- 30 Haziran 2013
- 21.722
- 1
- 17.623
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Iste onlarin hicbiri yok ama gizli bi enfeksiyon ya da baslangici falan varsa en azindan bilelim tutunmayi engelliyorCok afedersin tuvalete gidince agri yada yanma yada bir ileri boyutu idrar da kan var mi gülüm?
Iste onlarin hicbiri yok ama gizli bi enfeksiyon ya da baslangici falan varsa en azindan bilelim tutunmayi engelliyor
Ben yine cok hayalci olacam belki ama ya hamileysen
Canim asmu benim icin okudumu bilmiyorum bildirimde bulunmamis bugun baska topiklere girmis yazmis.Iste onlarin hicbiri yok ama gizli bi enfeksiyon ya da baslangici falan varsa en azindan bilelim tutunmayi engelliyor
Benim hayalim hani baska birsey icin dra gidiyonda hamile oldugunu ogreniyorlarya.kendim disinda herkesten umudum varAy abla olabilir mi öyle birsey? Keske öyle olsada fatmada bebegine kavussa
Benim hayalim hani baska birsey icin dra gidiyonda hamile oldugunu ogreniyorlarya.kendim disinda herkesten umudum var
Birgun hamile kaldigimda burda hamileyim diye bagirmak istiyorum.Öyle deme ablacim, seninde olacak hayirlisiyla. Tabi Allahin isi belli olmaz, belki (INSALLAH) Fatma hamiledir ve ondan agrilari vardir :)
Birgun hamile kaldigimda burda hamileyim diye bagirmak istiyorum.
Ilk size soyleyecem insallahO gün seninle beraber hepimiz sevinecegiz insallah
Hayirli olsun canim, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.kızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
ben pazartesi akşama doğru girerim inş. aeo. yeni arkadaşa pazar akşam okuyup sölerim .
Okuyacagim dedi dun icin ama okudum yazmadi canim onun birikti iste bu yuzden kumbara diyordum manriksiz bulundu aksam yeni listeyi yapacagim ben sarjim yok olsa ogle saatinde yapacaktimCanim asmu benim icin okudumu bilmiyorum bildirimde bulunmamis bugun baska topiklere girmis yazmis.
amin allah razı olsun canımHayirli olsun canim, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.
ben sıradaki kişilerin adlarını söyleyip müsaitsem okuyom kenara not alıyom bu kişiye bu kadar okudum diye. ama elimdekiler bitti. artık pazartesiden sonra okur bildiririm.Okuyacagim dedi dun icin ama okudum yazmadi canim onun birikti iste bu yuzden kumbara diyordum manriksiz bulundu aksam yeni listeyi yapacagim ben sarjim yok olsa ogle saatinde yapacaktim
Tmm canim yeni evin sana mutluluk ve cocuk getirsin insallahkızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
ben pazartesi akşama doğru girerim inş. aeo. yeni arkadaşa pazar akşam okuyup sölerim .
Nerdeyse senin liste bitecek mineye gececegiz daha asmu benimkileri okumadi.bari okumadiysa haber versede ben kendim okusamOkuyacagim dedi dun icin ama okudum yazmadi canim onun birikti iste bu yuzden kumbara diyordum manriksiz bulundu aksam yeni listeyi yapacagim ben sarjim yok olsa ogle saatinde yapacaktim
çok sevindim canım darısı olmayanlara inşkızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
Simdi mi yok canim degilim adetimin 9. Gunu bugunBen yine cok hayalci olacam belki ama ya hamileysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?