Boş bi vakit bulursam excell tablo yapiim ben hesaplaması kolay olur tık tık kendiliğinden puanlar takıma hediyem olsun ehuheh
ayda 1 hesap yapmakla hergun etiket kovalamak bir mi bacim.Boş bi vakit bulursam excell tablo yapiim ben hesaplaması kolay olur tık tık kendiliğinden puanlar takıma hediyem olsun ehuhehSismaniye gerçi bu işlerin piri sensin tabü
Suan yapmiyorum amaTebrik ederim baya iyi vermişsin.
Kaç mil yapıyorsun
Fena degil canimBugün menü
Sabah 8 30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 dilim peynir,7 zeytin,1 omlet ,1 kaşık tahin pekmez
Ara
1 züber
Akşam 16 30
1 kase mercimek çorbası,1 tabak kapuska,1 kase yoğurt
2ltsu
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar
Bugün ki menümsahgull Hepfitim m
Kahvaltı 09.00
2 dilim ekmek
Küçük boy haşlanmış baharatlı patates
Ogle 13.00
10 kadar badem
Yeşil çay
Akşam 18.00
Domates biber kavurma
Köz biber
2 dilim ekmek
Sonrasinda 1 kupa sütlü kahve
Şimdi de yeşil çay içiyorum
Jillian yaptımSismaniye anacim ne kadar reklam veriyormus reklamdan spor yapamadım
Su 2 lt
Afiyet olsun yarım kurabiyeden bisey olmaz inşallahmenum
sabah
2 yumurta haslanmis
1 wasa az b peynir 1 domates 4 yesil zeytin sutlu kahve
ogle
yarim dilim ekmek 2 dlm sucuk 1 ince dlm kasar
sutlu kahve
ara
2 tane yulafkepekli hindistan cevizli kurabiye
sutlu kahve
aksam
2 tane baget
cay yarim kurabiye (cocuklar yapalim diye tutturdu bi de lezzetli olmus namissiz heba etti menumu)
spor jillian 10.gun
su 2 lt
Allah kolaylık versin çocukların derdi hic bitmiyoAman dostlar bugun ben menu yazmiyim çünkü menu diye bisey yok
Oglan dis cikariyor psikolojik çökertti beni
günaydın hoşgeldinHerkese günaydınbu sabah 2 yumurta 1 muz ve yulaftan pankek yaptım Spor günüm diye akşama Leslie ve pilates yapicam
Hoşbuldumgünaydın hoşgeldin
çok geçmiş olsunAman dostlar bugun ben menu yazmiyim çünkü menu diye bisey yok
Oglan dis cikariyor psikolojik çökertti beni
Valla ben de sporsuz olmaz bu iş deyip başladım ve açıkçası spor sonrası insanlar hep derdi kendimi.muthis hissediyorum diye inanmazdım ama gerçekten öyleymiş şimdilik tıkanıyorum ağır geliyo diye 20dk.leslie yapıyorum sonradan artırcam inşallah spor yapın kızlar
ne güzel kilo vermişsin bravoKesinlikle oyle
Yeni doğum yaptigim siralar sag olsun kv cok yardimciydi ve ben leslie yapıyodum
109 la basladim takima suan 81 deyim ama sarkmam yok denecek kadar az leslie sayesinde
Spor şart
Haftada kaç gün ve kac saat yapıyorsun. Mesela ben haftada 3 gün 20dk Leslie ve arkasına 30dk pilates yapsam incelir miyim?Bana da çok iyi geldi 2. haftam pilateste işten 17:30 da çıkıyorum koşturarak 18:30 daki spora yetişmeye çalışıyorum, h.sonları legmagic çalışıyorum mutluyum ama
Herkese günaydınbu sabah 2 yumurta 1 muz ve yulaftan pankek yaptım Spor günüm diye akşama Leslie ve pilates yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?