• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın benim bu sabah migrenim tuttu felaket bir baş ağrısıyla uynadım midem bulanıyor şu anda tek istediğim şey yatmak ama nerde işteyim
geçmiş olsun canım.
biberiye iyi geliyor diyorlar migrene bu mevsimde cok oluyor ataklar.
birde tıbbi nane yagı diye bişey var arkadas cantasında taşıyordu koklamak çok iyi geliyormus.

kızlar üzgünüm bende gercekten gr kıpırdamıyor sanki korumadayım bende yeni heycanlar arıyorum ama hayat yakamı bırakmıyor
evde tadilat başladı,tamda tatile denk geldi ufff bütün binanın oldugundan ertelenmiyor,ben bu tatili 4 gözle bekliyordum.toparlanıp bi düzen kuracaktım.haftasonuyla olmuyor beni anca çalışan ve 3 cocuklu 1 nazlı kocalı olan bir anlar.
motivenizi bozmuyorsam lisetede kalayım,en azından dagıtmıyorum ama söz en kısa sürede bi çare bulacagım.

ben sabitim.
Motivasyon tam hız devam
biyerden değişecek ben inanıyorum senin başaracağına

Kızlar günaydın..
Dün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

Öğle 12.45
Tavuklu salata

Akşam
2 but haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2.5 lt

şu an 60 kiloyum yüzde nasıl hesaplanıyodu bi söyleyiverin de hesaplayım olur mu kuzular?

Kızlar günaydın..

Kahvaltı 09.00

Öğle 12.45
Tavuklu salata

Akşam
2 but haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2.5 lt

şu an 60 kiloyum yüzde nasıl hesaplanıyodu bi söyleyiverin de hesaplayım olur mu kuzular?

Bende hesaplamayı unutmuşum :-) Biri anlatsındahesaplayalım

4 haftalik bilanco uygulamasi yapacaktik bugun.
2 sari kart >diskalifiye seklinde. ancak duruma bakilirsa pek uygulanabilir olmayacak.
sahgull sahgull
listedeki en dusuk yuzdeli kisi menu kontrolu yapsa, ondan sonraki de spor puanlamasi yapsa 1 ay boyunca olmaz mi :KK53: yeterince agir bi ceza :KK70:

Çok ağır bir ceza canım. :KK43:

Kizlar. Aranızda sporla ilgilenen var mı. Yada bilgisi olan. Haftada 3 gün 30dk Leslie ve arkasına 45dk pilates yaparak incelir miyim?yediklerime dikkat ediyorum
incelirsin tabii.
ama yaptigin pilates tarzi onemli. hangi bolgenin ihtiyaci varsa oraya yogunlasman lazim

Günaydın kızlarrr ill bildirimi ben yapayımm

Geçen hafta 70.7
Buhafta70.3
Fark 0.4
Yüzde 0.56

Eki Görüntüle 2548047
sahgull sahgull çok gecmiş olsun .Allah kolaylık versin.
günaydın kızlar dün akşam kızım anneannede kaldı biz de eşimle dışarda yemek yiyip sinemaya gittik , 7. koğuştaki mucizeyi izledik ağla ağla içim şişti.
Sabah :1 yumurta, peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç fındık, sade kahve
Öğlen 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk 2 kaşık
Ara :1/2 elma, 2 mandalina
Akşam : Izgara köfte , şalgam Hepfitim Hepfitim - sahgull sahgull
45 dk çok tempolu yürüdüm ,15 dk kalça egzersizi yaptım aypare ackerman aypare ackerman

Benim bu hafta deneme sürecim bitiyor heralde , şimdiki kilom 68.00 pazartesi gününe göre -600 , geçen hafta cumu günü için -500 Hepfitim Hepfitim - sahgull sahgull
kilomuda yazayım 66.5 çıktım artıda geçen hafta 67 idim tam yanlış hatırlamıyorsam
Geçen haftaki kilom 69.5
Bu hafta 69.3
Giden -200
Hepfitim Hepfitim
Kızlar günaydın..

Kahvaltı 09.00

Öğle 12.45
Tavuklu salata

Akşam
2 but haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2.5 lt

cok ozur dilerim arkadaslar malesef artiyim :KK43:
tamamen kendi esekligim carsamba menumun ceremesi.
haftaya telafi edecegim soz veriyorum.
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.6
+300 gr
%-0.45
:KK43:
4 haftalik bilanco uygulamasi yapacaktik bugun.
2 sari kart >diskalifiye seklinde. ancak duruma bakilirsa pek uygulanabilir olmayacak.
sahgull sahgull
listedeki en dusuk yuzdeli kisi menu kontrolu yapsa, ondan sonraki de spor puanlamasi yapsa 1 ay boyunca olmaz mi :KK53: yeterince agir bi ceza :KK70:

Back