• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eşimin kursa gitme ihtimali var öyle olursa 6 hafta ailemin yanın da olacağım hemen spor salonuna yazılacağım böyle olmayacak artı çıkıyorum... dün poğaça yaptım tadına bakmadım o kadar tutuyorum kendimi açlıktan başım ağrıyor resmen
ya ne kötü değil mi geçen haftada ben onca hamuru işi
ne hayır dedim ki biri su böreğiydi.bizde yiyememekten şişiyoruz zannımca.
benim hamur işiyle sıkıntım yok şunu farketteim her yemeği aşkla yiyorum ya insanın sevmediği birşey olmaz mı aa evet var avakadooooo

Eşimin kursa gitme ihtimali var öyle olursa 6 hafta ailemin yanın da olacağım hemen spor salonuna yazılacağım böyle olmayacak artı çıkıyorum... dün poğaça yaptım tadına bakmadım o kadar tutuyorum kendimi açlıktan başım ağrıyor resmen
Kesinlikle spora basla internette bloglarda pilates yapanların değişimine baktım haftada 3 gün 40 45dk ayırarak 2 ayda müthiş bir şekillenme olmuş insan imreniyo

Baksanıza kizlar sekillenmek dedikleri bu olsa gerek

Eklentiler

• 10-P12-X.jpg
    10-P12-X.jpg
    219,4 KB · Görüntüleme: 32
Bir de dahiliye ye görüneceğim bi kan tahlili yapsınlar hormonlar ne durum da belki onun sonucuyla diyetisyene giderim

Hormonal olabilir tiroitlerine baktırdın mı ? Benim fikrim, çok aç kalmak çözüm değil inan bizler sağlıklı beslenmeyi bilmiyoruz diyetle detoksla sporla 60 kiloya düştüm ki spor yapıyordum ip atlayıp yürüyüşlerim vardı sonra bıktım diyetten psikolojim alt üst oldu (iş, kızımın ameliyatı vs vs) saldım ve 68 lere çıktım sporla verdiğim için bir çırpıda almadım bütün yaz yedim hiç dikkat etmedim. Eğer ben dengeli beslenmeyi uygulayabilseydim bu kadar almazdım.
Şimdide eğer öğle yemeğinden sonra ara öğün yapmazsam spordan sonra da olsa akşam yemeğinde gözüm dönüyor yorgunlukla brlikte yemek yeme isteğim artıyor.

ya ne kötü değil mi geçen haftada ben onca hamuru işi
ne hayır dedim ki biri su böreğiydi.bizde yiyememekten şişiyoruz zannımca.
benim hamur işiyle sıkıntım yok şunu farketteim her yemeği aşkla yiyorum ya insanın sevmediği birşey olmaz mı aa evet var avakadooooo

Artık yasaklamıyorum kendimi diyet yapıyorum diye şartlandırmıyorum ömür boyu o böreklerden, poğaçalardan uzak kalamam . Ama miktarında dikkat edip sonrasında ya spor ya da ertesi gün /öğün yediklerimle dengelemeyi planlıyorum.

Hormonal olabilir tiroitlerine baktırdın mı ? Benim fikrim, çok aç kalmak çözüm değil inan bizler sağlıklı beslenmeyi bilmiyoruz diyetle detoksla sporla 60 kiloya düştüm ki spor yapıyordum ip atlayıp yürüyüşlerim vardı sonra bıktım diyetten psikolojim alt üst oldu (iş, kızımın ameliyatı vs vs) saldım ve 68 lere çıktım sporla verdiğim için bir çırpıda almadım bütün yaz yedim hiç dikkat etmedim. Eğer ben dengeli beslenmeyi uygulayabilseydim bu kadar almazdım.
Şimdide eğer öğle yemeğinden sonra ara öğün yapmazsam spordan sonra da olsa akşam yemeğinde gözüm dönüyor yorgunlukla brlikte yemek yeme isteğim artıyor.
Tekrar yaparsın sen canim , incecik olucaz hep birlikte 👍🏻😇 ben şimdi spora kaçar, bakalım.ne kadar yapabilicem, bugün full bacak üstüne devam edicem

Sabah
4 kaşık yulaf+ 1 muz + 2 yumurtadan omlet, 1tk kadar kakao

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
5kaşık sebzeli lahana yemeği
3 adet kasap köfte

Spor:20 dk Leslie + 50dk pilates
Hepfitim Hepfitim
Kızlar 3 öğün değil de 2 öğün yediğim için dolu gözükebilir ama az yersem de kıtlık moduna sokabilirim kendimi çünkü 2 öğün yapıyorum ben haberiniz olsun 😇😇🤗🖤🖤
Afiyet olsun canım
Menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Sabah 10...
Bir yumurta
Az peynir
Yarım dilim ekmek

Akşam 18.00
Levrek
Salata
Bir mandalina
Cok az olmus canim
Istersen kendine liste ayarlayıp ona uy
Suanki sartlarda zorlaniyosun biliyorum ama
Önce kendine iyi bak
Bende yazayım çocuklar durmuşken
Sabah 1 yumurtA lor peyniri 1 dilim ekmek yarım domatez 1 bardak bitki çayı

Öğlen yarım kase mercimek çorbası 1 kaç küçük parça tavuk ayran 1 brdk
Gezmedeydim bugun
6 tane lahana sarması acılı ekşili bi çatal tatlı tadına baktım
Su 2.5litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Spor yarım saat bisiklet
canim tartiya yakin bulgurlu pirincli seyler cok yeme aman
Hepfitim Hepfitim kızz tonbalıklarım bittiiii indirimden dardanel tonu 3lüsünü 10tl ye almıştım 5 paket hemde bitirdm 😁😁😬

Oo senin kilolarda gitmiş benmde öle olur inşallah ya tartılmıcam cumaya kadarrr 😍

Menümü de yazimm

12.30da 3yk mercimek çorbası 5yk bezelye yemeği
19.00 tonbalıklıı kıvırcıklu havuclu salata + dolu kase tarhana çorbası

Su 1.5lt
Sabah 25dk yürüyüş
Şimdide yarın mekik çekicem
Afiyet olsun canim
Cok sık yiyemiyorum ben ton balik yaa
Canim cok cekmiyo nedense
Valla şükür gitti gitmesine de son zamanlar herşey üst üste geliyor özellikle cocuklarin saglik durumu
Direniyorum resmen
Selam kızlar
Bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Kahvaltı 09.00
2 dilim tam tahilli ekmek
Köz kapya biber

Akşam 15.00
Fırınagzi
1 dilim ekmek

Ara 18.00
1 avuç kuruyemiş

Bugün ilçeye gittim arkadaşlar inanılmaz yoruldum umarım spor yapabilirim..
Afiyet olsun canim
Firinagzi hic duymadim
Hellöö takım nabersiniz kedi geldi ehuhe ben izinden sıkıldım yav hangi tarihte dönebülürüm :KK53: :confused:
sahgull sahgull Kaptan ne zaman insafa gelirse :D
Kız sen espri yapar mıydın ehuheheue :KK53:
Ah bacım beni bana biraksalar ne cevherler var da iste
Oldugu kadar napalim :D
Teşekkür ederim canim :KK68:
Bugün spor yapiyor muyuz
Kondisyon tarzi degilse yap canım
Kondisyon türü ödem yapiyor çünkü
Günaydın kızlar dün akşam çok yoruldum yazmaya fırsat bulmadım kızçemle birlikte uyumuşuz :KK36:
Sabah 1 haşlanmış yurmuta, domates, salatalık peynir 1 bardak süt
Ara 1 sade kahve
Öğlen 3 adet köfte , 1 kase mercimek çorbası 2-3 çatal makarna, salata
Ara 1 adet mürdüm eriği, 1 küçük avuç kavurga
Akşam sardalye tavada pişridim fırın kağıdında, bol salata 1 bardak salgam sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
20 dk tempolu yürüdüm ,20 dk pilates çalıştım (karın ve sırt-omuz)
Afiyet olsun canım
dünkü menümü paylşayım
sabah
peynir zeytin
yulaflı krep
öğle bitter çikolata
akşam
karalahana kapuskası yogurt turp
Afiyet olsun canım
SELam kızlar
nasılsınız
İki gündür fena hastaydım dün gece serum falan aldım
Bugün daha iyiyim
Mescide kaçtım
Biraz uzanıcam
Menülere bakamadım patlatan yok demi
Gecmis olsun kaptanım
Bianda yogunluk bide karsiya git gel trafik vs vücut yoruldu tabi :(
Baksanıza kizlar sekillenmek dedikleri bu olsa gerek
Cok iyi canim

Afiyet olsun canım

Cok az olmus canim
Istersen kendine liste ayarlayıp ona uy
Suanki sartlarda zorlaniyosun biliyorum ama
Önce kendine iyi bak
canim tartiya yakin bulgurlu pirincli seyler cok yeme aman

Afiyet olsun canim
Cok sık yiyemiyorum ben ton balik yaa
Canim cok cekmiyo nedense
Valla şükür gitti gitmesine de son zamanlar herşey üst üste geliyor özellikle cocuklarin saglik durumu
Direniyorum resmen

Afiyet olsun canim
Firinagzi hic duymadim

sahgull sahgull Kaptan ne zaman insafa gelirse :KK70:

Ah bacım beni bana biraksalar ne cevherler var da iste
Oldugu kadar napalim :KK70:

Kondisyon tarzi degilse yap canım
Kondisyon türü ödem yapiyor çünkü

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Gecmis olsun kaptanım
Bianda yogunluk bide karsiya git gel trafik vs vücut yoruldu tabi :KK43:

Cok iyi canim
Kondüsyon nasıl oluyor canim Leslie gibi mi pilates yaptım sekillenmek için biraz

Back