKAÇ GÜN BEKLEYELİM ASMUYU SENCE
Insallah icime doganlar gercektirGERCEKTENMİ
İÇİNEMİ DOGUYOR YOKSA SADECE HAYALMİInsallah icime doganlar gercektir
Icime doguyo ya da dogmasini istiyorum ama birseyi ne kadar istersek o kadar cabuk olurİÇİNEMİ DOGUYOR YOKSA SADECE HAYALMİ
BUAY COK AMA COK İSTİYORUM RÜYALARIM GERCEK OLSUN İSTİYORUM.BU AY RABBİMİN İZNİYLE İNSALLAH HAMİLEYİZDİR.Icime doguyo ya da dogmasini istiyorum ama birseyi ne kadar istersek o kadar cabuk olur
BUAY COK AMA COK İSTİYORUM RÜYALARIM GERCEK OLSUN İSTİYORUM.BU AY RABBİMİN İZNİYLE İNSALLAH HAMİLEYİZDİR.
Icime doguyo ya da dogmasini istiyorum ama birseyi ne kadar istersek o kadar cabuk olur[/Q SENCE HİÇ AMA HİÇBİR BELİRTİ OLMADAN HAMİLELİK YASANIRMI BENİM BUAY YİNE HİÇBİR BELİRTİM YOK
Mesela minenin bebegi ilk ogrendigimizde erkek bu dedim icime dogdu bazen gercek oluyolar kalbim daha temiz olsa daha cok sey hissederdim ama kalp temizlemenin bi yolu var. MiİÇİNEMİ DOGUYOR YOKSA SADECE HAYALMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?