• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar nasılsınız ? Yorumlarınızı okudum tek tek ☺️ Detaylı bir teste gireceğim bu kadar kilolu olmam normal değil eskiden yarım ekmek sadece ara öğün de yerdim gelişinizi siz düşünün o zaman da bu kilolardaydım şimdi de 😏
Ne testi insülin direnci mi?

Bugunki menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,3 zeytin,3 kaşık lor peynir,1 kaşık ev yapımı kahvaltılık sos, 3 hindi füme

Ara
1 avuç çiğ fındık ,3 kuru kayısı , yeşil çay
Ara
Şekersiz kahve

Akşam
1 porsiyon balık ızgara
Limonlu 1 kase Salata

20 dk pilates yapıldı
Hepfitim Hepfitim

Bugunki menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,3 zeytin,3 kaşık lor peynir,1 kaşık ev yapımı kahvaltılık sos, 3 hindi füme

Ara
1 avuç çiğ fındık ,3 kuru kayısı , yeşil çay
Ara
Şekersiz kahve

Akşam
1 porsiyon balık ızgara
Limonlu 1 kase Salata

20 dk pilates yapıldı
Hepfitim Hepfitim
Cok iyi canim afiyet olsun

Dün akşam bir daha uğrayamadım kızlar
Sabah :1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir domates
Ara 1 sade kahve
Öğle : 1 kase çorba, etli bezelye yemeği 4 kaşık pilav
Ara :1 sade kahve
Ara :Yarım elma, 1 avuç içi kadar çiğ fındık, yarım armut,
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Spor: 20 dk tempolu yürüyüş, 25 dk bisiklet eliptik ve normal
1 saat pilates o yorgunlukla akşam 10 da uyudum Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull

Günaydın hatunlar;

Dün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Kahvaltı 09.00
Yarım simit

Öğle 13.00
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek tam tahıllı

Akşam 18.00
1 biber dolması
Salata
1 dilim ekmek

Su 2,5 lt

Afiyet olsun canım kahvaltı sadece simit olması sade geldi. Akşam hem dolma hem ekmek birde o dikkatimi çekti 2 dolma yiyip ekmekte yemeyebilirdin ne bileym bilemedim :confused:

Bugün Leslie + yapabilirsem arkasına 50dk üstü pilates düşünüyorum canım
Senin ne durumda ?

Bugün benim pilatesim yok canım sabah 15 dk kalça çalıştım , 30 dk yakında yürüdüm akşamüstü de yürürüm bu aralar evi ihmal ettim evi toparlarım h.sonuda zeytin toplayacağız maaile :KK14:P.tesi ye kadar benim sesim çıkmayabilir köyde çekmiyor zten telefonum. zeytinlikte hiç fırsatım olmaz hem kızımı kontrol edip hemde zeytin nasıl toplayacaksak o_O

Bugün benim pilatesim yok canım sabah 15 dk kalça çalıştım , 30 dk yakında yürüdüm akşamüstü de yürürüm bu aralar evi ihmal ettim evi toparlarım h.sonuda zeytin toplayacağız maaile :KK14:P.tesi ye kadar benim sesim çıkmayabilir köyde çekmiyor zten telefonum. zeytinlikte hiç fırsatım olmaz hem kızımı kontrol edip hemde zeytin nasıl toplayacaksak o_O
Hareketsiz kalma bugün de gayet iyi yapmışsın canim olsun süpersin
Propfilindeki fotoğraf sana mı ait canım ?
Ah keşke ben olsam öyle olsam diyet yapar mıydım :D Gigi hadid kendisii 😍

Back