Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leg slim yapıyorum bacaklarım kalın diye pilates geçmeden De isinayim diye öncesinde leslie yapıyorumincelirsin tabii.
ama yaptigin pilates tarzi onemli. hangi bolgenin ihtiyaci varsa oraya yogunlasman lazim
Son kararın nedir ona göre yazıcam cnm listeyeEki Görüntüle 2548133 kaptanim buraya yazmamistim
Gecen hafta 81.7
Ayrilcam kaptanimSon kararın nedir ona göre yazıcam cnm listeye
Biraz dediğin 6 ayAyrilcam kaptanim
Biraz toplanip free de duruyum
Yok free icin biraz dedimBiraz dediğin 6 ay
eksilen kilo / gecen haftaki kilo ×100
mesela 65 ken 64.5 olmus
0.5 / 65 x 100 =0.769
son rakami yuvarliyoruz. 0.77
diskalifiyeden iyidir yine de
kontrol yapamam diyen de dusuk yuzdeyle gelmesin![]()
dur bakalim yaw o bi teklif. daha kaptan bisey demedi.haftalık ceza olsa yine iyi canım öldürdün bizi aylık nedir![]()
dur bakalim yaw o bi teklif. daha kaptan bisey demedi.
benim kadar zalim degildir o bi orta yol bulur. seetme sen (sonuncu oldugunu ogrenince ben![]()
![]()
)
ya kisisel yaptirimlar bir ise yaramiyor.Sarı kartı olan o hafta hergün spor yapsın her yeri et kessin acı içinde yansın![]()
bence gitme mod dediğin değişir bak iyi gidiyorsun ,sen ne güzel cok sıkmadan veriyorsun.Yok free icin biraz dedim
Evet 6 ay cok
Ama suan da diyet icin kötü moddayim
he sondan birinciyim ilk sarı kart.herkesten özür diliyorum özellikle pozitif motivasyon sağlamadığım için.oh sonunda liste yazildi da bilancoyu aciklayacagim. Rezilligimi duyurabilecegim
![]()
pretty_rose bu ay yine sari kart aldin 2 oldu. ancak takim ici 1. oldugundan 1 sari kartin silindi. 1 kaldi
sahgull takim ici 3. lugu sari kart silindi.
Yeni sari kartlar da hayirli olur insallah![]()
Eki Görüntüle 2548138