Vallahi öldüm öldüm dirildimSüper ❤❤
Slm canimselam kızlar nasılsınız.
aleykum selamselam kızlar nasılsınız.
diyet cok şükür iyi gidiyor,diyetisyene henüz gidemedim.bu ara araba kullanmaya başladım ilk fırsatta gideceğim.reglde oldum ,2 hafta gecikmeyle benim önce bi kan baktırmam lazım sonra gideceğim.aslında benim endokrine gitmem lazım ama burda yabancıyım.Vallahi öldüm öldüm dirildim
Bu artilar nasil gidecek diye
Slm canim
Bezelye pisiriyorum aksam icin
Sen napiyosun
Nasil gidiyor diyetisyen listen
ooo süpersin.aleykum selam
cok iyiyim jillian 2. seviyeye basladim terim dumanim cikti bunu
gec saatte yapamam yalniz gurultulu olur aksam
sen nasilsin
waooowwwwww buralar alev almışKızlar spordayim yanıyorummmm
Yandım bittimwaooowwwwww buralar alev almış
Canim diyetisyen bisürü test istiyor zatendiyet cok şükür iyi gidiyor,diyetisyene henüz gidemedim.bu ara araba kullanmaya başladım ilk fırsatta gideceğim.reglde oldum ,2 hafta gecikmeyle benim önce bi kan baktırmam lazım sonra gideceğim.aslında benim endokrine gitmem lazım ama burda yabancıyım.
Yaniyosun fuat abiKızlar spordayim yanıyorummmm
O zaman senle ikimiz birbirimizi takıp edelim pilates konusunda :) hem motive oluruz
aleykum selam
cok iyiyim jillian 2. seviyeye basladim terim dumanim cikti bunu
gec saatte yapamam yalniz gurultulu olur aksam
sen nasilsin
Yandım bittim
ben de reformer aleti var. gurultu yapiyor diye yapamiyorum da.
simdi senhande_buse falan yazinca bi pilates yapasim geldi
cardiosuz da olsa yapayim bari :)
Tamam canım ben bugünlük sporu yaptım yarın da haberlesiriz artık her gün yaşasın incelmekSüper olur canım ikimizede iyi gelir. Bu akşam evdeyim sporum yok ama 20 dk tırmanarak yürüyeceğim . Evim yukarda kalıyor , otobüse binmiyorum yürümek için dolmusa biniyorum
Aynen canım o zamanda zorlara geçerizSüpersin devam canım, 1 ay sonra o hareketler basit gelecek senin için.
canim ilk video cidden kolay sadece bacaklarim tutuldu. ama sen zaten artik ham degilsin rahat yaparsinbeni de heyecanlandırıyorsun ama yapamam diye yeltenemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?