3. Transfer çift embriyo

AsliiO

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
269
89
18
30
Merhaba kızlar.
Daha önce bir negatif bir kimyasal denemem oldu. Tekrar 0 dan başladık tedaviye geçen hafta opu oldum. 10 olgun yumurta toplandı şuan 4 sağlıklı döllenmiş yumurta mevcut. Yarın 5.gün transfer olacağım. Doktorum çift transfer yapacağını söyledi zaten yasal olarak transfer yapabiliyoruz ihtimalimiz artsın diye. Çift transfer olanlar yardımcı olabilir mi ? İhtimal mi artıyor ? Hem heyecanlıyım ve korkuyorum

Bilgim yok canm ama belki yazan olur diye yazıyorum bende aynı durumdayım bugün opudan çıktım :)
Ben oldum 5. Günüm transferin canım :) doktor evet ihtimal artıyor dedi bana ama ben birini dondurup diğerini transfer ettirdim :) çift koydurmadık

Aaa hayırlı olsunn canım hadi inşallah pozitif görürsünn :)
Tüp bebek nedeniniz neydi cnm sende opu sonrası şiddetli gaz sancısı oldumu
Hiçbir sebep yok yok görünürde ne eşimde ne bende, 4 yıldır denedik olmadı bir aşılama denedik o da olmadı amh az olduğu için yaşa göre tüp bebeğe geçtik vakit kaybetmek için.
Ebet canım benimde olmuştu öyle transfer sonrası da oldu hatta :)

Hadi inşallah hayırlısı olsun hakkınızda :))
Ayy bendede felaket gramp giriyor yaa sancıyorr

Kızlar ben opu sonrası o gaz sancısından öldüm.tuvalete çıkarken gaz çıkarırken idrara çıkarken bildiğiniz ağrıdan ölüyodum sizin de mi öyle idi.ben de transferi bekliyorum şimdi.tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum zaten hastalık ankisiyetem var iyice azdı.

Ayy bende aynı vallaa aşırı gramp varr tuvaletimi yaparken sanki karnımın içinden bişeyler kesiyolar gibi oluyor normal ozaman bu taze transfermi olcak canm kaç gün sürmüştü ağrın

Benim 3. Gün bu şiddetli ağrı vardı 6. Güne kadar pik yaptı on gün sonra neredeyse tamamen geçti.basında olmayınca ben de korktum ilk iki gün çok çok iyiyidim çünkğ.dondurulmuş transfer yapacak doktor bana ama yurt dısı seyahatim var iptal edemediğim için.nisan bası yaparız dediler benim mart sonu mayıs sonu ve haziran sonu gitmem gereken yerler var.oralarda ters bir durum olur diye ertelemek istiyorum ama iki ay için yıllık dondurma parası istiyorlar sanırım.doktorla da konusamıyosun maaleser sadece asistanı yanıtlıyor vallahi sinir bastı

Benm bugün ilk günüm canım 12 de çıktım opudan gramp giriyor süreklii inşallah pazartesiye kadar geçer eğer geçerse e2 istediler onun sonucuna göre embriiyo olulırsa transfer olucak hakkımızda hayırlısı valla

Çok geçmiş olsun canım e 2 nedir bilmediğim için soruyorum ben sıfır bilgi ile bu sürece girdim ver her gün baska bir şey öğreniyorum..

Çok geçmiş olsun canım e 2 nedir bilmediğim için soruyorum ben sıfır bilgi ile bu sürece girdim ver her gün baska bir şey öğreniyorum..
Valla bnde bilmiyorum tam olarak ne ama yumurtaların çalışma durumunu ölçüyormuş sanırım opu önceside sürekli bu değere bakıldı benm

Valla bnde bilmiyorum tam olarak ne ama yumurtaların çalışma durumunu ölçüyormuş sanırım opu önceside sürekli bu değere bakıldı benm
Aa sanırım o hormon bana da her gittiğimde hormonlara baktılar ama neye baktılar ne çıktı hiç söylemedikleri için

Ay bende ne sorsam normal veya olabilir diyolar :)) Sen nerde yaptırıyordun canm

Ay bende ne sorsam normal veya olabilir diyolar :)) Sen nerde yaptırıyordun canm :)
Brüksel canım cem çelik ilk denemem.5 yumurta toplandı benden de 2 tane kaldı ikisini de transfer edicez dediler telefonda bi şey soruyosun cvp alana kadar için şişiyo doktoru toplasan. Baştan sonra 1 saat anca görmişüldür ama çok şükür işin de iyi demek ki hemşirelere yazınca hemen dönüyorlar

İyi çok şükür canmm :) inşallah transferinde güzel geçer ve pozitifi alırsın sperm problemi varmıydı

İyi çok şükür canmm :) inşallah transferinde güzel geçer ve pozitifi alırsın sperm problemi varmıydı
Eşimde sperm problemi yoktu bende tek tarafta iki tane çikolata kisti vardı ve amh 0,60 a düşmüştü.sağol canım inşallah senin de çok iyi geçer sürecin güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda.kaç yumurta toplandı hangi merkez senin problemin neydi?

İnşallah canm azo canm ankara alife tedavideyiz 10 tane toplanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…