Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sene de bir daha yaptırmak gerekiyor zaten canım o yüzden aldı test bi iğne yaptı yumurtalıklarım fena halde ultrason da gördüm özellikle sağ taraf ileri derece de pcos lu bir iğne verdi hormon yüklü sanırım umarım tartıyı etkilemez beni şişirir bu ilaçlar ya onlar yüzünden bu kadar kilo almadım mı zaten

2 yıldır kilo vercem diye her sanah karar alıyordum ama bu sefer öyle bi motiveyim ki anlatamam oğlum akşam üzüm yedi gece 9 gibi toplarken yere bi tane düşmüş farketmeden ağzıma atıyordum ki durdum ve atmadım alkışlıyorum kendimi

iste o cocuklardan artanlari kaloriden saymiyoruz halbuki bayagi bi etkiliyor.
tebrik ederim seni de

sinema bileti aldim 7. kogustaki mucize ye
7 sene sonra falan ilk kez cocuksuz sinemaya gidecegiz animasyon harici bir film izleyecegiz.
insallah misir almadan durabilirim

O filmi izlemeyi bende istiyorum ama ağlayıp çıkarım artık. En son iftarlık gazoz a gitmiştim çok ağladım sonra komediye gitmeye karar verdim

Günaydın arkadaslar;

Çocukların ve benim sağlık sorunlarımız nedeniyle giremiyorum
Diskalifiye olmamak için de yarışmadan çekilme kararı aldım sanirim 6 ay sonra girebiliyorum tekrar takıma yanlış bilmiyorsam..
Yarışmaya dahil olamasam da sayfanıza yazmak isterim.. sizleri takip etmek güzel..

Sorunsuz minnoş günler yaşayan bir kişi yok takımda
Oğlan da kız da iki haftadır salya sümük iyileşemediler oğlanın cuma genizeti ameliyatı var anamgiller zaten yeni boşandılar her gün Hır gür o onu yaptı bu bunu dedi muhabbeti psikolojik gerilimler diyetimdeki dalgalanmar coşmalar uçmalar yere çakılmalar

Allah kolaylık versin canım çocukların hemen toparlarlar inşallah

uffff sabit olmusum tartida. nedir bu cilem yaw.
Sporun da etkisi olabilir canim
Persembe yapma istersen
Sac böreği özellikle afiyet olsun canım Çocuklar nasıl oldu ?
Bi parca iyiyiz canim cok şükür
Yalniz oglana degisik bi huysuzluk geldi herseye agliyor
Zuper afiyetler olsun
Harika canim afiyetolsun
yapacağına bende inanıyorum aramızda kalsın çok tırsıyorum kaptandan:))))
Yapaaaaar yapaaarr
ben saat 16 da kısır yedim diye üzülüyodum senin böreği görünce içim rahatladı
Kiz niye oyle den de askolsun
Tedavi esnasindaki gibi olmaz kuzum ya
1 igne o kadar etkileyemez

Canim hepimiz ayni durumdayiz
Neden pes ettin hemen
Afiyet olsun canim nescafe mi o
Süt tozu var gibi rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…