• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar zor bi zaman geçiriyorum bu süreçte aklım her ne kadar burada olsa da aranız da çok olamadım ve onun rahatsızlığını yaşıyorum... kaçamak yapmıyorum ama 6 gündür iğne yaptırıyorum onun etkisi sanırım sabitim hala yüzüm gözüm şiş herüfte şişirdi beni yeteri kadar nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum

Kızlar zor bi zaman geçiriyorum bu süreçte aklım her ne kadar burada olsa da aranız da çok olamadım ve onun rahatsızlığını yaşıyorum... kaçamak yapmıyorum ama 6 gündür iğne yaptırıyorum onun etkisi sanırım sabitim hala yüzüm gözüm şiş herüfte şişirdi beni yeteri kadar nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Canim sen elinden geleni yap
Gerisi olur gider
Kacamak yapmadiktan sonra illa ki vucut teslim olacak

suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ? Şuan 65.5 kiloyum hedefim 57kilo olmak
2) yaş boy ? Yaş 20 boy 170
3) neden kilo aldınız ? Çok fazla abur cubur ve gece yenilen hamur işi yemekleri, kontrolsüz sağlıksız gıda yemek ve nerdeyse her gün yemek yerine abur cubur yemek
4) spor yapıyormusunuz? Evet yapıyorum ama yeni başladım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ? Diyet yöntemi değil de kendime göre ayarladigim bir düzen var 2 öğün eğer çok acıkırsam 2 ana 1 ara beslenme stili
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? 14.takimda ama listeye girmedim
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
evli değilim öğrenciyim hemde çalışıyorum orduluyum şuan okuyorum bir sene Ankara'da oturdum şuan okul değişikliği olduğu için farklı şehire geldim düzen değişikliği vs derken baya kilo aldım

Her gün Spor konusunda 15dk pilates de dahil mi eğer öyleyse geleyim
Canim sporsuz zor veriliyor
Suan spora cok katılım var desem yalan olur ama yapan arkadaslar süper sonuc aliyor
Spor sart degil ama olursa tadindan yenmez
Sadece bu konuda takildiysan takilma yani gel basla
Ve son olarak evet plates de spora dahil

Bol su ve hareketli olmamız lazım gün içinde canım kalıcı kilo vereceksek. Sporsuz maalesef versek bile 2 hafta sonra eskiye dönüyoruz.

İşyerinde hareketliyim canım yaa spor derken hergün 25dk yürüyüş var arada evde yapıyorum işte okadar. Eskiye dönmek değil canım benmki pazar günü aşırı yedim inşallah veririm onları da cumaya kadar yaa

suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ? Şuan 65.5 kiloyum hedefim 57kilo olmak
3) neden kilo aldınız ? Çok fazla abur cubur ve gece yenilen hamur işi yemekleri, kontrolsüz sağlıksız gıda yemek ve nerdeyse her gün yemek yerine abur cubur yemek
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ? Diyet yöntemi değil de kendime göre ayarladigim bir düzen var 2 öğün eğer çok acıkırsam 2 ana 1 ara beslenme stili
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? 14.takimda ama listeye girmedim
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
evli değilim öğrenciyim hemde çalışıyorum orduluyum şuan okuyorum bir sene Ankara'da oturdum şuan okul değişikliği olduğu için farklı şehire geldim düzen değişikliği vs derken baya kilo aldım
Canim bu sorunlar takimla asilabilecek seyler
Bir de gencecik kızsın durdugun hata

@L i l y hoşgeldiiin 😊😊 umarım bizimle beraber hedefine ulaşırsınnn ben betül bu arada şimdiden memnun oldum canım 😬

Canim bu sorunlar takimla asilabilecek seyler
Bir de gencecik kızsın durdugun hata
İnsallah vericem Leslie yapmaya başladım ama şimdilik 20dk yapıyorum Leslie arkasına da 25dk pilates yapıyorum bunu haftada 3 yapıyorum , geri kalan günler de 15dk pilates ve 150 ip atlama yapıyorum . İnşallah hedeflediğim kiloya yılbaşında ulaşmış olurum Spor takibi yapılıyor mu takımda

@L i l y hoşgeldiiin 😊😊 umarım bizimle beraber hedefine ulaşırsınnn ben betül bu arada şimdiden memnun oldum canım 😬
Hoşbuldum canım çok memnun oldum ,inşallah ulaşırım çok hareketli motiveli bir grupsunuz kilo vermezsem benim ayıbim olur :D

İnsallah vericem Leslie yapmaya başladım ama şimdilik 20dk yapıyorum Leslie arkasına da 25dk pilates yapıyorum bunu haftada 3 yapıyorum , geri kalan günler de 15dk pilates ve 150 ip atlama yapıyorum . İnşallah hedeflediğim kiloya yılbaşında ulaşmış olurum Spor takibi yapılıyor mu takımda
Lusi Lusi Yapiyodu da
Bizim miskinligimizden bıktı
Havlu atti garibim 😂😂

Lusi Lusi Yapiyodu da
Bizim miskinligimizden bıktı
Havlu atti garibim 😂😂
Valla ben de sporsuz olmaz bu iş deyip başladım ve açıkçası spor sonrası insanlar hep derdi kendimi.muthis hissediyorum diye inanmazdım ama gerçekten öyleymiş şimdilik tıkanıyorum ağır geliyo diye 20dk.leslie yapıyorum sonradan artırcam inşallah spor yapın kızlar :D

Valla ben de sporsuz olmaz bu iş deyip başladım ve açıkçası spor sonrası insanlar hep derdi kendimi.muthis hissediyorum diye inanmazdım ama gerçekten öyleymiş şimdilik tıkanıyorum ağır geliyo diye 20dk.leslie yapıyorum sonradan artırcam inşallah spor yapın kızlar :KK70:
Kesinlikle oyle
Yeni doğum yaptigim siralar sag olsun kv cok yardimciydi ve ben leslie yapıyodum
109 la basladim takima suan 81 deyim ama sarkmam yok denecek kadar az leslie sayesinde
Spor şart

Iyi akşamlar kızlar

Bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim m

Kahvaltı 09.00
2 dilim ekmek
Küçük boy haşlanmış baharatlı patates
Ogle 13.00
10 kadar badem
Yeşil çay
Akşam 18.00
Domates biber kavurma
Köz biber
2 dilim ekmek

Sonrasinda 1 kupa sütlü kahve
Şimdi de yeşil çay içiyorum

Jillian yaptım Sismaniye Sismaniye anacim ne kadar reklam veriyormus reklamdan spor yapamadım
Su 2 lt

Iyi akşamlar kızlar

Bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim m

Kahvaltı 09.00
2 dilim ekmek
Küçük boy haşlanmış baharatlı patates
Ogle 13.00
10 kadar badem
Yeşil çay
Akşam 18.00
Domates biber kavurma
Köz biber
2 dilim ekmek

Sonrasinda 1 kupa sütlü kahve
Şimdi de yeşil çay içiyorum

Jillian yaptım Sismaniye Sismaniye anacim ne kadar reklam veriyormus reklamdan spor yapamadım
Su 2 lt
canim ben indirip de yapiyorum oyle reklamla olmaz ara vermemek lazim :D

Back