Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben geçmişi okudum geldim Hepfitim geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlar güzel çıkar
Spor yapan arkadaşlar çok güzel boyle devam edin darısı başıma tabii
Lusi oğlun nasil oldu
oğlan kreşe gidiyor canım şükür iyiyiz bu ara kız hasta ama öksür öksür ona içim acıyor geçen gün krup oldu battaniyeye sarıp balkonda oturduk az açılsın cigeri rahatlasın diye
senin bebeler nasıl pedal çevirmek ne alemde bakem

Bende aynıyım , maşallah iştahlı biriyim erinmem yaparım pişiririm ama bu zamana kadar yedik ne kazandım kilo alıp vermek şimdi dngli beslenme hedefim var inşallah gerçekleştiririm
günde bir somundan fazla yiyorum gaptan duymasın izinde olmak bir harika dostum

Ben yanmalı, acılıyım sen nasılsın ? Pilatesin ağrılarına 1 ayda alışcam sanırım
Senin tatil nasıl? ketojenik diyete mi meraklandın ?
valla suç benim değil de diyet stiliminmişcesine yeni diyet türleri araştırıyorum aslında mesele boğaz tutmakta da bulursam beni heyecanlandıran bir diyet kronik şişko olmaktan çıtırlovic liğe geçiş yapacauum

Geçmiş olsun cnm
Sağol canım benim
Aynen cnm yol yoruyor
Az kaldı inşallah son 15 gün

Cnm menü hep karbon
Sana bu hafta son şans
Menülerini düzelt
Haftaya takım içi derece yap
Silerim kartını ama ufak bi ceza veririm ona göre

Bugün hastanedeydim zar zor iki bebeyle gittiğim hastaneden Allah’ın memleketin de bi kan testi yaptıramadım sinirden patladım resmen altı üstü Demir deposuna bakışacak ya şaka gibi resmen halledemeden geldim
Sağlık ocağında yapılıyor cnm niye hastaneye gittinki bagli oldugun saglik ocagina git yaparlar
ben 1 ay önce yaptırdım bütün testlerimi

çok şükür cnm oğlunun iyi olmasına sevindim
kızıda temiz havaya çıkararak iyi yapmışsın sifa olsun kuzuya
Benim oğlan kızın peşinde sürekli bi göz açtırmıyor ona
valla bazen ne yapacağımı şaşırıyorum
Düzenli olmasa da bedal ceviriyorum
Şu evin kış temizliğini bi halletsem rahatlayacam havalar burda soğudu artık evin kışlık halılarını sermem gerekiyo bugun kaç kişiyi aradım yok anam temizlikçiler kara borsa olmuş

Afiyet olsun canım
Cerezin ne ve ne kadar olduğunu hic sormamıştım ama
Cüzi miktardir diye düşünüyorum

İyi akşamlar kızlarrr iş çıkışı arkadaşlarla oturduk tantuni yedim hemde perşembe akşamı

Öğlen 12de 3yk kur6 fasulye yedim sadece

Su 2lt olmuştur
Sabah 25 dk yürüyüş
Şimdidr yarım mekik yapıcam
@Hepfitim

Umarım yarın tartıda eksi görürüm 2haftadır güzel verdim şimdi listeye de girmişken + olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…