yapacağına bende inanıyorum aramızda kalsın çok tırsıyorum kaptandan:))))Evet yaaa
Cuma ya kadar eksi gormeliyim kaptan vuracak
Hatta baska bisiycik dedi asarim keserim falan yapar yeminlen
Sabah bi tartiliyim bakem akibetime
ben saat 16 da kısır yedim diye üzülüyodum senin böreği görünce içim rahatladıMenüm @sahgull
Kahvalti(12:30)
Kiymali yumurta
2 zeytin
2 dilim tb ekmegi
Biraz peynir
Cay
Aksam(19:00)
1 peynirli sac böreği
Cay
Su 1.5 litre
Sene de bir daha yaptırmak gerekiyor zaten canım o yüzden aldı test bi iğne yaptı yumurtalıklarım fena haldeAfiyet olsun canım
Stres esittir kilo diyosun
Mantıklı
Super valla
Cok iyi yapiyosun
Leslie karin bacak basen ve popoya etki ediyor canim
Dene istersen
Afiyet olsun canım
Sen gelirdin bi okuyup üflerdin sifa bulurduk bacim
Gel de oku sık sık
Abartili kacamagin yok canim ama tabi alistirmamak gerek vücudu
Afiyet olsun canım
Ayyy biliriiiimmm bilirim
Allah yardimcin olsun canım
Valla yalakalik degil
Kaptan olmak vallahi sanat
Ben de yaptim biliyorum
O yuzden yoğun ve gelmekte zorlaniyor diye hemen karalayamam
5 dk görünmesi bile yeter günlük
Aclik en bi sevdigim
Kiz manav mi acacan midene
Benim kiymali yumurtalarim senin meyvalarin bir bitmedi
Gecmis olsun canım ya
Neden istedi ki o testi
Önlem amaçli mi
2 yıldır kilo vercem diye her sanah karar alıyordum ama bu sefer öyle bi motiveyim ki anlatamam oğlum akşam üzüm yedi gece 9 gibi toplarken yere bi tane düşmüş farketmeden ağzıma atıyordum ki durdum ve atmadım alkışlıyorum kendimiarkadaslar dostani bi hatirlatma yapmak istiyorum takimdasiniz olarak. katilim derken beklenen sabahtan aksama burada yazismaniz degil. asgari 5 mesajdir. ne kadar yogun olsak da bu kurali girdigimizde kabul ettik. 1 menu 1 fotograf 3 de menu yorumu yapilsa 5 msj eder zaten. haa donemsel yogunluklar hastaliklar fln ayri ama gundelik hayat yogunlugunu mazeret gostereceksek takimin kurallarini okumadan kabul etmisiz demektir.
burada kimse diyetisyen degil. haa kimimiz daha tecrubeli ama bu 1 diyet herkese ayni etkiyi saglayacak demek degil.
burada olmamizin amaci birbirimize destek olmak. takim bilincinde olmak. arti geldigimizde arkadaslarimizin emegini de heba ettigimiz sorumluluguna sahip olup otokontrolumuzu saglamak.
en azindan benim icin oyle.
takimdan sikayet edilmesi veya karsilikli atismalar benim moralimi cok bozuyor.
elele verelim, motive olalim incelelim
yeter artik bu sismanlik.
takimimiz basarili bi takim masallah nota almadan ilerliyoruz haftalarca.
kaptanimiz cok guzel bi ornek onumuzde bizimle beraber diyetine sahip cikan bi kaptan
bunlarin kiymetini bilelim
allah kimseyi vatansiz ve takimsiz birakmasin
iste o cocuklardan artanlari kaloriden saymiyoruz halbuki bayagi bi etkiliyor.2 yıldır kilo vercem diye her sanah karar alıyordum ama bu sefer öyle bi motiveyim ki anlatamam oğlum akşam üzüm yedi gece 9 gibi toplarken yere bi tane düşmüş farketmeden ağzıma atıyordum ki durdum ve atmadım alkışlıyorum kendimi
Vat is dı başka spor bacımvalla artik dur deme zamani geldi.
72 kiloya ciktim.
son zamanlarda da kilo verdigim halde hantal hissediyordum simdi spor yapmak beyin olarak iyi geldi.
biraz daha alisayim baska sporlar da yapacagim.
kafama gore herseyi kattim katistirdim. insallah icebilirimEki Görüntüle 2545489
Helal olsun valla gece gece spor süpersin
sende bir star ışığı goruyorum
kardio olacak daha karar vermedimVat is dı başka spor bacım
nane dereotu sapi cesitli tane baharatlar yesil cay limonTere mi la o
sinema bileti aldim 7. kogustaki mucize ye
7 sene sonra falan ilk kez cocuksuz sinemaya gidecegiz animasyon harici bir film izleyecegiz.
insallah misir almadan durabilirim
iftarlik gazoz u izlemek istiyorum ben deO filmi izlemeyi bende istiyorum ama ağlayıp çıkarım artık. En son iftarlık gazoz a gitmiştim çok ağladım sonra komediye gitmeye karar verdim
Ne yapam bcm mecbur vücudumdaki yağlara savaş açtımSen de iyisin bacım maaşallah yarım saat bisiklet başında iyi duruyon
Yapıyorum aslında spor listesi yapan olmayınca yazmıyom artık bezdümNe yapam bcm mecbur vücudumdaki yağlara savaş açtım
Bu arada sen niye spor yapmiyon
Türk kayfesi mi oEki Görüntüle 2545532 ise bi mola
Sorunsuz minnoş günler yaşayan bir kişi yok takımdaGünaydın arkadaslar;
Çocukların ve benim sağlık sorunlarımız nedeniyle giremiyorum
Diskalifiye olmamak için de yarışmadan çekilme kararı aldım sanirim 6 ay sonra girebiliyorum tekrar takıma yanlış bilmiyorsam..
Yarışmaya dahil olamasam da sayfanıza yazmak isterim.. sizleri takip etmek güzel..
Sporun da etkisi olabilir canimuffff sabit olmusum tartida. nedir bu cilem yaw.
Bi parca iyiyiz canim cok şükürSac böreği özellikle afiyet olsun canımÇocuklar nasıl oldu ?
Zuper afiyetler olsun
Harika canim afiyetolsungünaydın dünkü menüm
sabah:
az tereyağda omlet
1 dilim peynir 3 zeytin domates
1 lokma ekmek
öğle:
1 kase yoğurt içine 5 fındık 2 kaşık nar 2 kaşık yulaf zencefil zerdeçal tarçın karıştır yedim
akşam:
okulda eve gidince annem poğaça kısır yapmış poğaçayı elimin tersiyle ittim
1 kase kısır bol domates eşliğinde
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
@sahgull
Yapaaaaar yapaaarryapacağına bende inanıyorum aramızda kalsın çok tırsıyorum kaptandan:))))
Kiz niye oyle den de askolsunben saat 16 da kısır yedim diye üzülüyodum senin böreği görünce içim rahatladı
Tedavi esnasindaki gibi olmaz kuzum yaSene de bir daha yaptırmak gerekiyor zaten canım o yüzden aldı test bi iğne yaptı yumurtalıklarım fena haldeultrason da gördüm özellikle sağ taraf ileri derece de pcos lu bir iğne verdi hormon yüklü sanırım umarım tartıyı etkilemez beni şişirir bu ilaçlar ya onlar yüzünden bu kadar kilo almadım mı zaten
Canim hepimiz ayni durumdayizGünaydın arkadaslar;
Çocukların ve benim sağlık sorunlarımız nedeniyle giremiyorum
Diskalifiye olmamak için de yarışmadan çekilme kararı aldım sanirim 6 ay sonra girebiliyorum tekrar takıma yanlış bilmiyorsam..
Yarışmaya dahil olamasam da sayfanıza yazmak isterim.. sizleri takip etmek güzel..
Afiyet olsun canim nescafe mi oEki Görüntüle 2545532 ise bi mola
Hayır cnm dibek kahvesiTürk kayfesi mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?