Ben oldum 5. Günüm transferin canım :) doktor evet ihtimal artıyor dedi bana ama ben birini dondurup diğerini transfer ettirdim :) çift koydurmadıkBilgim yok canm ama belki yazan olur diye yazıyorum bende aynı durumdayım bugün opudan çıktım :)
Aaa hayırlı olsunn canım hadi inşallah pozitif görürsünn :)Ben oldum 5. Günüm transferin canım :) doktor evet ihtimal artıyor dedi bana ama ben birini dondurup diğerini transfer ettirdim :) çift koydurmadık
Hiçbir sebep yok yok görünürde ne eşimde ne bende, 4 yıldır denedik olmadı bir aşılama denedik o da olmadı amh az olduğu için yaşa göre tüp bebeğe geçtik vakit kaybetmek için.Aaa hayırlı olsunn canım hadi inşallah pozitif görürsünn :)
Tüp bebek nedeniniz neydi cnm sende opu sonrası şiddetli gaz sancısı oldumu
Hadi inşallah hayırlısı olsun hakkınızda :))Hiçbir sebep yok yok görünürde ne eşimde ne bende, 4 yıldır denedik olmadı bir aşılama denedik o da olmadı amh az olduğu için yaşa göre tüp bebeğe geçtik vakit kaybetmek için.
Ebet canım benimde olmuştu öyle transfer sonrası da oldu hatta :)
Ayy bende aynı vallaa aşırı gramp varr tuvaletimi yaparken sanki karnımın içinden bişeyler kesiyolar gibi oluyor normal ozaman bu taze transfermi olcak canm kaç gün sürmüştü ağrınKızlar ben opu sonrası o gaz sancısından öldüm.tuvalete çıkarken gaz çıkarırken idrara çıkarken bildiğiniz ağrıdan ölüyodum sizin de mi öyle idi.ben de transferi bekliyorum şimdi.tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum zaten hastalık ankisiyetem var iyice azdı.
Benm bugün ilk günüm canım 12 de çıktım opudan gramp giriyor süreklii inşallah pazartesiye kadar geçer eğer geçerse e2 istediler onun sonucuna göre embriiyo olulırsa transfer olucak hakkımızda hayırlısı vallaBenim 3. Gün bu şiddetli ağrı vardı 6. Güne kadar pik yaptı on gün sonra neredeyse tamamen geçti.basında olmayınca ben de korktum ilk iki gün çok çok iyiyidim çünkğ.dondurulmuş transfer yapacak doktor bana ama yurt dısı seyahatim var iptal edemediğim için.nisan bası yaparız dediler benim mart sonu mayıs sonu ve haziran sonu gitmem gereken yerler var.oralarda ters bir durum olur diye ertelemek istiyorum ama iki ay için yıllık dondurma parası istiyorlar sanırım.doktorla da konusamıyosun maaleser sadece asistanı yanıtlıyor vallahi sinir bastı
Çok geçmiş olsun canım e 2 nedirBenm bugün ilk günüm canım 12 de çıktım opudan gramp giriyor süreklii inşallah pazartesiye kadar geçer eğer geçerse e2 istediler onun sonucuna göre embriiyo olulırsa transfer olucak hakkımızda hayırlısı valla
Valla bnde bilmiyorum tam olarak ne ama yumurtaların çalışma durumunu ölçüyormuş sanırım opu önceside sürekli bu değere bakıldı benmÇok geçmiş olsun canım e 2 nedirbilmediğim için soruyorum ben sıfır bilgi ile bu sürece girdim ver her gün baska bir şey öğreniyorum..
Aa sanırım o hormon bana da her gittiğimde hormonlara baktılar ama neye baktılar ne çıktı hiç söylemedikleri içinValla bnde bilmiyorum tam olarak ne ama yumurtaların çalışma durumunu ölçüyormuş sanırım opu önceside sürekli bu değere bakıldı benm
Ay bende ne sorsam normal veya olabilir diyolar :)) Sen nerde yaptırıyordun canm :)Aa sanırım o hormon bana da her gittiğimde hormonlara baktılar ama neye baktılar ne çıktı hiç söylemedikleri için
Ay bende ne sorsam normal veya olabilir diyolar :)) Sen nerde yaptırıyordun canm
Brüksel canım cem çelik ilk denemem.5 yumurta toplandı benden de 2 tane kaldı ikisini de transfer edicez dediler telefonda bi şey soruyosun cvp alana kadar için şişiyo doktoru toplasan. Baştan sonra 1 saat anca görmişüldür ama çok şükür işin de iyi demek ki hemşirelere yazınca hemen dönüyorlarAy bende ne sorsam normal veya olabilir diyolar :)) Sen nerde yaptırıyordun canm :)
İyi çok şükür canmm :) inşallah transferinde güzel geçer ve pozitifi alırsın sperm problemi varmıydıBrüksel canım cem çelik ilk denemem.5 yumurta toplandı benden de 2 tane kaldı ikisini de transfer edicez dediler telefonda bi şey soruyosun cvp alana kadar için şişiyo doktoru toplasan. Baştan sonra 1 saat anca görmişüldür ama çok şükür işin de iyi demek ki hemşirelere yazınca hemen dönüyorlar
Eşimde sperm problemi yoktu bende tek tarafta iki tane çikolata kisti vardı ve amh 0,60 a düşmüştü.sağol canım inşallah senin de çok iyi geçer sürecin güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda.kaç yumurta toplandı hangi merkez senin problemin neydi?İyi çok şükür canmm :) inşallah transferinde güzel geçer ve pozitifi alırsın sperm problemi varmıydı
İnşallah canm azo canm ankara alife tedavideyiz 10 tane toplanıldıEşimde sperm problemi yoktu bende tek tarafta iki tane çikolata kisti vardı ve amh 0,60 a düşmüştü.sağol canım inşallah senin de çok iyi geçer sürecin güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda.kaç yumurta toplandı hangi merkez senin problemin neydi?
Maşallah çok güzel sonuç inş çoğu embriyoya dönüşür bana da haber ver dualarım seninleİnşallah canm azo canm ankara alife tedavideyiz 10 tane toplanıldı
İnşallahh canm teşekkür ederim benmde dualarım hepimizle :) inşallah emrbyo oluşur hayırlısıylaMaşallah çok güzel sonuç inş çoğu embriyoya dönüşür bana da haber ver dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?