• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar kızlarrr iş çıkışı arkadaşlarla oturduk tantuni yedim hemde perşembe akşamı 😭🙈🙈

Öğlen 12de 3yk kur6 fasulye yedim sadece

Su 2lt olmuştur
Sabah 25 dk yürüyüş
Şimdidr yarım mekik yapıcam
@Hepfitim

Umarım yarın tartıda eksi görürüm 2haftadır güzel verdim şimdi listeye de girmişken + olmasında 🙈
Kuru fasulye ödem yapmaz umarım

selam kizlar benim yine kafa bogaz burun komple iptal
bi de yatili misafirim var pek ugrayamadim
jillianimi da yaptim misafir disari cikmisken :27:
yarin tartidan pek umutlu degilim ama vucudum kendini toparliyor hantalligimi hissetmiyorum artik.
su misafir gitsin hergun jillian +kardio+pilates yapicam.madem bogazimi tutamiyorum bari sporu duzgun yapayim

Günaydın kızlarrr ill bildirimi ben yapayımm

Geçen hafta 70.7
Buhafta70.3
Fark 0.4
Yüzde 0.56

IMG_20191025_072833.jpg

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin,1 kaşık ev yapımı kahvaltılık sos,3 kaşık lor peyniri,1 hindi füme

Ara
1 avuç fıstık,2 kuru kayısı,sade kahve

Akşam
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran

Spor
30dk Leslie + 50dk pilates
Hepfitim Hepfitim hande_buse hande_buse

Afiyet olsun tatlım sporunda yediklerinde süper :super:

selam kizlar benim yine kafa bogaz burun komple iptal
bi de yatili misafirim var pek ugrayamadim
jillianimi da yaptim misafir disari cikmisken :KK53:
yarin tartidan pek umutlu degilim ama vucudum kendini toparliyor hantalligimi hissetmiyorum artik.
su misafir gitsin hergun jillian +kardio+pilates yapicam.madem bogazimi tutamiyorum bari sporu duzgun yapayim

Maşallah sporunu aksatmıyorsun :KK9:

günaydın kızlar dün akşam kızım anneannede kaldı biz de eşimle dışarda yemek yiyip sinemaya gittik , 7. koğuştaki mucizeyi izledik ağla ağla içim şişti.
Sabah :1 yumurta, peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç fındık, sade kahve
Öğlen 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk 2 kaşık
Ara :1/2 elma, 2 mandalina
Akşam : Izgara köfte , şalgam Hepfitim Hepfitim - sahgull sahgull
45 dk çok tempolu yürüdüm ,15 dk kalça egzersizi yaptım aypare ackerman aypare ackerman

Benim bu hafta deneme sürecim bitiyor heralde , şimdiki kilom 68.00 pazartesi gününe göre -600 , geçen hafta cumu günü için -500 Hepfitim Hepfitim - sahgull sahgull

kızlar üzgünüm bende gercekten gr kıpırdamıyor sanki korumadayım bende yeni heycanlar arıyorum ama hayat yakamı bırakmıyor
evde tadilat başladı,tamda tatile denk geldi ufff bütün binanın oldugundan ertelenmiyor,ben bu tatili 4 gözle bekliyordum.toparlanıp bi düzen kuracaktım.haftasonuyla olmuyor beni anca çalışan ve 3 cocuklu 1 nazlı kocalı olan bir anlar.
motivenizi bozmuyorsam lisetede kalayım,en azından dagıtmıyorum ama söz en kısa sürede bi çare bulacagım.

ben sabitim.

kızlar üzgünüm bende gercekten gr kıpırdamıyor sanki korumadayım bende yeni heycanlar arıyorum ama hayat yakamı bırakmıyor
evde tadilat başladı,tamda tatile denk geldi ufff bütün binanın oldugundan ertelenmiyor,ben bu tatili 4 gözle bekliyordum.toparlanıp bi düzen kuracaktım.haftasonuyla olmuyor beni anca çalışan ve 3 cocuklu 1 nazlı kocalı olan bir anlar.
motivenizi bozmuyorsam lisetede kalayım,en azından dagıtmıyorum ama söz en kısa sürede bi çare bulacagım.

ben sabitim.

Canım bu psikoloji ile sabit kalabilmen bile güzel, dün dikkat etmedim, ya da sabah çok kaçırdım bozdum harekette edemedim deyip pes etme lütfen devam et olur mu. Hayatımızda illaki aksilikler olacak her zaman aynı rutini yapamıyoruz evli ve çcuklu olunca rutin gitmiyor maalesef. Bende 3 haftadır misfir ağırlıyorum inan evimde pijamalarımla gezmeyi özledim, bu haftada kv lere gidiyoruz zeytin toplamaya tatil günüm hiç oldu.

günaydın kızlar dün akşam kızım anneannede kaldı biz de eşimle dışarda yemek yiyip sinemaya gittik , 7. koğuştaki mucizeyi izledik ağla ağla içim şişti.
45 dk çok tempolu yürüdüm ,15 dk kalça egzersizi yaptım aypare ackerman aypare ackerman

Benim bu hafta deneme sürecim bitiyor heralde , şimdiki kilom 68.00 pazartesi gününe göre -600 , geçen hafta cumu günü için -500 Hepfitim Hepfitim - sahgull sahgull
yaaa benimde ona okadar ihtiyacım varki,cocukları emin ellere bırakıp felekten bi akşama.
menüne gelince arada meyve cok olmuş sanki.
şalgamda ödem yapabilir.cuma tartı öncesi bulgur ve şalgam seni zorlar.

İyi akşamlar kızlarrr iş çıkışı arkadaşlarla oturduk tantuni yedim hemde perşembe akşamı 😭🙈🙈

Öğlen 12de 3yk kur6 fasulye yedim sadece

Su 2lt olmuştur
Sabah 25 dk yürüyüş
Şimdidr yarım mekik yapıcam
@Hepfitim

Umarım yarın tartıda eksi görürüm 2haftadır güzel verdim şimdi listeye de girmişken + olmasında 🙈
Kiz daha listeye bile girmedin
Arti olursa almaz ki kaptan listeye

Menun de sporun da harika 🌹

yaaa benimde ona okadar ihtiyacım varki,cocukları emin ellere bırakıp felekten bi akşama.
menüne gelince arada meyve cok olmuş sanki.
şalgamda ödem yapabilir.cuma tartı öncesi bulgur ve şalgam seni zorlar.

Arada bir yapmak gerçekten güzel geliyor sineme salonunda sanki birden eski flört anlarıma gittim :KK37:Ben şalgama bu aralar çok sardım canım, bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor şişkinlik hissetmedim. Hareketliyim gün içinde havalar soğuyana kadar akşamları eve dolmuşla gidiyorum canımı tehlikeye atıp,menemen dolmuşları nam salmış ülkemde.:KK43:

Back