Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler hemen bakıyorum.onun hormonel bir etkisini ben duymadım ama kuru meyvelerin şeker oranı yüksek oluyor sınırlı tüketmek lazım.
dr.ahmetaydınalp,dr.elifgüveloglu bunları tavsiye ederim instagramın varsa takip et.
Yok yok yeme yokhuuu huuu nerdesiniz kutsal cumaya son 2 gün sakın yemeyin..
Eksi rakamla yeni rakam arasındaki farkı alda cnm tartı farkı olarak yansıtıcazsorun surekli farkli tartan tartida degil zemindeymis arkadaslar
yeni aldigim da surekli farkli tartinca anladim. laminant zemin halbuki.
mobilyanin ustune ciktim su sisesi tartim dogru cikinca tartildim sonuc felaket.
iki tarti da ayni tartiyor. bosa tarti almis oldum
Afiyet olsun kaptanimYanınada kereviz salatası bide parça haşlanmış tavuk daha ne olsun![]()
MisssYanınada kereviz salatası bide parça haşlanmış tavuk daha ne olsun![]()
Propolis için öyle bir şey hiç duymadım canım nerden öğrendin ?Keçiboynuzu da mı sıkıntılıymış bende propolis vermiyorum erken ergenliğe sebep olmasın diye. Ne yapacağız bilmem.
Hangü müzikle dans ediyon yükle de bize de feyz olsunsabah
Eki Görüntüle 2543885
sutlu kahve
ara
1 ceviz
yarim muz
ogle 2 wasa uzeri cacik (suzme yogurtlu)
aksam
Eki Görüntüle 2543886
firinda kizartmadan yaptim. tabagim 2 dlm patates aldim
su 2 lt
spor yarim saat agirlikla dansLusi
Çok tartışılıyor canım konu birçok yerden duydum beeo yetkilileri inkar ediyor ama doktorumuzda hiç önermedi.Google a yazınca da ilk sırada hemen bu çıkıyor. Araştır istersenPropolis için öyle bir şey hiç duymadım canım nerden öğrendin ?
tarkan 90 lar
Hangü müzikle dans ediyon yükle de bize de feyz olsun![]()
Afiyet olsun cnmsabah
Eki Görüntüle 2543885
sutlu kahve
ara
1 ceviz
yarim muz
ogle 2 wasa uzeri cacik (suzme yogurtlu)
aksam
Eki Görüntüle 2543886
firinda kizartmadan yaptim. tabagim 2 dlm patates aldim
su 2 lt
spor yarim saat agirlikla dansLusi