Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
58 i görebilin tabi inşallah59.4 ile mezun olabiliyorum.
58 i gorunce kimse tutamaz beni![]()
gorusiciiiiz pis kedi58 i görebilin tabi inşallah![]()
Nasıl ekmek o değişik tipli
tam bugday kraker ekmek 19 kalori tanesiNasıl ekmek o değişik tipli
Afiyet olsun canımDün yazmamışım menümü kızlar smdi yazayım
Sabah 2 yumurtadan omlet 5zeytin 1 parça peynir 1bardak çay Biraz ceviz arada yoğurtlu yulaflı muzlu yoğurt akşam da 3 parça köfte koca bir tabak kıvırcık havuç salata karısık salata. 1lt su anca içmişimdir.
.. Şimdi jullian yapcam biraz :)
Afiyet olsun canım
Suyu artır
guzel menu.Dün yazmamışım menümü kızlar smdi yazayım
Sabah 2 yumurtadan omlet 5zeytin 1 parça peynir 1bardak çay Biraz ceviz arada yoğurtlu yulaflı muzlu yoğurt akşam da 3 parça köfte koca bir tabak kıvırcık havuç salata karısık salata. 1lt su anca içmişimdir.
.. Şimdi jullian yapcam biraz :)
Hee ömrümü yesin o zamana kadarervanazlim yav durun hele bebeler büyüsün de boşarsınız valla kocasız şu bebeler le mümkün değil başedemezsiniz şöyle lise üni çağına gelsinler hele
![]()
cok erken yemissin bi de kisir. dayanabilecek misin aksam baska bisey yemedenKısır demişken ben bugün kısır yedim bol yeşillikli
Sabah 10
2 yemek kaşığı menemen
Bir dilim ekmek
6 zeytin
15.30
Sadece kısır içinde bulguru şişmiş halde 3 yemek kaşığı olacak şekilde ayarladım
Bir muz yedimcok erken yemissin bi de kisir. dayanabilecek misin aksam baska bisey yemeden![]()