- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.462
- 348
ilk video 10 gun suruyor canim.İlk video kaç gün sürdü yani canım ikinci video ne kadar sürecek?
10x10x10 seklinde 1 ayda 3 video var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk video 10 gun suruyor canim.İlk video kaç gün sürdü yani canım ikinci video ne kadar sürecek?
Yine benden azmis bacimgunaydin kizlar
+500 gr ama wc yok. yemegi gec yedim kalkinca da su ictim![]()
ilk video 10 gun suruyor canim.
10x10x10 seklinde 1 ayda 3 video var
dene canim ilk bi kac gun zor oluyor ama sonra alisiyorsunBen de bi deneyim bakalım bugün![]()
napcaz bogazimizi tutup popomuzu kaldiricazKizlar valla gurup olarak cok kötüyüz kimse eksi degil biseyler yapmamiz sart ama ne![]()
napcaz bogazimizi tutup popomuzu kaldiricaz
bu arada
bu cuma 4 haftalik bilancoyu hazir edecegim. %2 alti olanlar sari karti yiycek.
belki motive olur
en cok da bana![]()
Harbiden bi yap bakem yavnapcaz bogazimizi tutup popomuzu kaldiricaz
bu arada
bu cuma 4 haftalik bilancoyu hazir edecegim. %2 alti olanlar sari karti yiycek.
belki motive olur
en cok da bana![]()
oh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum
Cuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiiihafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum
![]()
sagol canim. 20 dk spor 2 3 dk esneme flnTebrik ediyorum seni. İlk video kaç dklık canım ?
simdi olmamiz gereken kilolari ekliycemHarbiden bi yap bakem yav
Mrb canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ediyorum der misin kaptanımızMerhaba aranıza katılabilir miyim![]()
Yarismadim canım 14.takima yazmıştım devam etmedim oraya yazmadım daha sonra 12. Takıma yazdım Anka başka takıma gidersen daha iyi olur canım çok uyem var dedj bende buraya gelmeye karar verdim ama kurallariniz çok katı gibiMrb canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ediyorum der misin kaptanımızsahgull Etiketleyerek
Bir de baska takimda yarismis miydin hic
Bu ne demek oluyor illa iznimi burnundan getireceksin zalım şişmanEvet arkadaslar cuma gunu olmaniz gereken en yuksek kilolar asagidaki tabloda belirtildi.
Canim cocuklarim
ervanazlim
murya07
Hepfitim
sahgull
pretty_rose @olvidos
Lusi
Luteb03
Benim de bahtima 666 dustu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 2546981
Canim aslında kendimiz icin gerekli o kurallarYarismadim canım 14.takima yazmıştım devam etmedim oraya yazmadım daha sonra 12. Takıma yazdım Anka başka takıma gidersen daha iyi olur canım çok uyem var dedj bende buraya gelmeye karar verdim ama kurallariniz çok katı gibi![]()