• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

napcaz bogazimizi tutup popomuzu kaldiricaz :KK70:
bu arada
bu cuma 4 haftalik bilancoyu hazir edecegim. %2 alti olanlar sari karti yiycek.
belki motive olur
en cok da bana :deli:

eneeemm 59.5 olmam lazımmm...
Bilimum yeşil çay, ödem çayları, meta hızlandırıcılar loadinggg..

Merhabalar kızlar işler o kadar yoğun ki saçımı kaşımaya fırsatım olmadı. Öğle arasında da kök hücre için kan örneği verdim . :KK54:Uzun zamandır isteyip de fırsat bulamamıştım.
Bende +100 gram fazla çıktım sabah 68,6 yı gördüm baskülde.

Akşam sporum var sonrasında fırsat bulursam yazacağım.

:halay:oh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim :rapci:
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum

Tebrik ediyorum seni. İlk video kaç dklık canım ?

Cuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiii 😱😱😭😭 hafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum 😭

Bol su ve hareketli olmamız lazım gün içinde canım kalıcı kilo vereceksek. Sporsuz maalesef versek bile 2 hafta sonra eskiye dönüyoruz.

Evet arkadaslar cuma gunu olmaniz gereken en yuksek kilolar asagidaki tabloda belirtildi.
Canim cocuklarim Canim cocuklarim ervanazlim ervanazlim murya07 murya07 Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull pretty_rose pretty_rose @olvidos Lusi Lusi Luteb03 Luteb03

Benim de bahtima 666 dustu
:KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62:
:cry::cry::cry::cry:
hedef.JPG

Mrb canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ediyorum der misin kaptanımız sahgull sahgull Etiketleyerek
Bir de baska takimda yarismis miydin hic
Yarismadim canım 14.takima yazmıştım devam etmedim oraya yazmadım daha sonra 12. Takıma yazdım Anka başka takıma gidersen daha iyi olur canım çok uyem var dedj bende buraya gelmeye karar verdim ama kurallariniz çok katı gibi :(

Yarismadim canım 14.takima yazmıştım devam etmedim oraya yazmadım daha sonra 12. Takıma yazdım Anka başka takıma gidersen daha iyi olur canım çok uyem var dedj bende buraya gelmeye karar verdim ama kurallariniz çok katı gibi :KK43:
Canim aslında kendimiz icin gerekli o kurallar
Disiiplinsiz olmuyor ne yazikki

Back