Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım

Stres esittir kilo diyosun
Mantıklı 😁

Super valla
Cok iyi yapiyosun

Leslie karin bacak basen ve popoya etki ediyor canim
Dene istersen

Afiyet olsun canım

Sen gelirdin bi okuyup üflerdin sifa bulurduk bacim
Gel de oku sık sık :KK70:
Abartili kacamagin yok canim ama tabi alistirmamak gerek vücudu

Afiyet olsun canım

Ayyy biliriiiimmm bilirim
Allah yardimcin olsun canım

Valla yalakalik degil
Kaptan olmak vallahi sanat
Ben de yaptim biliyorum
O yuzden yoğun ve gelmekte zorlaniyor diye hemen karalayamam
5 dk görünmesi bile yeter günlük

Aclik en bi sevdigim :KK70:

Kiz manav mi acacan midene
Benim kiymali yumurtalarim senin meyvalarin bir bitmedi :KK70:

Gecmis olsun canım ya
Neden istedi ki o testi
Önlem amaçli mi
Sene de bir daha yaptırmak gerekiyor zaten canım o yüzden aldı test bi iğne yaptı yumurtalıklarım fena halde 🤧 ultrason da gördüm özellikle sağ taraf ileri derece de pcos lu bir iğne verdi hormon yüklü sanırım umarım tartıyı etkilemez beni şişirir bu ilaçlar ya onlar yüzünden bu kadar kilo almadım mı zaten 😞

arkadaslar dostani bi hatirlatma yapmak istiyorum takimdasiniz olarak. katilim derken beklenen sabahtan aksama burada yazismaniz degil. asgari 5 mesajdir. ne kadar yogun olsak da bu kurali girdigimizde kabul ettik. 1 menu 1 fotograf 3 de menu yorumu yapilsa 5 msj eder zaten. haa donemsel yogunluklar hastaliklar fln ayri ama gundelik hayat yogunlugunu mazeret gostereceksek takimin kurallarini okumadan kabul etmisiz demektir.
burada kimse diyetisyen degil. haa kimimiz daha tecrubeli ama bu 1 diyet herkese ayni etkiyi saglayacak demek degil.
burada olmamizin amaci birbirimize destek olmak. takim bilincinde olmak. arti geldigimizde arkadaslarimizin emegini de heba ettigimiz sorumluluguna sahip olup otokontrolumuzu saglamak.
en azindan benim icin oyle.
takimdan sikayet edilmesi veya karsilikli atismalar benim moralimi cok bozuyor.
elele verelim, motive olalim incelelim
yeter artik bu sismanlik.
takimimiz basarili bi takim masallah nota almadan ilerliyoruz haftalarca.
kaptanimiz cok guzel bi ornek onumuzde bizimle beraber diyetine sahip cikan bi kaptan
bunlarin kiymetini bilelim
allah kimseyi vatansiz ve takimsiz birakmasin :KK70: :KK70:
2 yıldır kilo vercem diye her sanah karar alıyordum ama bu sefer öyle bi motiveyim ki anlatamam oğlum akşam üzüm yedi gece 9 gibi toplarken yere bi tane düşmüş farketmeden ağzıma atıyordum ki durdum ve atmadım alkışlıyorum kendimi

2 yıldır kilo vercem diye her sanah karar alıyordum ama bu sefer öyle bi motiveyim ki anlatamam oğlum akşam üzüm yedi gece 9 gibi toplarken yere bi tane düşmüş farketmeden ağzıma atıyordum ki durdum ve atmadım alkışlıyorum kendimi
iste o cocuklardan artanlari kaloriden saymiyoruz halbuki bayagi bi etkiliyor.
tebrik ederim seni de :KK9:

sinema bileti aldim 7. kogustaki mucize ye
7 sene sonra falan ilk kez cocuksuz sinemaya gidecegiz animasyon harici bir film izleyecegiz.
insallah misir almadan durabilirim :KK53:

O filmi izlemeyi bende istiyorum ama ağlayıp çıkarım artık. En son iftarlık gazoz a gitmiştim çok ağladım sonra komediye gitmeye karar verdim

Günaydın arkadaslar;

Çocukların ve benim sağlık sorunlarımız nedeniyle giremiyorum
Diskalifiye olmamak için de yarışmadan çekilme kararı aldım sanirim 6 ay sonra girebiliyorum tekrar takıma yanlış bilmiyorsam..
Yarışmaya dahil olamasam da sayfanıza yazmak isterim.. sizleri takip etmek güzel..

1571220789642554815822.jpg
ise bi mola

Günaydın arkadaslar;

Diskalifiye olmamak için de yarışmadan çekilme kararı aldım sanirim 6 ay sonra girebiliyorum tekrar takıma yanlış bilmiyorsam..
Yarışmaya dahil olamasam da sayfanıza yazmak isterim.. sizleri takip etmek güzel..
Sorunsuz minnoş günler yaşayan bir kişi yok takımda :KK53:
Oğlan da kız da iki haftadır salya sümük iyileşemediler oğlanın cuma genizeti ameliyatı var anamgiller zaten yeni boşandılar her gün Hır gür o onu yaptı bu bunu dedi muhabbeti psikolojik gerilimler diyetimdeki dalgalanmar coşmalar uçmalar yere çakılmalar :KK53:

Allah kolaylık versin canım çocukların hemen toparlarlar inşallah

uffff sabit olmusum tartida. nedir bu cilem yaw.
Sporun da etkisi olabilir canim
Persembe yapma istersen
Sac böreği özellikle afiyet olsun canım :olamaz:Çocuklar nasıl oldu ?
Bi parca iyiyiz canim cok şükür
Yalniz oglana degisik bi huysuzluk geldi herseye agliyor :(
Zuper afiyetler olsun
günaydın dünkü menüm
sabah:
az tereyağda omlet
1 dilim peynir 3 zeytin domates
1 lokma ekmek
öğle:
1 kase yoğurt içine 5 fındık 2 kaşık nar 2 kaşık yulaf zencefil zerdeçal tarçın karıştır yedim
akşam:
okulda eve gidince annem poğaça kısır yapmış poğaçayı elimin tersiyle ittim
1 kase kısır bol domates eşliğinde
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
@sahgull
Harika canim afiyetolsun
yapacağına bende inanıyorum aramızda kalsın çok tırsıyorum kaptandan:))))
Yapaaaaar yapaaarr
ben saat 16 da kısır yedim diye üzülüyodum senin böreği görünce içim rahatladı
Kiz niye oyle den de askolsun :(
Sene de bir daha yaptırmak gerekiyor zaten canım o yüzden aldı test bi iğne yaptı yumurtalıklarım fena halde 🤧 ultrason da gördüm özellikle sağ taraf ileri derece de pcos lu bir iğne verdi hormon yüklü sanırım umarım tartıyı etkilemez beni şişirir bu ilaçlar ya onlar yüzünden bu kadar kilo almadım mı zaten 😞
Tedavi esnasindaki gibi olmaz kuzum ya
1 igne o kadar etkileyemez

Günaydın arkadaslar;

Canim hepimiz ayni durumdayiz
Neden pes ettin hemen
Afiyet olsun canim nescafe mi o
Süt tozu var gibi rengi

Back