• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sismaniye Sismaniye canim Lusi Lusi gelene kadar bizim sporlari kim hesaplayacak
Kirk yilda bi spor yaptım ya illa saydırıcam :KK70:
Ha bu arada ogle aramda yürüyüş yapmistim 4000 adim hiç yoktan iyidir
Boş bi vakit bulursam excell tablo yapiim ben hesaplaması kolay olur tık tık kendiliğinden puanlar takıma hediyem olsun ehuheh Sismaniye Sismaniye gerçi bu işlerin piri sensin tabü :KK53:

Boş bi vakit bulursam excell tablo yapiim ben hesaplaması kolay olur tık tık kendiliğinden puanlar takıma hediyem olsun ehuheh Sismaniye Sismaniye gerçi bu işlerin piri sensin tabü :KK53:
ayda 1 hesap yapmakla hergun etiket kovalamak bir mi bacim.
sen nasilsa listede degilsin yukun hafiflemistir biraz hadi ativer sevabina. daha bi jilyanimi yazmadin

Tebrik ederim baya iyi vermişsin.
Kaç mil yapıyorsun
Suan yapmiyorum ama
Hep 3 mile yaptim
Bugün menü
Sabah 8 30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 dilim peynir,7 zeytin,1 omlet ,1 kaşık tahin pekmez

Ara
1 züber

Akşam 16 30
1 kase mercimek çorbası,1 tabak kapuska,1 kase yoğurt
2ltsu
Fena degil canim
Sadece zeytin sayısını 5 yapsan iyi olur
Iyi akşamlar kızlar

Bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim m

Kahvaltı 09.00
2 dilim ekmek
Küçük boy haşlanmış baharatlı patates
Ogle 13.00
10 kadar badem
Yeşil çay
Akşam 18.00
Domates biber kavurma
Köz biber
2 dilim ekmek

Sonrasinda 1 kupa sütlü kahve
Şimdi de yeşil çay içiyorum

Jillian yaptım Sismaniye Sismaniye anacim ne kadar reklam veriyormus reklamdan spor yapamadım
Su 2 lt
Afiyet olsun canim
Ekmek ve patates arasinda tercih yap
Ikisi ayni öğünde olmasın

menum
sabah
2 yumurta haslanmis
1 wasa az b peynir 1 domates 4 yesil zeytin sutlu kahve

ogle
yarim dilim ekmek 2 dlm sucuk 1 ince dlm kasar
sutlu kahve

ara :(
2 tane yulafkepekli hindistan cevizli kurabiye
sutlu kahve

aksam
2 tane baget

cay yarim kurabiye (cocuklar yapalim diye tutturdu bi de lezzetli olmus namissiz heba etti menumu)

spor jillian 10.gun
su 2 lt

Günaydm kızlarr dün menümü yazamadan uyuyakalmışım 😬

12.30
3kaşık ezogelin çorbası
Havuç mor lahana göbek salata

19.00
Tom balıklı beyaz lahana salatası

Bu arada dün hastalandım umarım + lar o yüzdendir vücutta şişkinlik falam vardır umarımmm 😁

Herkese günaydın dün çok yoruldum menüyü de yazamadım
Sabah iki yumurtA kkpeynir domatez salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 yeşil elma yer fıstığı
Akşam tavuk salata
1brd bitki çayı
Su 2.5 litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim spor yok ama hic oturmadım full ayakta

menum
sabah
2 yumurta haslanmis
1 wasa az b peynir 1 domates 4 yesil zeytin sutlu kahve

ogle
yarim dilim ekmek 2 dlm sucuk 1 ince dlm kasar
sutlu kahve

ara :KK43:
2 tane yulafkepekli hindistan cevizli kurabiye
sutlu kahve

aksam
2 tane baget

cay yarim kurabiye (cocuklar yapalim diye tutturdu bi de lezzetli olmus namissiz heba etti menumu)

spor jillian 10.gun
su 2 lt
Afiyet olsun yarım kurabiyeden bisey olmaz inşallah
Bende dün bir sürü pasta yaptım ama sadece kokladim😂

Günaydınnn kızlar dün neler yedim
Sabah 1 yumruta bir dilim ekmek peynir domates salatalık
Ara 1 sade kahve
Öğlen 1 kepçe tarhana çorbası, barbunya yemeği suyunu yemedim ,5-6 adet mantı
Ara yarım armut yarım mandalina 2 adet kuru kayısı
Akşam 1 tabak nohut yemeği, 2 adet lahana sarması 3 litre su
1 saat pilates 20 dk tempolu yürüyüş yokuş çıktım, 10 dk eliptik bisiklet sahgull sahgull

Valla ben de sporsuz olmaz bu iş deyip başladım ve açıkçası spor sonrası insanlar hep derdi kendimi.muthis hissediyorum diye inanmazdım ama gerçekten öyleymiş şimdilik tıkanıyorum ağır geliyo diye 20dk.leslie yapıyorum sonradan artırcam inşallah spor yapın kızlar :KK70:

Bana da çok iyi geldi 2. haftam pilateste işten 17:30 da çıkıyorum koşturarak 18:30 daki spora yetişmeye çalışıyorum, h.sonları legmagic çalışıyorum mutluyum ama :KK28:

Bana da çok iyi geldi 2. haftam pilateste işten 17:30 da çıkıyorum koşturarak 18:30 daki spora yetişmeye çalışıyorum, h.sonları legmagic çalışıyorum mutluyum ama :KK28:
Haftada kaç gün ve kac saat yapıyorsun. Mesela ben haftada 3 gün 20dk Leslie ve arkasına 30dk pilates yapsam incelir miyim?

Herkese günaydın :KK68: bu sabah 2 yumurta 1 muz ve yulaftan pankek yaptım Spor günüm diye akşama Leslie ve pilates yapicam 😀😀

Sabah yumurtasız kahvaltıyı düşünemiyorum :kk77: Evli misiniz bekar mı ?leslie ve pilates aynı günde zaman ayırmak benim için zor :KK23:Evliyim 1 kızım var :KK36:

Back