• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vallahi öldüm öldüm dirildim
Bu artilar nasil gidecek diye

Slm canim
Bezelye pisiriyorum aksam icin
Sen napiyosun
Nasil gidiyor diyetisyen listen
diyet cok şükür iyi gidiyor,diyetisyene henüz gidemedim.bu ara araba kullanmaya başladım ilk fırsatta gideceğim.reglde oldum ,2 hafta gecikmeyle benim önce bi kan baktırmam lazım sonra gideceğim.aslında benim endokrine gitmem lazım ama burda yabancıyım.

diyet cok şükür iyi gidiyor,diyetisyene henüz gidemedim.bu ara araba kullanmaya başladım ilk fırsatta gideceğim.reglde oldum ,2 hafta gecikmeyle benim önce bi kan baktırmam lazım sonra gideceğim.aslında benim endokrine gitmem lazım ama burda yabancıyım.
Canim diyetisyen bisürü test istiyor zaten
Direk biriyle gorus bence
Hatta biri gunler sonra geliyordu sonucu
Kızlar spordayim yanıyorummmm:KK70:
Yaniyosun fuat abi :D

O zaman senle ikimiz birbirimizi takıp edelim pilates konusunda :) hem motive oluruz

Süper olur canım ikimizede iyi gelir. Bu akşam evdeyim sporum yok ama 20 dk tırmanarak yürüyeceğim . Evim yukarda kalıyor , otobüse binmiyorum yürümek için dolmusa biniyorum :KK76:

Süper olur canım ikimizede iyi gelir. Bu akşam evdeyim sporum yok ama 20 dk tırmanarak yürüyeceğim . Evim yukarda kalıyor , otobüse binmiyorum yürümek için dolmusa biniyorum :KK76:
Tamam canım ben bugünlük sporu yaptım yarın da haberlesiriz artık her gün yaşasın incelmek :halay::KK76:
Süpersin devam canım, 1 ay sonra o hareketler basit gelecek senin için.
Aynen canım o zamanda zorlara geçeriz

Sabah
4 kaşık yulaf+ 1 muz + 2 yumurtadan omlet, 1tk kadar kakao

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
5kaşık sebzeli lahana yemeği
3 adet kasap köfte

Spor:20 dk Leslie + 50dk pilates
Hepfitim Hepfitim
Kızlar 3 öğün değil de 2 öğün yediğim için dolu gözükebilir ama az yersem de kıtlık moduna sokabilirim kendimi çünkü 2 öğün yapıyorum ben haberiniz olsun 😇😇🤗❤️🖤🖤

Bende yazayım çocuklar durmuşken
Sabah 1 yumurtA lor peyniri 1 dilim ekmek yarım domatez 1 bardak bitki çayı

Öğlen yarım kase mercimek çorbası 1 kaç küçük parça tavuk ayran 1 brdk
Gezmedeydim bugun
6 tane lahana sarması acılı ekşili bi çatal tatlı tadına baktım
Su 2.5litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Spor yarım saat bisiklet

Hepfitim Hepfitim kızz tonbalıklarım bittiiii indirimden dardanel tonu 3lüsünü 10tl ye almıştım 5 paket hemde bitirdm 😁😁😬

Oo senin kilolarda gitmiş benmde öle olur inşallah ya tartılmıcam cumaya kadarrr 😍

Menümü de yazimm

12.30da 3yk mercimek çorbası 5yk bezelye yemeği
19.00 tonbalıklıı kıvırcıklu havuclu salata + dolu kase tarhana çorbası

Su 1.5lt
Sabah 25dk yürüyüş
Şimdide yarın mekik çekicem

Back