- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Sigara gibi bağımlıyım sanırımOhh ne güzel tabaklar afiyet olsun
Afiyet olsun suyu arttır cnm
Bıkmadın su kısırdan
Zeytinler de cok olmus canimSabah
Yarım simit (yememem lazımdı tutamadım kendimi)
1kk peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
Arada yulaflı yarım muzlu yoğurt
Akşam
Eki Görüntüle 2544841
Hadi gözün aydınsagol canim yavas yavas oturabilmeye basladim artik
Cok sagol canimGeçmiş olsun Rabbim korusun
Sadaka vermek çok iyi fikir kazanın belanın önüne geciyo
Canım su ara cevizli sucuk cok yiyosun dikkat etMenümü yazayım
Sabah 2 yumurtA çok az peynir 6 yeşil zeytin domatez 1 çatal helva yedim (yenemem gerekirdi ama cnm cok istedi)1 dilim ekmek
Öğlen kahve 3 cevizli hurma
Ara 1 mandalina
16 30 ıspanak 1 parça tavuk yağsız 1 bardak ayran salata
20 00 1 bardak süt
Su 2 litre spor yapmadım bütün evi temizledim kaç gündür yapmadığım için çok kirlenmisti
sahgull
Gün içind e en fazla 2 ceviz ici yiyorum onuda kahvenin yanında genelde tercih ediyom(cevizli sucuk yedigimdede en fazla 1 yada iki cevizlik kadar)fazla mi ?Zeytinler de cok olmus canim
Hadi gözün aydın
Darisi baslamak isteyenlere
Cok sagol canim
Kesinlikle
Canım su ara cevizli sucuk cok yiyosun dikkat et
Valla ben genelde çocuklar uyanmadan yapiyom uyanık olduklarında mümkün değilsabah yaparsan sonrasinda kendinden hayir bekleme yalniz
vucudun hamsa once leslie falan baslamani tavsiye ederim.
ya bende 2 tane de ikisi 4 cocuk eder.
jillian shred beginner workout 1. dailymotion sitesinde bulabilirsinValla ben genelde çocuklar uyanmadan yapiyom uyanık olduklarında mümkün değil
Vücudum hammı bilmiyom çok spor yapan biri değilim yarım saat bisiklet yapıyom cnm en fazla ama gün içind e çok oturmam
Ama vücudumu çok zorlamadan deniye cem en kısa zamanda
Hangisini yapacam tam olarak ismini yazabilirmisin
Vayy babo vayyebedi sismaniniz gururla sunar.
cuma 67.8
pazartesi 67.3
Süpere sonuçebedi sismaniniz gururla sunar.
cuma 67.8
pazartesi 67.3
Tesekkurlerjillian shred beginner workout 1. dailymotion sitesinde bulabilirsin
herkesde bi kısır lafı dolanıyo canım çekti vallahi nasıl güzel olurdu şimdi bol limonluÇok canım sıkkın çok... hayattan tat alamıyorum yeminlen bıktım bıktım kısırın bile tadını alamıyorum siz düşünün gerisini
ay hayırrrr banada teknosa önerdi aldım sadece ben değil bana gelen herkes bu nasıl süBacımmurya07 electrolux süpürgenin neyinden memnun değilsin. ?? Teknosa ya uğradım bana da o markadan süpürge önerdiler dyson dan sonra en iyisi dediler hatta. Du bi düşünem dedim sen geldin aklıma
kaptanım gercekten depresyona girdim neden olmuyor diye.her yolu denedim acaba cok mu takıyorum sürekli tartılıyorum.eğer böyle giderse uzaman yardımı düşünüyorum,diyetisyen değilde dr olabilir.Niyeki ya belkide ara öğünlü 3 öğünmü beslenmen gerekiyor anlamadım ki
Menülerinde iyiydi
ay hayırrrr banada teknosa önerdi aldım sadece ben değil bana gelen herkes bu nasıl sü
püpürge diyor.halıya vatoz gibi yapışıyor ama güzel süpürmüyor
Yılmak yok ben inanıyorum çok güzel zayıflayacankaptanım gercekten depresyona girdim neden olmuyor diye.her yolu denedim acaba cok mu takıyorum sürekli tartılıyorum.eğer böyle giderse uzaman yardımı düşünüyorum,diyetisyen değilde dr olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?