- 11 Eylül 2014
- 677
- 333
- 88
- Konu Sahibi oglak_kadini
Fatma abla 4 yasin okudum senin için Rabbim bu mübarek gecede hepimizin duaların kbl eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahin izniyle okuyabildim ohh Allah razi olsun cnm bir tane de hepimize okuyacakyim ama. Beynim 4.yu bile zor tamamladi yapti valla aksam yemegini hazirladi
kızım masum kediği oynamamız lazım. tehlike anında (kaynana , elti lere karşı) tırnakları gösterip mırlamak. kocanın yanında süt dökmüş kedicik.ben hala kalkıp okuyamadım yarına kaldı galıba ama kalkıp okuyamaya calışacagım bı kalkabılsem 20 dakkada bıtırrım karnım yenı yenı duzelıyo adama ıyı hızmet ettı pır douyo etrafımda demek boyle kıvranmak laızm :)
hayırlı cumalar. bol helal kazançlar.. geldik ekmek yicemiz dükkana. allahım sen haram yedirme.
hiç beceremediğim şeylerkızım masum kediği oynamamız lazım. tehlike anında (kaynana , elti lere karşı) tırnakları gösterip mırlamak. kocanın yanında süt dökmüş kedicik.
iki damlada göz yaşı.
adam etrafında pervane.
Valla dun gece onceki gece agrimdan aglamaya basladim adamdaki degisiklige bak ben hemen cadilik yaparim oda umursamaz hakkaten bundan sonra rahatsiz olmasam bile dozunu kacirmadan boyle yapacagimkızım masum kediği oynamamız lazım. tehlike anında (kaynana , elti lere karşı) tırnakları gösterip mırlamak. kocanın yanında süt dökmüş kedicik.
iki damlada göz yaşı.
adam etrafında pervane.
Dunden iyi ama hala agrim var dra gitcm dogum dktoruna ilac icmiyorum cunmu yumurta etkilenor diye bakalim ne diycekGünaydin canlar hayirli cumalar...
Allah kabul etsin canim. Esinin ellerine saglik, ne güzel ilgilenmis seninle :)
Bu arada nasil oldun canim?
Allah razi olsun tatlim senin de ne dilegin varsa kalbinde hakkinda hayirlisi olsunFatma abla 4 yasin okudum senin için Rabbim bu mübarek gecede hepimizin duaların kbl eder inşallah
bende bildiğim şey uğruna tak tak kavga ederim.. ama bu başka bişi..hiç beceremediğim şeyler
ben doğrucu davut neysem o
sen anlat arada bir ufkumuz genişlesin :)
Sen bizim kedicigimissin artikbende bildiğim şey uğruna tak tak kavga ederim.. ama bu başka bişi..
kızlar seyredim. ct akşamları güllerin savaşını.
gülfem herşeyini yapan bi kedın ama gülru kediçik benim gibi..
ama varya kedicik kızlar onlar gibi değilim ha...Sen bizim kedicigimissin artik
Dunden iyi ama hala agrim var dra gitcm dogum dktoruna ilac icmiyorum cunmu yumurta etkilenor diye bakalim ne diycek
hee hocam diyen kediciklerama varya kedicik kızlar onlar gibi değilim ha...
Ay seni hayatim seni oyle hic hayal edemiyorum zaten ewe gidip ortunu cikarinca kedicik oluyomussunama varya kedicik kızlar onlar gibi değilim ha...
ALLAH KORUSUN YA.. POTOKSLU..hee hocam diyen kedicikler
Ayy idrar yolu enfeksiyonu cikmasin da oyle olursa cocuk isi yine ertelenmis olacakGit bencede canim, insallah hayirli haberlerle dönersin.
alemsinALLAH KORUSUN YA.. POTOKSLU..
Ayy idrar yolu enfeksiyonu cikmasin da oyle olursa cocuk isi yine ertelenmis olacak